Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

U mnie coś wolno czasem łączy. 

• Odpowiedzi 380
  • Wyświetleń 132,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano

Zaktualizowany do najnowszej wersji 3.7.1.

Opublikowano

Niestety dalej nic. Jedyne forum które nie działa. Nie wiem co może być przyczyną :(

Edit. Najprostsze sposoby są najlepsze. Odinstalowałem, zainstalowałem ponownie i śmiga.

Edytowane przez Lipa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Laptop mi się zepsuł i jestem zmuszony do przeglądania forum na vicie i ps4. Na vicie przez jakiś czas było wszystko ok, ale wczoraj co dwie-trzy minuty włączało się okno z tą niby reklamą tapatalk. Jednego posta pisałem 10 razy, bo mi ciągle to przerywało :/ Moglibyście to jakoś poprawić?

Opublikowano

Hmm... dziwne. U mnie na telefonie czy tablecie info o tapatalku wyskakuje tylko raz, gdy np. wyczyszcze dane przegladarki. Nie bardzo wiem, co mozna poprawic.

Opublikowano

spodziewałem się takiej odpowiedzi, trudno :P

Edytowane przez Yakubu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam najnowszą wersję Tapatalk i za Chiny ludowe nie mogę znaleźć forum PE. Czemu?

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić cookiesy i wejśc na forum. Powinien wyskoczyć komunikat, że jest opcja z tapatalkiem. Czemu nie ma w wyszukiwarkach - nie mam pojęcia. 

Opublikowano

Po kliknięciu opcji otworzenia forum przez Tapatalk wyświetla się komunikat "To forum nie jest dostępne na Tapatalku. Skontaktuj się z administratorem forum". Kontaktuję się zatem i informuję :-)

Opublikowano

Zaktualizowany do najnowszej wersji. 

Opublikowano

ja mam dokładnie to samo, śmigałem na starszej wersji a teraz po "resecie" systemu i przy okazji zainstalowaniu najnowszej wersji z google play. Apka nie widzi forum :/

Opublikowano

W dalszym ciągu bez zmian. Komunikat z poprzedniej strony wyskakuje za każdym razem gdy chcę z poziomu przeglądarki otworzyć forum przez aplikację.

Opublikowano

OK, teraz powinna śmigać (testowane osobiście, w wyszukiwarce jesteśmy). 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tapatalk dziala elegancko i bez reklam na szczescie.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Moglibyście zrobić coś z tym tapatalkiem żeby w postach osób używających tego ustrojstwa nie ukazywały się tekty typu "Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2"?

Opublikowano

Z tym się nie da nic zrobić (po stronie forum ofcourse), ale na jednym z for widziałem w regulaminie warny za teksty tego typu.

Nie żebym sugerował :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ręki nie dam uciąć, ale to chyba można ustawić w apce, więc to już po userów stronie. 

Opublikowano

Prosba, aby osoby wysylajace posty przez Tapatalka wylaczyly to info z cyklu "Wyslane z mojego...".

Opublikowano

Macie czasem tak, że apka przestaje działać bo np jest dużo gifów i jpg w jakimś temacie?