Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Bete Starhawk'a dostaniemy chyba jutro poprzez kod na maila. A nowe mapki (4 szt.) dobre, niby są to te same co w U2 ale "odświeżone" wyglądają za(pipi)iście ;)

ja ten kod do starhawka dostalem juz kilka ładnych tygodni temu na email

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Nie ma kodów. Jeśli wpisałeś online pass z Uncharted 3 na swoim koncie to możesz pobrać betę z PSS

Opublikowano

Ja pobrałem bede juz około tygodnia temu

Nie ma w niej nic ciekawego ale nie wiem czemu wy dopiero teraz o tym piszecie

Opublikowano

posiadacze uncharted 3 dostaliście już swoje kody na maila? Bo u mnie pusto.

Opublikowano

Nie ma kodów. Jeśli wpisałeś online pass z Uncharted 3 na swoim koncie to możesz pobrać betę z PSS :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Dobra gra ten Starhawk. W Warhawka nie grałem więc w sumie jest to mój pierwszy kontakt z serią. Na prawdę fajny jest patent ze stawianiem budowli. Całkiem rajcowne jest też latanie Hawkami, szkoda tylko że samo strzelanie nie jest już takie super. Co prawda ja w gry multi praktycznie nie gram więc może się nie znam ale beta wciągnęła mnie na dłuższą chwile (póki nie wyłączyli serwerów do konserwacji) i gdybym miał czas i chęci na jakąś grę na multi to pewnie wybrałbym SH :) Chciałbym tylko zobaczyć jakąś większą mapę i budowli mogłoby być więcej (ofensywnych w szczególności), no i powinni "podkręcić" strzelanie (na mój gust bronie są za słabe).

Do zabawy w becie pewnie jeszcze wrócę :)

Opublikowano

Kozbinio to było Facing Worlds jesli mowimy o tej samej mapie:) ja CTF nie przepadalem bo zwykle gralismy w czworke w jednym pokoju po sieci i tryb ktory krolowal to DM:) za to muzyka w grze krolowa:) chocby ten kawalek http://www.youtube.com/watch?v=1oE8heI-Ozc no ale to temat o Starhawku wiec wracajac do tematu mi niestety jakos nie podchodzi zmienily mi sie troszke gusta:)

Opublikowano

@danielski masakra - siedzę i oglądam teraz filmiki z UT. MMMMMMOOOOOOOOOOONSTER KILLLLLLLLLLLLLLLLL. !!!!!!!!!!!!!

a grę tak czy tak obadam, choć kiedy w to wszystko grać jak w BF3 jeszcze tyle do zrobienia

Opublikowano

No te teksty podkrecaly jeszcze bardziej God Like:) najlepsze jak kumpel z naprzeciwka podnosil to cholerstwo ze jeden strzał i flaki latały wtedy jego mina i mogą ucieczka... Wspomnienie bezcenne:) ps. I ten zoltawy flak cannon echjh to były czasy:)

(null)

Opublikowano

i jak wasze wrażenia z wersji beta? Bo tryb przejmowania flagi dla mnie totalnie skopany, albo po prostu trafiam cały czas na kiepskie drużyny, za to TD całkiem przyjemny, oderwał mnie trochę od battlefielda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj pograłem trochę, dziś nie mogę się połączyć coś. warhawk moim zdaniem lepszy. brakuje mi tego zawiśnięcia w powietrzu hawk'iem, tu zamiast tego zamieniamy się w robota. latało się przyjemniej i atak rakietami czy działkiem dawał lepszy efekt, w starhawk'u większość rundy potrafię spędzić na jednej potyczce w powietrzu z jednym kolesiem. mam nadzieję, że będzie można zrzucać też bomby tak, jak w poprzedniczce. budowanie fajne, ale jak sam sobie nie wybudujesz to ciężko przechwycić cokolwiek do transportu, a bywa tak, że jest już postawionych max budowli i musisz czekać. grafika również nie robi do końca jak na obecne produkcje. nie wiem ile będzie pojazdów, bo jak na razie to tylko hawk i jeep. pytam się, gdzie jest czołg?! ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Starhawk map packs to be free, MLG tournament announced

http://blog.us.playstation.com/2012/05/08/starhawk-out-today-mlg-tournament-all-map-packs-free/#utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PSBlog+%28PlayStation.Blog%29

Według IGN, najlepsze multi na PS3. Mam nadzieje, że zdecydują się na jakieś demko finalnej wersji.

Opublikowano

W grze jest jakiś skirmish, czy trzeba grać w multi?

Opublikowano

Ta gra ma tylko multi czy singla i multi?

Opublikowano

W grze jest jakiś skirmish, czy trzeba grać w multi?

To dowiem się czy jest ten skirmish czy nie? :P

Opublikowano

jak stanieje do ~ 120 pln to łyknę, na allegro gra stoi u kilku sprzedawców już jakiś czas - o dziwo nie sprzedała się ani jedna sztuka. hmm może i lepiej - szybciej cena spadnie ;)

Opublikowano

Grałem chwilke w bete u kumpla, gra wygladala tam całkiem spoko. Dziwi mnie takie małe zainteresowanie tym tytułem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szkoda, że ta gra nie będzie popularna, gdyż ma olbrzymi potencjał. Lecz (tak jak w przypadku GR:fs) zapewnie ta produkcja zostanie wyparta na rzecz nadchodzących 'hitów' (COD i MoH)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

gra w to ktoś... dużo ludzi w to gra? czy większość to sami wyjadacze i noobek będzie miał problemy na początku?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podbijam pytanie, nie ma problemow z iloscia graczy? Zastanawiam sie nad zakupem.