Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Moim zdaniem, z napastników oprócz Lewandowskiego i Milika powinien zabrać Teodorczyka, ale nie wziął go nawet przy wstępnej selekcji. Szkoda.

EDYTA: Jak to jest w końcu z meczami na tym Euro? Jak się nie wykupi dodatkowej opcji w Polshicie, to wtedy obejrzy się tylko mecze Polski i od ćwierćfinału w górę? Czy po prostu bez dodatkowej opłaty nie obejrzy się WSZYSTKICH meczów?

Edytowane przez [InSaNe]

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

fajnie sobie przypomniec

Fajne komentarze pod materiałem, gratulacje od obcokrajowców :) miło poczytać

Opublikowano

HAHAHHAHAAHH JAKIE GRATULACJE DLA TAKICH NIEUDACZNIKÓW XDDDDD I TAK PRZEGRAJOM WSZYSTKO XDDDDDDD JANUSZE SIE JARAJA XDDDDXDDDDDXDDDDDD

Już się nie mogę doczekać tych mistrzostw <3

Opublikowano

Ja do niedawna nie czulem zadnego hajpu, ale z dnia na dzien jest coraz wiekszy i powoli nie moge sie doczekac.

Tylko bede sobie musial ogarnac jakis pakiet tv, bo streamy pewnie beda obciazone przez ppv

Opublikowano

nie wymagajmy za dużo od typa, który skończył edukację na gimnazjum

Opublikowano

no to jest najgorsze w grosickim, że skilla ma, tylko słaba psycha, jakby miał trochę więcej oleju w głowie to byłby w czołówce europy zapewne

Opublikowano

Grosika zawsze szanowałem za gre w kasynach, peszkie w meszkie.

Chłopak się pozbirał ,tym bardziej szacunek.

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

Grosicki miał akcję chyba w Sion, że nie znał języka i mu podsunęli pismo z rozwiązaniem kontraktu oraz zrzeczeniem się wynagrodzenia i typ to podpisał. Beka w gazetach była.

Opublikowano

yebac polsat

A to niby dlaczego?

Kadra w sumie bez zaskoczen ale zastanawiam sie jak beznadziejny musi byc Sobiech skoro jedzie Stepinski. 

Na Irlandie: Szczesny-Piszczek Glik Salamon Jedrzejczyk-Krychowiak Zielinski Grosicki Kapustka-Lewy Milik.

Opublikowano

Grosicki nie ma wykończenia i chyba z tym nic juz nie zrobi. Ale jego szybkosc moze sie przydac.

Opublikowano

yebac polsat

A to niby dlaczego?

Za "dawaj pieniądze albo nie obejrzysz euro". Chuy im w doope. Kiedyś było lepiej. Rak branży jak dlc w gierkach.

Opublikowano

yebac polsat

A to niby dlaczego?

Za "dawaj pieniądze albo nie obejrzysz euro". Chuy im w doope. Kiedyś było lepiej. Rak branży jak dlc w gierkach.

Nie no ja wiem ze zakodowali czesc euro ale nie spodziewalem sie ze sa jeszcze ludzi ktorych boli przez to dupa i tego nie rozumieja XD

Opublikowano

Za darmo :pawel: będziesz dopłacał 30zł co miesiąc z rachunkiem za prąd kolego

Opublikowano

Odnośnie hajpu, to gazetka tesco wygląda tak, że chyba tylko podpasek nie dało się podpiąć pod euro i reprę xD

Opublikowano

Ale co sie dziwić jak tyle milionów Polaków to w większym lub mniejszym stopniu kibice.