Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Jak na gościa co zbudował piramidę z pyłu robiąc zeza, to jego finałowy pokaz był komiczny ;)
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Nadal lepsze niż walka z klonem, jak to często bywa w tego typu filmach jak się twórcom pomysły skończą.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l W tym nowym 'X-men' to nawet nie wiadomo czy McAvoy wystąpi nie mówiąc już o Fassbenderze. Ja z Apokalipsy pamiętam te przepychanki w szkole Xaviera i hejtowanie biednego Cyclopsa. A, i jeszcze Oscar Isaac przez cały film stał na jakichś ruinach i krzyczał, że podbije świat . No nic, liczę na 'Dark Phoenix', ale nigdy mi Sansa Stark nie podpasuje jako Jean Grey.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Po Apokalipsie nie czekam juz na xmenów, niezła spier.dolina to była.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Po Apokalipsie nie czekam juz na xmenów, niezła spier.dolina to była. Mam identycznie. Początek Apocalypse był imo świetny a im dalej tym coraz gorzej. W tej serii brakuje jakieś świeżości. Było nią First Class ale to był rok 2011. Z apocalypse w sumie pamiętam komiczną scenę w lesie i akcję w której ta babka przecina auto na pół i jest zbliżenie na jej cycki.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Eks meni cierpią przede wszystkim na braki w finansowaniu, dlatego finałowe starcie wyglądało tak żałośnie (bo cały budżet poszedł na CG rozpadających się miast i scenkę Quick Silvera). Dlatego też nie byli w stanie zatrudnić aktorów mówiących po polsku, ale już po mutacji głosu ;) Pomijam już fakt, że widziałem fanowskie cosplay'e Apocalypse'a o 10 długości lepsze od tego co było w filmie.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l O Quicksilver. Dla tylko tej sceny warto było pójść do kina na blantmana.
Opublikowano 25 kwietnia 20178 l Eh, no szkoda, tym bardziej, że pierwsza klasa był to świetny film a u mnie wszedł właśnie Wolwerin Logan. Na początku byłem zachwycony. Możliwe spoilery? Było bardzo dobrze. Krwawo, z jajem, dobrze zagrane, z pomysłem. Byłoby nawet genialnie gdyby nie brak czarnego charakteru i brak pomysłu na zakończenie - ktoś tu wyżej wspominał o walce z klonami. Bardzo nieefektowne to też było. Od tego momentu niczym z Mad Maxa 3 było już średniawo. No ale i tak jestem pod wrażeniem i jeśli wspomniany wyżej Apokalips miałby dostać 4/10, to Logan jest spokojnie filmem 7+/10. A może nawet 10/10 w skali masorza. Edytowane 25 kwietnia 20178 l przez gekon
Opublikowano 16 maja 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=h8YJt6iQPNA&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=OZp5UpYIrbg Edytowane 18 maja 20177 l przez Timmy
Opublikowano 28 lipca 20177 l Obejrzałem wczoraj Logana. No świetne kino, jest brutalnie, ale bez przesadyzmów. Środa tylko, że znałem końcówkę bo sobie zaspoilerowalem xd.
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Wiedziałem, że pójdą w lustrzaną wersję gdy oznajmili, że zagra ją czarnoskóra aktorka. Mają tupet skubani. Szkoda tylko, że włosów nie ogarnęli. Zobaczymy co pokaże aktorsko. Osobiście jestem zwolennikiem wersji papierowej. I ten ból groty bo komuś się nie nie podoba ta wersja to zaraz go od rasistów wyzywają.
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Dobrze, ze sie nie wyglupili i nie zrobili lasce czarnej plamy na oku xD
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Trochę biedny ten Cable :/ No dobra na zbliżeniu wygląda duuuużo lepiej ;D Edytowane 7 sierpnia 20177 l przez Timmy