Skocz do zawartości

TERA online

Featured Replies

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 30,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla tych co szukaja kluczy: http://www.zam.com/giveaways/tera.html

• Grałeś, że twierdzisz, że najlepsze?

• "JAKIE WIDZIAŁEM" [dlatego mówię, że mam nadzieję, że się nie zawiodę] nie w jakie grałem. Czytanie ze zrozumieniem nie boli

Opublikowano
  • Autor

Byly konkursy, rozsylali tez tym co byli aktywni na oficjalnym forum, teraz juz za pozno, ja moim kontem z ziomkiem sie dziele

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No właśnie ja gdziekolwiek były rozdawane klucze spóźniałem się jeden dzień czy coś takiego :(

Totalny pech :P

Opublikowano

Jak Ci nie szkoda kasy to możesz zrobić preorder za 5 euro. Masz wtedy dostęp do bety która będzie trwać do maja, chyba niezbyt wygórowana cena.

Opublikowano

Jak Ci nie szkoda kasy to możesz zrobić preorder za 5 euro. Masz wtedy dostęp do bety która będzie trwać do maja, chyba niezbyt wygórowana cena.

Oooo, ale gdzie, na off stronce?

Opublikowano

Czekam na tą grę już od roku. Mam nadzieję, że się nie zawiode bo to najlepsze mmo jakie kiedykolwiek widziałem.

Opublikowano

Ja grałem i system walki jest super. Nie jest jak w l2 gdzie walisz F1,F2,F3, tylko jeszcze zrecznosc sie przydaje. Nie wiem za to jak wyglada end game i troche szkoda ze nie ma pvp w kazdym miejscu jak w l2.

Opublikowano

Potwierdzam,system walki w TERA to nowa jakosc,cos wspanialego jesli tylko lubimy gdy umiejetnosci postaci zaleza glownie od naszego skilla,a nie poziomu i ekwipunku. Tutaj mozesz stworzyc swoj wlasny "playstyle".

Opublikowano

@Finch89

Grałeś w betę, tak? Masz od niej dostęp? Możesz mi powiedzieć:

- jaki masz rig

- jak CI gra hula

- jakie masz ustawione detale

- jakie inne gry w jakiej jakości odpalasz na sprzęcie co bym se porównał

Pytam, bo chciałbym bete własnie z tego powodu sprawdzić. Szkoda by mi było wywalić 150 zł i nie móc gry odpalić.

Opublikowano

Mało gram na pc ale takie skyrim czy bc2 lecą na max detalach. Skoro grasz w bf3 to nie masz się czym przejmowac.

Opublikowano

Cool ;)

Jeszcze jedno pytanko.

Wiem, że teraz były klucze do bety rozdawane ale działały tylko w dniach 10-12 lutego. Beta nie jest włączona non stop tylko co jakiś czas ją włączają na kilka dni?

"Lineage ][-2" przybywaj xD

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Zazwyczaj na weekendy. Tydzien temu bylo praktycznie niegrywalne.

Premiera na poczatku maja, chyba ze sprawa sadzenia sie o jakies patenty z NCSoftem cos przesunie.

Opublikowano

Grałeś, że twierdzisz, że najlepsze?

"JAKIE WIDZIAŁEM" [dlatego mówię, że mam nadzieję, że się nie zawiodę] nie w jakie grałem. Czytanie ze zrozumieniem nie boli :D

Edytowane przez Empro

Opublikowano

Moj kumpel gra w BF3,ma nawet nawet sprzet ale bez rewelacji i w TERA ma detale na high i smiga bez zacinek. Ogolnie gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana.

Opublikowano

Dziś rozesłali klucze do bety, kto się załapał oprócz mnie?