Opublikowano 2 grudnia 201311 l Niestety dalej nic. Jedyne forum które nie działa. Nie wiem co może być przyczyną Edit. Najprostsze sposoby są najlepsze. Odinstalowałem, zainstalowałem ponownie i śmiga. Edytowane 2 grudnia 201311 l przez Lipa
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Laptop mi się zepsuł i jestem zmuszony do przeglądania forum na vicie i ps4. Na vicie przez jakiś czas było wszystko ok, ale wczoraj co dwie-trzy minuty włączało się okno z tą niby reklamą tapatalk. Jednego posta pisałem 10 razy, bo mi ciągle to przerywało Moglibyście to jakoś poprawić?
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Hmm... dziwne. U mnie na telefonie czy tablecie info o tapatalku wyskakuje tylko raz, gdy np. wyczyszcze dane przegladarki. Nie bardzo wiem, co mozna poprawic.
Opublikowano 4 stycznia 201411 l spodziewałem się takiej odpowiedzi, trudno Edytowane 4 stycznia 201411 l przez Yakubu
Opublikowano 18 lutego 201411 l Mam najnowszą wersję Tapatalk i za Chiny ludowe nie mogę znaleźć forum PE. Czemu?
Opublikowano 18 lutego 201411 l Spróbuj wyczyścić cookiesy i wejśc na forum. Powinien wyskoczyć komunikat, że jest opcja z tapatalkiem. Czemu nie ma w wyszukiwarkach - nie mam pojęcia.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Po kliknięciu opcji otworzenia forum przez Tapatalk wyświetla się komunikat "To forum nie jest dostępne na Tapatalku. Skontaktuj się z administratorem forum". Kontaktuję się zatem i informuję :-)
Opublikowano 18 lutego 201411 l ja mam dokładnie to samo, śmigałem na starszej wersji a teraz po "resecie" systemu i przy okazji zainstalowaniu najnowszej wersji z google play. Apka nie widzi forum
Opublikowano 19 lutego 201411 l W dalszym ciągu bez zmian. Komunikat z poprzedniej strony wyskakuje za każdym razem gdy chcę z poziomu przeglądarki otworzyć forum przez aplikację.
Opublikowano 19 lutego 201411 l OK, teraz powinna śmigać (testowane osobiście, w wyszukiwarce jesteśmy).
Opublikowano 19 lutego 201411 l I u mnie śmiga, dzięki Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 marca 201411 l Tapatalk dziala elegancko i bez reklam na szczescie. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 marca 201411 l Moglibyście zrobić coś z tym tapatalkiem żeby w postach osób używających tego ustrojstwa nie ukazywały się tekty typu "Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2"?
Opublikowano 13 marca 201411 l Z tym się nie da nic zrobić (po stronie forum ofcourse), ale na jednym z for widziałem w regulaminie warny za teksty tego typu. Nie żebym sugerował Edytowane 14 marca 201411 l przez grzybiarz
Opublikowano 13 marca 201411 l Ręki nie dam uciąć, ale to chyba można ustawić w apce, więc to już po userów stronie.
Opublikowano 14 marca 201411 l Te podpisy "wysłane z..." trzeba samemu wyłączyć w ustawieniach tapatalka, Perez nic tu nie wskóra
Opublikowano 16 marca 201411 l Prosba, aby osoby wysylajace posty przez Tapatalka wylaczyly to info z cyklu "Wyslane z mojego...".
Opublikowano 16 marca 201411 l Macie czasem tak, że apka przestaje działać bo np jest dużo gifów i jpg w jakimś temacie?