Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Ja bym kupił pewnie Wii U, gdy bym nie stracił roboty, a tak dopóki nie uda mi się znaleść nowego zajęcia, tak na Wii U będę spoglądał za witryny sklepowej, o ile takowa pojawi się w nalbliższym czasie na sklepowych półkach...

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 341,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Wii U jedyną fajną rzecz jaką ma na razie to tablet w postaci pada i nowe możliwości w grach z tym związane, ale cena jest za droga.

Już bym wolał kupić 3DS dla ogrania hitów i R4i dla gier z NDS, które bardzo ciężko w Polsce kupić.

Opublikowano

Wszystko wskazuje na to, że dostępność i ceny gier na Wii U będą także zabijać.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Przez pierwszy miesiąc. A potem będzie tego wszędzie pełno

Opublikowano

Tak jak teraz na Wii i DS-a?

Opublikowano

Konsola + NSMBU zamówione na Amazonie 28.11, doszła paczka 30.11 (wersja Basic)

Edytowane przez Zmianowy

Opublikowano

Źle przeczytałem, myślałem, że chodzi o konsole. Co do gier to wiadomo...

Opublikowano

Również u naszych południowych sąsiadów jest trochę zestawów z zmobieU, Praga,Brno , szkoda jedynie że nie wysyłają do polski.

Jedyną sztukę premium znalazłem na Agito.pl i już zamówiłem

Opublikowano

i co, ma już chociaż jedna osoba z forum tą kąsolkę?

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

Niestety na tym forum dominują użytkownicy PS3 i Xbota, polecam d-serious.pl jest już około 10 osób mających tą konsolę widmo

Opublikowano

i co, ma już chociaż jedna osoba z forum tą kąsolkę?

Jo mom :)

Opublikowano

10 osób mających tą konsolę

wykupiły cały nakład na Polske xD

Opublikowano

Na N+ chyba z 6-7 osób ma

Opublikowano

Skąd wytrzasnąć Wii U Premium na święta?

Rozumiem, że jest wybór języka w konsoli i jak kupię np. w Niemczech, to nie będę miał językowej lipy? ;)

Opublikowano

@Fenikz:

O właśnie miałem o tym napomknąć...

@CoATI:

Do czasu pewnie kolejnego update'u...

Edytowane przez P-chan

Opublikowano

jeśli soft jest tak samo dziurawy jak w Wii, to raczej nie powinno to być wielką przeszkodą. a wszystko wskauje na to, ze tak własnie jest... oni tam chyba podmieniali te same pliki (pełniące tą samą funkcję) co w Wii przy softmodzie.

Opublikowano

Może trochę głupie pytanie ale czy żeby pograć w gry z Wii potrzebuje kontroler z wii? Mam namyśli takie gry jaki NSMB i galaxy?

Opublikowano

Tak. Jak odpalasz gry z Wii to WiiU zmienia się w Wii właśnie. Potrzebujesz Wiilota, sensor bara i takie tam

Opublikowano

W sobote mialem okazje zagrac na Wii U i przyznam, ze ten padlet jest lekki - wydawalo mi sie, ze bedzie nieco ciezszy.

Gralem w Nintendo Land - strzelanie z luku, sterowanie bardzo precyzyjne, celowalo sie wychyleniem padletu, na ktorym wyswietlany byl obraz (na TV zreszta tez), strzelalo sie wychylajac prawy analog. Grafika nie powala, ale wyglada calkiem dobrze - poziom PS3 i X360.

Na regale z grami na Wii U byla kartka z informacja napisana na czerwono mowiaca o tym, ze gry z Wii U nie dzialaja na Wii - pewnie byly osoby, ktore zdziwione odniosly gre do sklepu mowiac ze cos nie dziala.Juz od podzatku wiedzialem, ze zarowno nazwa jak i wyglad samej konsoli moga by bardzoc mylace. Co do wersji konsol to dostepne byly tylko biale.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=96k0YgOqHTA

homebrew channel na Wii U - exploit przez gierke z wii, podobnie jak na normalnym wii. szybko poszło.

Mały błąd, emulator Wii jest w Wii U jako osobna aplikacja, jest odpalany w osobnej "piaskownicy", więc jak na razie tak szybko nie poszło.

Znaleziono błąd, można odpalać homebrew z Wii, ale FW Wii U jak na razie nie tknięte.

Długo złamanie nie potrwa, tym bardziej że na Wii U można bardzo prosto odpalić debug menu i osoby z sceny już mają dostęp do FW Wii U.

Opublikowano

Pytanie chyba jednak retoryczne, ale w w grach typu AC3, który ma napisy PL w każdej innej wersji, na WiiU zapewne jest tylko wersja angielska?