Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Te screeny z Mario to jakiś żart ? Ja rozumiem, że to pierwsze pokazowe, nie skończone jeszcze gry, ale jak się "obnoszą" z tym, że to jest mocniejsze od current genów, to nie wypada pokazywać ludziom na starcie takiego shitu. Tego Tekkena jeszcze nie widziałem, ale teraz to boję się spojrzeć.

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Pojawiaja sie pierwsze opinie:

- "tablet" lekki i swietnie sie go trzyma w dloniach

- dema techniczne zachwycaja

Do zagrania jest demo Zeldy, ktora pokazywano na konferencji. No ale niektorzy nadal beda pierdziec, ze to nie ma mocy. Pewnie woleliby zobaczyc rendery tak jak bylo w przypadku PS3, a pozniej na start miec graficznego potwora jakim niewatpliwie byl Resistance 1 xD

EDIT:

Po prostu wymiekam:

Te screeny z Mario to jakiś żart ? Ja rozumiem, że to pierwsze pokazowe, nie skończone jeszcze gry, ale jak się "obnoszą" z tym, że to jest mocniejsze od current genów, to nie wypada pokazywać ludziom na starcie takiego shitu. Tego Tekkena jeszcze nie widziałem, ale teraz to boję się spojrzeć.

Ogladales ta konferencje w ogole ?

Jezeli chodzi o Tekkena to spoko, jeszcze bedziecie plakac, ze na Wii U jest najladniejsza wersja.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

pierwszy raz w życiu obejrzałem konfe Ninny i ostatni. Ewidentnie celują w dzieci i casuali a ja się nie zaliczam do żadnej z tych grup.,,

GtA V na Wii 2...lol , wyobraźnia jest nieokięznana

A założysz się, że casuale będą mieli ten sprzęt w tyłku :) N nie ma nic na miarę motion cotrol z Wii, kieszonkowe 3D ludzie spuścili w kiblu to i tablet do szachów nie przejdzie, chyba tylko M$ z kinectem najbliżej trafił w gusta znudzonych wiilotami casuali. Mówię, ta konsola tak samo jak 3DS będzie dla NIKOGO. Nintendo niech się szykuje na kolejną wtopę po 3DS.

Opublikowano

Dokładnie, jak na razie "działające" są tylko tech dema i proste mini-gierki. Jeśli chodzi o możliwości graficzne w "normalnej" grze, mamy więc tylko tę wypowiedź developera, że Darkriders 2 powinno być najlepszą wersją, bo Wii U jest nieco mocniejsze od current-genów.

Demo Zeldy nie jest grywalne. Tylko sterowanie kamerą.

Opublikowano

to znaczy ze donsterydo twierdzi ze film z x360 wyglada gorzej niz ten z x360 ;]

tak zwany paradoks konsolomaniaka

Opublikowano

Nie wiem też czemu miał służyć ten filmik z ptaszkiem, chyba ludzie już dawno maja gdzieś taki "pokaz mozliwości" nowych konsol.

Opublikowano

pierwszy raz w życiu obejrzałem konfe Ninny i ostatni. Ewidentnie celują w dzieci i casuali a ja się nie zaliczam do żadnej z tych grup.,,

GtA V na Wii 2...lol , wyobraźnia jest nieokięznana

Co to w ogóle znaczy? xD

Pokazali przecież GTA5, tylko pod innym tytułem z legoludkami.

Opublikowano

to znaczy ze donsterydo twierdzi ze film z x360 wyglada gorzej niz ten z x360 ;]

No to albo pokazali jakieś wyjątkowo brzydkie multiplatformy albo jakość video byłą wyjątkowo dupna. Ale znowu pozostaje ta Zelda.

Opublikowano

Demo Zeldy nie jest grywalne. Tylko sterowanie kamerą.

Bardziej chodzilo mi o fakt, ze jest real-time'owe, a nie jest to jakis target render tak jak to bylo w przypadku Killzone 2 czy Motorstorm.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dla mnie to tak jakby Epic chciało pokazać nowy engine w realtime gdzie grafika jest gorsza od Gears of War 3. Tak to widzę w kontekście tego, że konsola niby mocniejsza od obecnych pudełek.

Tak czy siak casuale tego nie łykną tak gładko jak Wii.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale jaka podjara wtedy była, a teraz mamy ptaszka.

Opublikowano

No to albo pokazali jakieś wyjątkowo brzydkie multiplatformy albo jakość video byłą wyjątkowo dupna. Ale znowu pozostaje ta Zelda.

Ale co w tym Ninja Gaiden 3 jest gorsze? Bo oglądam gameplay ten, który pojawił się wczoraj i nie widzę różnicy.

Opublikowano

Dla mnie to tak jakby Epic chciało pokazać nowy engine w realtime gdzie grafika jest gorsza od Gears of War 3. Tak to widzę w kontekście tego, że konsola niby mocniejsza od obecnych pudełek.

Nie wiem o co ci chodzi, bo jak dla mnie Zelda prezentowala sie kozacko.

Zreszta nadal nie moge wyjsc z podziwu waszego jeczenia. Naprawde nie zdajecie sobie sprawy, ze chcieli pokazac mozliwosci kontrolera, a nie mozliwosci graficzne ?

No ale ptaszek to chociaz tech demo, a nie perfidny render.

EDIT:

No panowie, zaraz konferencja Capcom, juz sie nie moge doczekac tego kalecznego DmC.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No panowie, zaraz konferencja Capcom, juz sie nie moge doczekac tego kalecznego DmC.

Na żywca na GT?

Opublikowano

Trzecia część Okami to będzie. Super ptaszek bóstwo!

Opublikowano

Link?

Szkoda, że Konami nie ma . D:

Opublikowano

Trzecia część Okami to będzie. Super ptaszek bóstwo!

Okami z cel-shadingiem wykorzystującym moc obecnych konsol wyglądałoby obłędnie. No ale Capcom chyba się nie zdecyduje, bo kupi to 10 osób. :/

Opublikowano

Jeszcze się nie zaczęło?

Opublikowano

Przejdź na YT. Zacznie się za chwilę.

Capcom na bank zapowie GTA5 i GoW4. Na końcu będą. :teehee:

Edytowane przez Crying_Wolf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.