Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Kto ma być 17-18 czerwca na stadionie Legii? Skunk Anansie , The Streets , Plan B i Jamiroquai . Chciałbym się zjawić chociaż na Jay Kayu. Ceny biletów jeszcze nie ustalone.
Opublikowano 23 czerwca 201113 l nie byłem, bo w tych dniach byłem na innym festiwalu, ale znajomi, którzy byli, mówili, że nagłośnienie było totalną porażką, ledwo wokal był słychac. Edytowane 23 czerwca 201113 l przez 44bronx
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Kings of Leon, Queens of the Stone Age, Florence and the Machine i...?
Opublikowano 17 stycznia 201411 l DG = David Guetta Karnecik na płytę 579 nowych polskich złotych, gulp
Opublikowano 17 stycznia 201411 l hahaha po(pipi)alo ich z tymi cenami. Dobrze ze Florence juz widzialem, wiec mi nie żal. Te 229 za qotsa i king of leon <gej> to "troche" zawyżona cena, ale chyba i tak sie wybiore.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Nie wróżę im zbyt wysokiej frekwencji, lepiej poczekać na oferty typu dwa bilety w cenie jednego, bo na pewno się pojawią. Najpierw Metallica teraz Orange, narodowy musi na siebie zarobić. BTW Hellfest za 190 euro wydawał mi się drogi, tam też 3 dni, ale 6 scen i 150 wykonawców.