Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Oh je, będą arcziwmenty za zrzucenie x kalorii?

Już widzę tą rywalizację pomiędzy znajomymi... :potter:

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Wreszcie za(pipi)isty zwiastun AC: Revelations. Teraz czekać tylko na gameplay.

Opublikowano

Far Cry 3 grą targow jak narazie, zobaczy sie co pokaze Sony

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Czemu myslisz, ze po 3 czesciach, w ktorych nie stanowila wyzwania, nagle w czwartej bedzie?

Musieliby calkowicie zmienic system walki, a przeciez w rok tego nie zrobia.

Zreszta po co mieliby to robic - i tak sprzeda sie tego kilka milionow.

Opublikowano

Asassin's Creed Revelations wygląda genialnie, widać progres względem Brotherhooda, a płonące statki robią lepsze wrażenie, niż płonący budynek w Uncharted 3.

Opublikowano

Im Alive chyba rodzi się w gorszych bólach niż dzieci w średniowieczu. szkoda bo fajnie się zapowiadało. konfa udana jak dla mnie. sporo pokazali, było zabawnie, pozytywnie ogólnie. teraz czekać na Sony i można iść spać.

Opublikowano

Nie pokazali Beyond good & evil 2 :(

Opublikowano

No niestety, standardowo zabrakło Beyond Good&Evil 2. Jak tak dalej będzie, to o tej grze można zapomnieć w tej generacji. :/ Szkoda też, że nie zaprosili Jade by pokazała Splinter Cella. ;)

Opublikowano

EA=Microsoft>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Ubi, nic tylko czekać na Sony

Opublikowano

Czemu myslisz, ze po 3 czesciach, w ktorych nie stanowila wyzwania, nagle w czwartej bedzie?

Musieliby calkowicie zmienic system walki, a przeciez w rok tego nie zrobia.

Zreszta po co mieliby to robic - i tak sprzeda sie tego kilka milionow.

Wiesz, dość dawno grałem w AC i tam taktyka RT + X i jesteś nieśmiertelny, była gadka że w AC2 to poprawili i jest trudniej, zagrałem i bullshit, jest tak samo. Teraz widzę już czwartą część AC i nic, dalej samograj.

Taki Batman ma świetny, intuicyjny system walki ale jak jesteś otoczony sporą grupką przeciwników to musisz się mocno wysilić.

Opublikowano

Po 3 konferencjach i gameplayach nadal Tomb Raider wygrywa w moim rankingu potem Batman.

Mam nadzieję, że za godzinkę to się zmieni ;]

Ale co by nie gadać konfa Ubi jak najbardziej na plus. Szczególnie ta "zapowiedź" FC3 a trailer BiA fail jak nic...

Opublikowano

Darkness 2 bardzo stara się dotrzymać kroku Mortalowi w kwestii GORE :ninja:

Opublikowano

33bcphk.jpg

idento przełożenie ruchów jak na kinekcie

Opublikowano

Juz nie wiele do konferencji Sony.

Ktos jest jeszcze online, czy mam sam ogladac?

Pamietajcie o czacie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.