Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

U mnie coś wolno czasem łączy. 

• Odpowiedzi 377
  • Wyświetleń 126,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano

Niestety dalej nic. Jedyne forum które nie działa. Nie wiem co może być przyczyną :(

Edit. Najprostsze sposoby są najlepsze. Odinstalowałem, zainstalowałem ponownie i śmiga.

Edytowane przez Lipa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Laptop mi się zepsuł i jestem zmuszony do przeglądania forum na vicie i ps4. Na vicie przez jakiś czas było wszystko ok, ale wczoraj co dwie-trzy minuty włączało się okno z tą niby reklamą tapatalk. Jednego posta pisałem 10 razy, bo mi ciągle to przerywało :/ Moglibyście to jakoś poprawić?

Opublikowano

Hmm... dziwne. U mnie na telefonie czy tablecie info o tapatalku wyskakuje tylko raz, gdy np. wyczyszcze dane przegladarki. Nie bardzo wiem, co mozna poprawic.

Opublikowano

spodziewałem się takiej odpowiedzi, trudno :P

Edytowane przez Yakubu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam najnowszą wersję Tapatalk i za Chiny ludowe nie mogę znaleźć forum PE. Czemu?

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić cookiesy i wejśc na forum. Powinien wyskoczyć komunikat, że jest opcja z tapatalkiem. Czemu nie ma w wyszukiwarkach - nie mam pojęcia. 

Opublikowano

Po kliknięciu opcji otworzenia forum przez Tapatalk wyświetla się komunikat "To forum nie jest dostępne na Tapatalku. Skontaktuj się z administratorem forum". Kontaktuję się zatem i informuję :-)

Opublikowano

ja mam dokładnie to samo, śmigałem na starszej wersji a teraz po "resecie" systemu i przy okazji zainstalowaniu najnowszej wersji z google play. Apka nie widzi forum :/

Opublikowano

W dalszym ciągu bez zmian. Komunikat z poprzedniej strony wyskakuje za każdym razem gdy chcę z poziomu przeglądarki otworzyć forum przez aplikację.

Opublikowano

OK, teraz powinna śmigać (testowane osobiście, w wyszukiwarce jesteśmy). 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tapatalk dziala elegancko i bez reklam na szczescie.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Moglibyście zrobić coś z tym tapatalkiem żeby w postach osób używających tego ustrojstwa nie ukazywały się tekty typu "Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2"?

Opublikowano

Z tym się nie da nic zrobić (po stronie forum ofcourse), ale na jednym z for widziałem w regulaminie warny za teksty tego typu.

Nie żebym sugerował :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ręki nie dam uciąć, ale to chyba można ustawić w apce, więc to już po userów stronie. 

Opublikowano

Prosba, aby osoby wysylajace posty przez Tapatalka wylaczyly to info z cyklu "Wyslane z mojego...".

Opublikowano

Macie czasem tak, że apka przestaje działać bo np jest dużo gifów i jpg w jakimś temacie?