Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Killing

Featured Replies

Opublikowano

chodzi mi o odcinek ktory przekona mnie do serialu, ktory tryska klimatem, akcja itp. Wiadomo, ze jak juz sie przekonam tn wroce do poczatku.

• Odpowiedzi 233
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.imdb.com/news/ni56432897   bedzie 4 (finalowy) sezon. ale tylko 6 odcinkow. no, ale i tak zaje.biscie.

• Gość kad2
    Gość kad2

2 sezon lepszy czy taka sama chu.joza jak 1? <final sezonu wtf>

• "Dłuższe odcinki i przekleństwa w nowym sezonie "The Killing".Finałowy sezon "The Killing" robi Netflix, a to oznacza, że policjanci wreszcie mogą przeklinać. Zwłaszcza Holder lubi słowo na "f" i tera

Opublikowano

tutaj nic nie tryska akcją. klimatem tryska pilot więc obejrzyj pilot.

Opublikowano

proponuje obejrzec ostatni odcinek, dowiedziec sie jak sie konczy a potem odkrywac jak detektywi do tego doszli.

Opublikowano

lol no wiadomo, że od pierwszego trza zacząć a nie jakieś debilne pytania zadawać.

Opublikowano

no nie wlasnie! Na poczatku zawsze wieje nuda i mozna sie zniechecic. Ot co.

Opublikowano

jedno zabojstwo = jeden sezon - dobrze kminie ?

Opublikowano

Jedno zabójstwo = dwa sezony. Ten serial nie jest dla ciebie, zanudzisz się.

Opublikowano

przeszedlem cala gre Heavy Rain, takze nie osadzaj zbyt wczesnie. 

Opublikowano

nic o tym nie wspminalem, wiec dlaczego myslisz, ze ogladam na wspak, barranie?

oko za oko

edit.

wkrecilem sie, ale w ten Dunski serial i jak na zlosc na moim BTGigasie nie ma 2 paczki(E11-E20) :(

jakies sugestie, gdzie moge znalezc? a moze oddacie glos na REQ, jesli macie tam konto, PLZ   :bye:

Edytowane przez MEVEK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

taka ciekawostka...

Sofie Grabol, znana jako pani detektyw Sarah Lund z serialu Forbrydelelsen, również występuje w reprodukcji AMC(USA).

co prawda tylko sporadycznie, ale jednak. dobry smaczek, oczywiście tylko dla tych, którzy widzieli pierwowzór :)

Opublikowano

wow! w trailerze chyba nie pokazali twarzy więc i nie dało się rozpoznać, ale jest to z całą pewnością znakomity dodatek do obsady:

The-Killing-Season-3-Peter-Sarsgaard-550

jaram się jeszcze bardziej bo uwielbiam gościa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ruszył trzeci sezon, YEAH! Nowa sprawa, Holder w garniaku, jaram się! Tradycyjnie zaczynamy od podwójnego odcinka. Nie czekałem długo na trzeci sezon, bo fanem serialu jestem od piątku :) Zrobiłem sobie maraton z dwoma sezonami. Czułem że mi się spodoba, bo lubię filmy o policjantach, ale nie sądziłem że dostanę kapitalny miks Twin Peaks i Gliny, he he. Uparta, jarająca fajki Linden zapatrzona w dal strasznie mi przypominała komisarza Gajewskiego. Strasznie mi się spodobał chłodny klimat serialu, prawie zawsze pada deszcz. Uwielbiam takie coś. Holder i Linden to najlepsza od lat para detektywów. Ludzie od obsady odwalili kawał dobrej roboty. Z miejsca polubiłem brzydulę z kwaśnym uśmieszkiem i luzaka który wygląda jak diler. Pozostali aktorzy też mi podeszli, otoczenie polityka i rodzinka ofiary. Dobrze mi się oglądało wszystkie wątki. Zwłaszcza wątek przeginającej z pracą Linden. Spodobał mi się spokojny rytm serialu i fakt że bohaterowie używają zwykłych komórek i telefonów stacjonarnych. Rozwiązanie zagadki zabójstwa Rosie zaskoczyło mnie mocno. Finał drugiego sezonu był dobry i satysfakcjonujący. Podobnie jak Masorz za oba sezony dałbym 8/10. Nie jest to serial na miarę tych najlepszych made in HBO, ale i tak warto go obejrzeć.

Opublikowano

zassyssam..  niestety tylko anglik, albo i stety ;)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

znowu się zaczęło:) 2 pierwsze odcinki wciągnąłem natychmiast, kiedy premiera 4-ego?

Edytowane przez PRQc

Opublikowano

To były dwa pierwsze odcinki, kolejne będą wychodzić co tydzień, do 4 sierpnia i zakończą się też podwójnym odcinkiem: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Killing_episodes#Season_3_.282013.29

Jak widać w Seattle dalej pada, Linden nie może sobie odpuścić niedokończonej sprawy, psychopata z więzienia intryguje, a widok na koniec epizodu pokazuje, że sprawa będzie gruuuba :]

Opublikowano

PRQc, no a skąd masz ten trzeci? Bo na torrentach nie leży.

Masorz, no normalnie ma wychodzić, emisja w niedziele, download w poniedziałek.

Opublikowano

No to mówię przeca:

No a jak się mają pojawiać? Co tydzień 1 ep.