May 8, 201114 yr Był już kiedyś taki temat, i stwierdzono, że skoro istnieje mobilna skórka nie ma sensu się zajmować takimi rzeczami, jak wtyczka do Tapatalka. A szkoda, wielka szkoda, bo też bym chciał, by nasze forum obsługiwało ten świetny program.
May 8, 201114 yr Author Był już kiedyś taki temat, i stwierdzono, że skoro istnieje mobilna skórka nie ma sensu się zajmować takimi rzeczami, jak wtyczka do Tapatalka. A szkoda, wielka szkoda, bo też bym chciał, by nasze forum obsługiwało ten świetny program. Mobilna skórka - mobilną skórką a wygoda - wygodą :] Wg. mnie i na pewno innych forum świetnie by się świetnie przeglądało przy użyciu Tapatalka. Jeśli Administracja ma jakieś wątpliwości to niech sami sprawdzą i ocenią :]
October 7, 201114 yr Jeśli nie potraficie zrobić forum pod tapatalk, to choć dajcie do wyboru wersję light forum, tak, żeby można było wygodnie przeglądać forum na komórce.
October 7, 201114 yr No fakt, ale teraz atakuja zewszad reklamy, ktore na komorce ciezko ogarnac :| Posiedzenia na kiblu nigdy nie beda juz takie same
October 8, 201114 yr Adblock (z Marketu) na Androidzie blokuje mi te wyskakujace reklamy, wiec przegladanie forum jest przyjemniejsze, jednak obsluga Tapatalka moglaby byc.
October 8, 201114 yr No fakt, ale teraz atakuja zewszad reklamy, ktore na komorce ciezko ogarnac :| Posiedzenia na kiblu nigdy nie beda juz takie same ja tam wcale nie mam reklam na forum i to bez programów
March 6, 201213 yr Teraz to nawet mobilnej skorki nie ma na forum? Edit: Moglbys napisac jak zmienic, bo nie wiem Edited March 6, 201213 yr by LooKaZ
March 6, 201213 yr Lol włączyłem teraz i jest ta skórka a wcześniej nie było i w powiekszanie strony się trzeba było bawić
March 30, 201213 yr Dodanie tapatalk do forum to 5 minut(no może mniej) roboty: rejestracja na ich stronie, upload plików i wklejenie kilku linijek w kodzie. Skoro przez taki okres czasu stanowiło to za duże wyzwanie dla adminów, to nie liczyłbym, że w przyszłości coś się w tym temacie ruszy (;
April 6, 201213 yr ps3site już ma tapatalka. Może w końcu ktoś nas zauważy i doda na tym forum. Skandal, żeby w dobie smartfonów wszelakich trzeba się bawić w skórki mobilne. Tym bardziej, że jego dodanie to, jak napisał jar3czek, 5 minut roboty
July 9, 201213 yr Z góry ostrzegamy, że niewywalanie podpisu 'tapniete za pomoca itp...' będziemy nagradzać warnami.