Opublikowano 31 marca 201114 l Gra ekipy która zrobiła l2, to miało być l3 ale potem stalo sie kilka rzeczy, długa i nudna historia. Dzisiaj startuje europejska beta. Z ciekawych rzeczy mozna wymienic system polityczny i system non target. http://www.youtube.com/watch?v=rTHtJxfOZRk http://www.youtube.com/watch?v=arSznX-5L2o Edytowane 31 marca 201114 l przez Trundle
Opublikowano 31 marca 201114 l Autor Byly konkursy, rozsylali tez tym co byli aktywni na oficjalnym forum, teraz juz za pozno, ja moim kontem z ziomkiem sie dziele
Opublikowano 12 lutego 201213 l Pograłem chwilę w betę i jeżeli gra była by f2p to na pewno bym się przesiadł z wow-a na TERA online. Przyjemnie się gra i jak na razie nie grałem w ładniejsze MMO.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Kilkanaście tysięcy kluczy było dla zapisanych do newslettera, do tego na gram.pl rozdawali i na polskim forum tery. http://www.empik.com/tera-pc-bluehole-studios,p1046095494,multimedia-p empik prawdopodobnie sie walnal w cenie, jak teraz kupie to beda chcieli pozniej dopłaty? Cena wszedzie to 50euro/200zł.
Opublikowano 12 lutego 201213 l No właśnie ja gdziekolwiek były rozdawane klucze spóźniałem się jeden dzień czy coś takiego Totalny pech
Opublikowano 12 lutego 201213 l Jak Ci nie szkoda kasy to możesz zrobić preorder za 5 euro. Masz wtedy dostęp do bety która będzie trwać do maja, chyba niezbyt wygórowana cena.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Jak Ci nie szkoda kasy to możesz zrobić preorder za 5 euro. Masz wtedy dostęp do bety która będzie trwać do maja, chyba niezbyt wygórowana cena. Oooo, ale gdzie, na off stronce?
Opublikowano 12 lutego 201213 l Czekam na tą grę już od roku. Mam nadzieję, że się nie zawiode bo to najlepsze mmo jakie kiedykolwiek widziałem.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Ja grałem i system walki jest super. Nie jest jak w l2 gdzie walisz F1,F2,F3, tylko jeszcze zrecznosc sie przydaje. Nie wiem za to jak wyglada end game i troche szkoda ze nie ma pvp w kazdym miejscu jak w l2.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Potwierdzam,system walki w TERA to nowa jakosc,cos wspanialego jesli tylko lubimy gdy umiejetnosci postaci zaleza glownie od naszego skilla,a nie poziomu i ekwipunku. Tutaj mozesz stworzyc swoj wlasny "playstyle".
Opublikowano 12 lutego 201213 l @Finch89 Grałeś w betę, tak? Masz od niej dostęp? Możesz mi powiedzieć: - jaki masz rig - jak CI gra hula - jakie masz ustawione detale - jakie inne gry w jakiej jakości odpalasz na sprzęcie co bym se porównał Pytam, bo chciałbym bete własnie z tego powodu sprawdzić. Szkoda by mi było wywalić 150 zł i nie móc gry odpalić.
Opublikowano 13 lutego 201213 l Mało gram na pc ale takie skyrim czy bc2 lecą na max detalach. Skoro grasz w bf3 to nie masz się czym przejmowac.
Opublikowano 13 lutego 201213 l Ja na GTX 260,q6600 2,3 ,4 gb ram ddr2 gram na wszystkich opcjach na maxa i mam jakieś 30-40 fps.
Opublikowano 13 lutego 201213 l Cool Jeszcze jedno pytanko. Wiem, że teraz były klucze do bety rozdawane ale działały tylko w dniach 10-12 lutego. Beta nie jest włączona non stop tylko co jakiś czas ją włączają na kilka dni? "Lineage ][-2" przybywaj xD Edytowane 13 lutego 201213 l przez Kazuun
Opublikowano 13 lutego 201213 l Zazwyczaj na weekendy. Tydzien temu bylo praktycznie niegrywalne. Premiera na poczatku maja, chyba ze sprawa sadzenia sie o jakies patenty z NCSoftem cos przesunie.
Opublikowano 13 lutego 201213 l http://community.tera-europe.com/home/news/article/overview-about-beta-phases.html
Opublikowano 13 lutego 201213 l Grałeś, że twierdzisz, że najlepsze? "JAKIE WIDZIAŁEM" [dlatego mówię, że mam nadzieję, że się nie zawiodę] nie w jakie grałem. Czytanie ze zrozumieniem nie boli Edytowane 13 lutego 201213 l przez Empro
Opublikowano 13 lutego 201213 l Moj kumpel gra w BF3,ma nawet nawet sprzet ale bez rewelacji i w TERA ma detale na high i smiga bez zacinek. Ogolnie gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana.