Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Wątpię. "Nagrodę" otrzymamy najpóźniej do 31 sierpnia z tego co pisze więc równie dobrze może być to za miesiąc albo dwa...

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 326,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Ja dostałem potwierdzenie,ale gry nie było,więc wklepałem po kilku godzinach kod na stronie uk i grę dostałem w kilka sekund.

Opublikowano

Soban a ściągnąłeś normalnie na konto PL i wsio działa?

Opublikowano

Dostajesz po prostu kod i obstawiam,że działa na każddym koncie.Na moim PL poszło bez problemu,no może problemem jest żałosny transfer na wii u :)

Opublikowano

Może ktoś sprawdzał czy hs od PS4 działa z Wii U albo Sony Pulse? chodzi mi o podłączenie przez jacka w padlecie.

Opublikowano

Z tego co wiem to np. w takim mario kart w pokoju prywatnym gada się do padleta,w monster hunter 3 również. W smashu pewnie będzie tak samo.

Opublikowano

Tutaj.Wklepujesz kod.Klikasz akietę i potem pojawi się zakładka z wyborem darmowej gry.Po kliknięciu na dany tytuł powinien się wyświetlić kod na stronie do przepisania w eshopie na konsoli.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Pikmin się ściąga :) 

Opublikowano

Dzięki Soban za 2 pro tipy, dałem Ci 2 plusy.

Nie doczytałem że karta SD tylko na save - założyłem że jest jak w 3DS, że karta to pamięć masowa. 

Z rejestracją gry też dobrze wiedzieć - rejestrowałem Mario Kart 7 na 3DS żeby dostać Maro 3D Land, więc na to samo konto (założone na UK) zarejestruję sobie Mario Kart 8.

Opublikowano

Tutaj.Wklepujesz kod.Klikasz akietę i potem pojawi się zakładka z wyborem darmowej gry.Po kliknięciu na dany tytuł powinien się wyświetlić kod na stronie do przepisania w eshopie na konsoli.

Dzięki. Pikimin 3 dodany bez problemu. Będę pobierał, ale faktycznie idzie to jak krew z nosa. No cóż... nie spieszy mi się z tym. :)

Opublikowano

Polecam zostawić na noc w stand-by.Konsola nie będzie warczeć jak normalnie i elegancko wszystko ściągnie.

Opublikowano

Mam właśnie teraz zrobiony tryb stand-by. Niedziela, więc może się spokojnie pobierać, bo i tak nie gram w nic przez internet czy coś, więc nie przeszkadza. ;)

Tak apropos zamówiłem jeszcze dzisiaj Wind Waker HD (tak z okazji powiedzmy... dnia dziecka, dla siebie...). Kolekcja gier na Wii U sukcesywnie się powiększa! :D

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Tak teraz myślę,że mogliby zrobić,że wiadomości od znajomych na miiverse w jakiś sposób pykają na głównym ekranie,bo to chwilowe mrygnięcie diody home łatwo przeoczyć.

Opublikowano

Tak teraz myślę,że mogliby zrobić,że wiadomości od znajomych na miiverse w jakiś sposób pykają na głównym ekranie,bo to chwilowe mrygnięcie diody home łatwo przeoczyć.

Które mryganie diody ? Ja mawet nie wiem :)

Opublikowano

Dobra jak coś pobrałem już tą bonusową grę. Poszło błyskawicznie, bardzo dobry transfer.  W razie czego savy pasują oczywiście z  wersji pudełkowej.

Opublikowano

Fajnie się gra w MonHun na wiiu z padletem? Gdybym miał pieniądz to grałbym od premiery.

Opublikowano

Tak. Interfejs na padlecie można sobie dowolnie modyfikować co jest bardzo dobrym bajerem.

Opublikowano

Zazdro. Pewnie jeszcze online działa wyśmienicie. :(

Pograłbym w monhuna na psp, ale jak sobie przypomnę że będę musiał palcem wskazującym lewej ręki operować d-padem to mi się odechciewa.

Opublikowano

Z takim zestawem masz zapewnione granie na najwyzszym poziomie na wieeele godzin !

Co jak co, ale gry na Wii U ma najladniejsze okladki jakie widzialem !

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Forumku zaraz bede podlaczal konsole, rejestrowac sie na Uk czy Polandie?

Koniecznie Polska! Pięknie wyglada biało-czerwona flaga przed niemieckimi klukami!