Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na iOS

Featured Replies

Opublikowano

Na moim SE chodzi bardzo ok. Jeszcze Inside wyszło :) Jako, że Limbo mi się podobało to wziąłem

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 201,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• Gra "Bug Princess" (Mushihimesama) jest za free do 2.11. https://itunes.apple.com/app/id455202208?mt=8

Opublikowano

Jade Empire za 5 zeta. KotOR to to nie jest, ale w miarę solidna gierka. Final Fantasy Tactics za 24. Wziąłem, bo podobno mesjasz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedy to wychodzi? Czy już wyszło?

---

Wkręciłem się w clickera - Micropolis. Apka dostępna tylko na iOS, nie  jest to zwykły clicker (ojej), a trzeba trochę kombinować i dłuuuuugo czekać na profity.

Opublikowano

Miał ktoś do czynienia z grami point and click (konkretnie z Machinarium i Samorostem) na iPhone 6 lub dowolnym innym z ekranem 750p? Chodzi mi o czytelność interface'u i samej gry. Da się w to grać na telefonie czy lepiej odpuścić?

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Skusiłem się wczoraj na to Machinarium i rzeczywiście da się grać. Przez chwilę denerwowałem się na mało precyzyjne sterowanie (masa drobnych szczegółów na planszach), ale okazało się, że mapkę można wygodnie przybliżać :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cursed Treasure 2 jest w promocji, normalnie jest za 9 zł bodajże teraz jest za piątaka. Polecam serdecznie, bardzo fajniutki tower defense. Tak jak praktycznie nie gram na tablecie tak tower defensy mi wjeżdżają jak złoto.

Jedyna wada to brak save'a w iCloud :/.

Opublikowano

Dzięki, wziąłem :lapka: 

polecacie w ogóle jakieś gierki na iOS? poza Monument Valley, Raymany i inne znane klayski ;) 

Opublikowano
6 minut temu, Rayos napisał:

polecacie w ogóle jakieś gierki na iOS? 

Alto's Odyssey lub pierwsza cz. Alto's Adventure bardzo przyjemna i wyzwaniowa gra na krótkie i długie posiedzenia.

Opublikowano

@raven_raven poczekam na jakieś promo na mini metro :D mam na stemie i fantastyczna pozycja ale nie widzi mi sie dawac 24 zl za to narazie :| reszte sobie obczaje :cool: dzięki chłopaki! 

Opublikowano

Od siebie mogę polecić Tiny Wings, Iron Marines (taki StarCraft od twórców Kingdom Rush), Mario Run no i Oceanhorn (Zelda na iPhone).

Opublikowano

Ja ostatnio zagrywał sie w Tavern Guardians polecam bardzo, oprócz tego polecam Golf Zero, RuneStone Keeper, Dan The Man, Wayward Souls 

Aaaa i jeszcze wczoraj pobrałem Polytopia bardzo fajna turowka 

Opublikowano
Godzinę temu, Kris77 napisał:

Iron Marines

Dzisiaj dopiero odkryłem, że wydali nową gierkę :(. Już ze dwie promocje przegapiłem, no ale alert już ustawiony.

Tiny Wings też polecam, gierka już ma swoje lata (pamiętam jak na nienajnowszym już iPhone 4 się zagrywałem), ale jest cudowna.

Plusy lecą, zawsze fajnie odkryć kilka nowych tytułów. Wśród morza P2W gów,na jest pełno naprawdę fajnych i warty paru złotych produkcji.

Opublikowano

laboga ile tego :D dzięki wielkie koledzy, przyjrzę się wszystkiemu :) 

Opublikowano

Iron Marines z $4,99 na $2,99 przecenione, czyli u nas 13,99 zł.

Ale to jest lepsze: Darkest Dungeon na iPada za 4,99 zł!

Prócz tego jeszcze np. Bridge Constructor Portal i Gorogoa w promocji. No, obkupiłem się :).

Edytowane przez raven_raven