Opublikowano 30 maja 20168 l Moim zdaniem, z napastników oprócz Lewandowskiego i Milika powinien zabrać Teodorczyka, ale nie wziął go nawet przy wstępnej selekcji. Szkoda. EDYTA: Jak to jest w końcu z meczami na tym Euro? Jak się nie wykupi dodatkowej opcji w Polshicie, to wtedy obejrzy się tylko mecze Polski i od ćwierćfinału w górę? Czy po prostu bez dodatkowej opłaty nie obejrzy się WSZYSTKICH meczów? Edytowane 30 maja 20168 l przez [InSaNe]
Opublikowano 30 maja 20168 l fajnie sobie przypomniec Fajne komentarze pod materiałem, gratulacje od obcokrajowców miło poczytać
Opublikowano 30 maja 20168 l HAHAHHAHAAHH JAKIE GRATULACJE DLA TAKICH NIEUDACZNIKÓW XDDDDD I TAK PRZEGRAJOM WSZYSTKO XDDDDDDD JANUSZE SIE JARAJA XDDDDXDDDDDXDDDDDD Już się nie mogę doczekać tych mistrzostw <3
Opublikowano 30 maja 20168 l Ja do niedawna nie czulem zadnego hajpu, ale z dnia na dzien jest coraz wiekszy i powoli nie moge sie doczekac. Tylko bede sobie musial ogarnac jakis pakiet tv, bo streamy pewnie beda obciazone przez ppv
Opublikowano 30 maja 20168 l Peszko peszkiem ale Grosicki to tez nie lada tuman tylko ze szybszy [emoji5]
Opublikowano 30 maja 20168 l no to jest najgorsze w grosickim, że skilla ma, tylko słaba psycha, jakby miał trochę więcej oleju w głowie to byłby w czołówce europy zapewne
Opublikowano 30 maja 20168 l Grosika zawsze szanowałem za gre w kasynach, peszkie w meszkie. Chłopak się pozbirał ,tym bardziej szacunek. Edytowane 30 maja 20168 l przez Mecenas
Opublikowano 30 maja 20168 l Grosicki miał akcję chyba w Sion, że nie znał języka i mu podsunęli pismo z rozwiązaniem kontraktu oraz zrzeczeniem się wynagrodzenia i typ to podpisał. Beka w gazetach była.
Opublikowano 30 maja 20168 l yebac polsat A to niby dlaczego? Kadra w sumie bez zaskoczen ale zastanawiam sie jak beznadziejny musi byc Sobiech skoro jedzie Stepinski. Na Irlandie: Szczesny-Piszczek Glik Salamon Jedrzejczyk-Krychowiak Zielinski Grosicki Kapustka-Lewy Milik.
Opublikowano 30 maja 20168 l Grosicki nie ma wykończenia i chyba z tym nic juz nie zrobi. Ale jego szybkosc moze sie przydac.
Opublikowano 31 maja 20168 l yebac polsat A to niby dlaczego? Za "dawaj pieniądze albo nie obejrzysz euro". Chuy im w doope. Kiedyś było lepiej. Rak branży jak dlc w gierkach.
Opublikowano 31 maja 20168 l yebac polsat A to niby dlaczego? Za "dawaj pieniądze albo nie obejrzysz euro". Chuy im w doope. Kiedyś było lepiej. Rak branży jak dlc w gierkach. Nie no ja wiem ze zakodowali czesc euro ale nie spodziewalem sie ze sa jeszcze ludzi ktorych boli przez to dupa i tego nie rozumieja XD
Opublikowano 31 maja 20168 l Na szczęście kolejne mistrzostwa powrócą do TVP. Wszystkie transmisje, za darmo, na dwóch kanałach.
Opublikowano 31 maja 20168 l Odnośnie hajpu, to gazetka tesco wygląda tak, że chyba tylko podpasek nie dało się podpiąć pod euro i reprę xD
Opublikowano 31 maja 20168 l Ale co sie dziwić jak tyle milionów Polaków to w większym lub mniejszym stopniu kibice.