Opublikowano 16 marca 201411 l Mialem tak kilka razy, nie jest to częste ale parę razy wysypała się. Najlepsze jest to, że zawsze na console wars.
Opublikowano 16 marca 201411 l Mialem tak kilka razy, nie jest to częste ale parę razy wysypała się. Najlepsze jest to, że zawsze na console wars. dokładnie to samo mam i nie wiem czemu tak się dzieje bo gdy przeglądam forum przez opere na telefonie to nic się nie dzieje, a tapatalk potrafi się wykrzaczyć.
Opublikowano 16 marca 201411 l Ale jak mówię, zdarzyło mi się zaledwie kilka razy, nie jest to jakiś wielki problem
Opublikowano 16 marca 201411 l U mnie do tej pory zawsze było git, a na console wars się wywala, bo po prostu następuje bullshit detected
Opublikowano 18 marca 201411 l Chlopcy, jak mozna dac minus przez tapatalk? Da sie tylko dac plusa?o_O
Opublikowano 26 maja 201410 l Na iPhonie, nie da sie edytować posta, bo wyskakuje okienko że trzeba podać powód zmiany, obojętne co sie wpisze wyskakuje komunikat "Post Error incorrect parameter passed to method: no method signature matches number of parameters" Edytowane 26 maja 201410 l przez kubson
Opublikowano 26 maja 201410 l Nie da sie? Edyta: faktycznie trzeba podać powód Edytowane 26 maja 201410 l przez ornit
Opublikowano 26 maja 201410 l A ja teraz widze, że edytowałem wtedy w Taptalku tamtego posta mimo wystąpienia błędu...
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Jakiś problem ostatnio mam przeglądając forum na telefonie przez taplataka. Co jakiś czas próbując wejść mam napisane, że zostałem zbanowany na forum i muszę restartować LTE, żeby załapało. Co by to było ?
Opublikowano 7 września 201410 l Sprawdźcie proszę, czy wszystko jest OK w wersji normalnej i mobilnej.
Opublikowano 13 września 201410 l Zawsze jak przewijam forum w tapatalk i pojawia się awatar użytkownika "44bronx" (chyba dobrze napisałem), mam chwilową zwieche (ok 2 sek). Czym jest to spowodowane? Inni też mają gify i jakos nic nie muli
Opublikowano 3 lutego 201510 l nie, ale myslalem ze jak z grupowca powstal osobny dzial to bedzie widac, niestety brak ;/