Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Lubie jak komentator podsumowuje nie zakończoną jeszcze połowę :thumbsup: . Wina Fabiana, mógł obronić.

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ta wina Fabiana :potter: Reakcja Smudy bezcenna.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Co prawda WKS gra rezerwowym składem ale cieszmy się.

Opublikowano

3:1! Robert Lewandowski :)

Co do bramki Ludwika - za(pipi)ista. Świetnie wykorzystał to, że bramkarz wyszedł i nie spodziewał się strzału.

Opublikowano

Lewandowskieomu ktoś chyba na treningu w Borussi podpowiedział, że w sytuacji sam na sam nie trzeba strzelać prosto w bramkarza, można też obok niego.

@Up: Ludo chyba też nie spodziewał się strzału.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Lewandowski strzelil gola bedac sam na sam z bramkarzem. Jestem w szoku.

Opublikowano

Nie chcę psuć nastroju, ale nazwanie Daniela Yeboah, grającego w abidżańskim klubie ASEC Mimosas, "bramkarzem", to dość mocne określenie. Obawiam się, że to nie Lewandowski zrobił nagły postęp, tylko po prostu w Bundeslidze jest trochę trudniej.

Z drugim golem podobnie. Strzał, dośrodkowanie - co za różnica, bramkarz by to obronił.

Opublikowano

Lewandowski strzelil gola bedac sam na sam z bramkarzem. Jestem w szoku.

Pewnie chciał w bramkarza strzelać, ale mu 'zeszła'. :whistling:

Opublikowano

Jest 3-1 i to się liczy. Nareszcie wygrali. A to czy Ludo chciał strzelać czy nie, czy ten na bramce WKS to bramkarz to też nie istotne. Liczy się wynik :thumbsup:

Opublikowano

No, jak trafimy w grupie na Euro na afrykańską drużynę, która zagra w połowie drugim składem to będziemy mieć już 3 punkty i szanse na awans.

Opublikowano

No, jak trafimy w grupie na Euro na afrykańską drużynę, która zagra w połowie drugim składem to będziemy mieć już 3 punkty i szanse na awans.

Czyli wygramy z Francją :potter:

Opublikowano

jak wygramy to się wszyscy zdziwią:D a jest na to szansa.

gardło zedrzeć trzeba będzie tak czy inaczej.

to i to się sprawdziło:D mecz średni, doping nawet nawet mimo tłumów januszy:P

Opublikowano

No jak by na meczach Lecha było tak jak na reprezentacji, to pewnie bym nigdy nie poszedł. Wuchta janków, wuchta wiary z trąbkami [(pipi) że się już po drodze sadziłem na 3 typów i z(pipi)ałem ich od murzynów z afryki i jeleni na rykowisku za to trąbienie w wuwuzele :F ], doping jak w A klasie. A jak mnie rozpierdalało jak wiara się jarała że wchodzi Ebi XD Obeskitu, masakracja. Repa to nie dla mnie chyba. Fajne było nieśmiertelne "PZPN ... " no i fala dawała radę :D Chyba 5 razy okrążyła stadion. Szaleństwo i kilo misiożelków normalnie.

Mecz nawet nawet. Fajnie że wygrali, fajnie że Lewy strzelił 2 bramy. Fajnie że jako jedyny po meczu podszedł do kotła i podziękował :teehee:

PS. Ale bieganie z flagą niczym peleryną supermana po mieście daj radę :D Dostajesz +20 do siły , +15 do odwagi i -30 do inteligencji :D

Opublikowano

PS. Ale bieganie z flagą niczym peleryną supermana po mieście daj radę :D Dostajesz +20 do siły , +15 do odwagi i -30 do inteligencji :D

Te punkty to dodaje alkohol a nie flaga :P przyznaj się, ile wypiłeś :D

Edytowane przez Kornelia

Opublikowano

No jak by na meczach Lecha było tak jak na reprezentacji, to pewnie bym nigdy nie poszedł. Wuchta janków, wuchta wiary z trąbkami [(pipi) że się już po drodze sadziłem na 3 typów i z(pipi)ałem ich od murzynów z afryki i jeleni na rykowisku za to trąbienie w wuwuzele :F ], doping jak w A klasie. A jak mnie rozpierdalało jak wiara się jarała że wchodzi Ebi XD Obeskitu, masakracja. Repa to nie dla mnie chyba. Fajne było nieśmiertelne "PZPN ... " no i fala dawała radę :D Chyba 5 razy okrążyła stadion. Szaleństwo i kilo misiożelków normalnie.

Mecz nawet nawet. Fajnie że wygrali, fajnie że Lewy strzelił 2 bramy. Fajnie że jako jedyny po meczu podszedł do kotła i podziękował :teehee:

Na IV jarali się Fabiańskim :/ No i te flagi Pogoni i Śląska na kotle. Wiem, że na kadrze jest "zawieszenie broni" no ale kuło po oczach :confused:

A Muraś nie podziękował ?

Opublikowano

No później chyba wszyscy podbiegli, ale na początku jeden tylko.

Opublikowano

Gdy czekałem na przystanku tramwajowym podeszło do mnie kilku typów, którzy informowali się jak dojechać na Bułgarską :blink:. Po chwili "konwersacji", jeśli to idzie nazwać rozmową dowiedziałem się, że jeden koleś jest z Warszawy, kolejny z Wrocławia, a pozostali są z Częstochowy (tam jest jakiś klub?). Koleś z Wrocławia był lekko po spożyciu i gratulował Nam - Poznaniakom za zwycięstwo nad Manchesterem City, w podobnym stylu wypowiadał się facet z Warszawy. Reasumując kazali przekazać wszystkim kibicom Lecha "najserdeczniejsze gratulacje" :whistling: .

Kibicowanie na meczach reprezentacji to jakaś paranoja i wielka pomyłka. Gdyby nie było kotła, to doping by nie istniał. Kilkakrotnie z kumplem próbowaliśmy rozkręcić Januszy i Pikników, ale bez większego skutku :dance:. Za to wszystkim podobała się fala, więc to chyba jedyny plus.

Dodam, że prezentacja pluszaków została wygwizdana przez większość kibiców, którzy zasiedli na pierwszej gotowej arenie w Polsce. Telebimy w dalszym ciągu nie pokazują nic więcej oprócz wyniku i aktualnego czasu gry.

Dyskusję o telebimach przeniosłem do topicu o euro 2012 /stona

Edytowane przez Stona

Opublikowano

pozostali są z Częstochowy (tam jest jakiś klub?).

Heh, rozbawiłeś mnie : ) Jako Częstochowianin, mogę Ci powiedzieć że kluby oczywiście są, "największym" i "najlepszym" jest Raków Częstochowa, obecnie II liga (porażka). Kiedyś byliśmy w ekstraklasie, ale to dawne dzieje. Obecnie syf.

Taka mała dygresja.

Opublikowano

Jak Barrios odejdzie z Borussi po sezonie, to Lewandowski zacznie grac tam pierwsze skrzypce. Tak jest zawsze. Po to Niemce wydali na Niego kasiore.

Opublikowano

Pytanie, po co Barrios miałby odchodzić, skoro jest najlepszym strzelcem najlepszego klubu Bundesligi.

Słyszałem takie same teksty o Radosławie Matusiaku.