Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No bo pisał o kadrze Engela wcześniej.

Opublikowano

Z 1.5h Nawalka ogłosi kadrę. Polecam sobie przypomnieć powołania Janasa i reakcje na brak Frankowskiego i Dudka :D

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Nie no, odliczając Wszołka, Tytonia i Rybusa wyleci jeszcze dwóch - obstawiam że Dawidowicz zostanie jednak, bo jest dość uniwersalny i może zagrać na DPM też. Odpadnie Starzyński i Sobiech

Opublikowano

Tytoniowi nic nie jest, ale jest 4 bramkarzy, na EURO pojedzie 3 więc to logiczne że odpadnie.

Opublikowano

Peszko to sobie powinien nad dupą wydziarać złotą myśl LEPIEJ MĄDRZE STAĆ NIŻ GŁUPIO BIEGAĆ

A Tytoń się wypalił.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Starzyński według mnie powinien zostać, bardzo dobra wiosna, Linetty za to powinien wypaść.

Opublikowano

Dajcie jeden argument dla którego Peszko miałby wypaść, poważnie. Co, chcecie pojechać na EURO z dwoma skrzydłowymi (Grosicki i Błaszczykowski)? xD

Wiadomo, że Peszko to nie jest poważny piłkarz, ale trudno, bierze się z tego co jest. Nie ma wątpliwości że na tą chwilę jest potrzebny w tej kadrze.

Opublikowano

nie ma żadnego argumentu, aby pozbywać się Peszki, potrzebujemy każdego piłkarza bazującego na szybkości do gry z kontry

Opublikowano

No to jestem zaskoczony. Jednak Dawidowicz i Sobiech nie jadą. Myślałem że wszyscy obrońcy raczej zostaną, ale z tego co wiem Dawidowicz na bokach obrony nie gra, a na ŚO mimo wszystko są Glik, Cionek, Salamon i Pazdan. 

Ogólnie dla mnie trochę za dużo eklapy.

Opublikowano

Juz Cionka tyrajo.xd

Co sie zdarzy , a co sie wydarzy   :sir::mog:

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

Już większość kablówek wykupiła prawa od solorza i proponują ppv za 99 golda :potter: