Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

no to fajnie, tv czesto okupowany przez "lepszą połowę" :)-proszę napiszcie jeszcze ,że w Monster Huntera tez mozna tak grać :)

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 326,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Jak Ci strasznie zależy to zassam demo i sprawdzę

Opublikowano

Nie no spoko, nie trzeba  :)sprawdzam na youtube ale tam nie mogę znależć (a np.assasin 3 czy need for speed MW2 na gamepadzie jest).

Czy wersja premium rózni się tylko kolorem i 32 gb pamięci od basica?Moge i tak podpiąć obojętnie jaki czytnik usb, prawda ?

opłaca się taki zestaw?

http://tablica.pl/oferta/najtaniej-nintendo-wii-u-11-gier-pendrive-32gb-rok-gwarancji-ID3WmcJ.html#ff241a7de8

Opublikowano

Ni chu.ja. Używany basic za tysiaka? Obecnie chyba najbardziej opłaca sie kupić ten pakiet z Marianami za 300 funtów. Odliczając dodatki wychodzi 850 za premiuma. Ja kupiłem dwa miechy temu nowego Basica za 699 i to była megacena. Do 750 bierz Basica, do 850 premiuma, ewentualnie ZombiU Bundle za 1000

Opublikowano

ale zombii u chodzi na gametrade po 64 pln, więc jaki sens  tego packa za 1000 skoro premium mówisz 850 ?

Opublikowano

Bo tam jest Pro Pad warty ponad 150 zeta

Opublikowano

@adi

MH obsługuje granie na ekranie pada. Sam się pewnie w przyszłości przyczaję na Tri, przy okazji przenosząc swój zapis z 3DS'a.

Opublikowano

kurcze, gdzie wy widzicie te wii u w takich cenach?przekopałem allegro i tablicę i uzywki są tańsze :(

Opublikowano

Teraz jest kiepski moment na WiiU. Świetny był dwa miechy temu. Obecnie opłaca się jedynie ten pack z Marianami

Opublikowano
  • Autor

Wii U premium + Lego City + Rayman na amazonie za 199 funtów przez najbliższe ~3 godz.

Opublikowano

Na niedobitkach po Neo+, czyli nikogoforum jest aż 18 posiadaczy WiiU :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś wie gdzie obecnie najlepsza oferta na wii u + Mario 3d World ? A może ktoś chce sprzedać bo brakuje mu na ps4?:)

Opublikowano

Poszło PW :)

Pisz co masz-tez szukam ostatnio Wii U :)

Opublikowano

Już korespondujemy;)

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale Wii u nie ma optyka tak ? Jak puszczecie muzę na kino?

Opublikowano

Ja gównianie, czyli chinchem i mam stereo. Ale jeżeli Twój amplituner puszcza dźwięk po hdmi (mój nie) to żaden problem

Opublikowano

Nie. A dlaczego miałby mieć?

Opublikowano

To jak przez hdmi ? Jedno do tv do obrazu a drugie ? Czy hdmi wii do amplitunera a anplituner do tv?

No ja zawsze konsole laczylem optykiem z amplitunerem i hdmi z tv.

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisałeś, WiiU przez hdmi do amplitunera, a amplituner do tv