Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mialem tak kilka razy, nie jest to częste ale parę razy wysypała się. Najlepsze jest to, że zawsze na console wars.

• Odpowiedzi 377
  • Wyświetleń 126,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano

Mialem tak kilka razy, nie jest to częste ale parę razy wysypała się. Najlepsze jest to, że zawsze na console wars.

dokładnie to samo mam i nie wiem czemu tak się dzieje bo gdy przeglądam forum przez opere na telefonie to nic się nie dzieje, a tapatalk potrafi się wykrzaczyć.

Opublikowano

Chlopcy, jak mozna dac minus przez tapatalk?:(

Da sie tylko dac plusa?o_O

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na iPhonie, nie da sie edytować posta, bo wyskakuje okienko że trzeba podać powód zmiany, obojętne co sie wpisze wyskakuje komunikat

"Post Error incorrect parameter passed to method: no method signature matches number of parameters"

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie da sie?

Edyta: faktycznie trzeba podać powód :/

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Zgrałem właśnie najnowszą aktualkę (z wczoraj). 

Opublikowano

Niestety nic sie nie zmieniło, dalej wyskakuje okienko i błąd

Opublikowano

A ja teraz widze, że edytowałem wtedy w Taptalku tamtego posta mimo wystąpienia błędu...

Opublikowano

hmm mi niby edytowalo, ale nie zapisalo zmiany 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tapatalk zaktualizowany do najnowszej obecnie wersji - 4.0.0.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakiś problem ostatnio mam przeglądając forum na telefonie przez taplataka. Co jakiś czas próbując wejść mam napisane, że zostałem zbanowany na forum i muszę restartować LTE, żeby załapało. Co by to było ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm WKP nie wyswietla sie w Tapatalk, jak wchodze w zakladke Unread

Opublikowano

Sprawdźcie proszę, czy wszystko jest OK w wersji normalnej i mobilnej. 

Opublikowano

dalej w zakladce Unread nie wyswietlaja sie posty z grupowcow 

Opublikowano

Zawsze jak przewijam forum w tapatalk i pojawia się awatar użytkownika "44bronx" (chyba dobrze napisałem), mam chwilową zwieche (ok 2 sek). Czym jest to spowodowane? Inni też mają gify i jakos nic nie muli

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zaktualizowany do najnowszej dostępnej wersji. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tweety nie wyświetlają sie w tapatalk, jedynie puste pole.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w tapatalk nie wyswietlaja sie posty / tematy z wkp w zakladce unread 

Opublikowano

nie, ale myslalem ze jak z grupowca powstal osobny dzial to bedzie widac, niestety brak ;/