Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

X-Men Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Tak to ta, w wersji rozszerzonej jest scena jak ją ratują, nic nie wnosi w sumie do fabuły, ale zawsze to coś więcej.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 155 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W ogóle to Magneto jest tutaj chyba jednym z jeźdźców apokalipsy. No bo nikogo poza Archangelem, Psylocke i Storm (dziwny wybór) nie namierzyłem.

Opublikowano

No jest, i troche to już nudne ze znowu pewnie w połowie filmu będzie próba nawrócenia człowieka magnes na lodówkę.

I pewnie znowu Mystique z problemami wewnetrznymi i X probujacy ja namowic do powrotu, co chyba sie uda.

Dziwne ze ta z  katana jest zła, myslalem ze ona była zawsze po dobrej stronie.

Nie wiem, bo ogolnie komiksami xmen zawsze gardziłem

Opublikowano

Psylocke to akurat różne dziwne twisty miała z tego co czytałem, w tym była właśnie minionem Apo. Za to omena mensah chyba zawsze wzorową harcerką była, więc robienie z niej villiana jest trochę dziwne.

Opublikowano

Tak to ta, w wersji rozszerzonej jest scena jak ją ratują, nic nie wnosi w sumie do fabuły, ale zawsze to coś więcej.

No jak to nie ma wpływu?

Kitty Pryde jest umierająca i gdyby Rogue nie przejęła jej mocy i nie utrzymywała Logana w przeszłości

to by guwno w portki narobili a nie świat uratowali.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

a ten pan szybki to chyba jakby dobrze pomyslec to kazdego mógłby załatwic

Opublikowano

Z założenia może i tak, ale jak przeciwko niemu stanie paru mutantów z odpowiednimi mocami, to nawet superspeed nie pomoże Quicksilverowi.

Opublikowano

Tak, ale niestety komiksy i filmy są w tym względzie głupie, stwarzają bohatera z mocami  totalnymi a póxniej co poczac z takim.

Oboje wiemy ze prawdopodobnie mógłby w kazdym momencie zarznac w nadchodzacej czesci kazdego, na koncu pokazujac rogi apocalypse i jeszcze robiac pajacyka, ale pewnie skonczy sie na tym ze bedzie walczyl w  tle z jednym przeciwnikiem.

No ale taka potyczka byłaby do rozwiazania tylko  w jeden sposob,  w piaskownicy  z figurkami, i odpowiednim gardłem.

Opublikowano

Najpotężniejszą siłą jest siła miłości

ona zawsze zwycięży  :sorcerer:

Opublikowano

No jak to nie ma wpływu?

Kitty Pryde jest umierająca i gdyby Rogue nie przejęła jej mocy i nie utrzymywała Logana w przeszłości

to by guwno w portki narobili a nie świat uratowali.

Fucktycznie, #takbyło. Nie zmienia to faktu, że brak tej sceny nie wpływa znacząco na film jako całość. No chyba, że ktoś kocha teen drama.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OADxj52.jpg

Zc9mwSe.jpg

qDFojzm.jpg

i pomyśleć, że ktoś wziął ze te plakaty pieniądze

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Z tych plakatów to tak raczej przełom XX i XXI wieku.

Opublikowano

Plastikowy Hitman i dziwadła z photoshopa: Apokalipsa

Opublikowano

Dzizas, chyba pójdę jednak na ten film w nadziei, że wydali tyle kasy na efekty, że nie starczyło im na grafika, który robi co najmniej średnie plakaty