April 4, 201114 yr Kto ma być 17-18 czerwca na stadionie Legii? Skunk Anansie , The Streets , Plan B i Jamiroquai . Chciałbym się zjawić chociaż na Jay Kayu. Ceny biletów jeszcze nie ustalone.
June 23, 201114 yr nie byłem, bo w tych dniach byłem na innym festiwalu, ale znajomi, którzy byli, mówili, że nagłośnienie było totalną porażką, ledwo wokal był słychac. Edited June 23, 201114 yr by 44bronx
January 17, 201412 yr hahaha po(pipi)alo ich z tymi cenami. Dobrze ze Florence juz widzialem, wiec mi nie żal. Te 229 za qotsa i king of leon <gej> to "troche" zawyżona cena, ale chyba i tak sie wybiore.
January 18, 201412 yr Nie wróżę im zbyt wysokiej frekwencji, lepiej poczekać na oferty typu dwa bilety w cenie jednego, bo na pewno się pojawią. Najpierw Metallica teraz Orange, narodowy musi na siebie zarobić. BTW Hellfest za 190 euro wydawał mi się drogi, tam też 3 dni, ale 6 scen i 150 wykonawców.