Opublikowano 30 maja 20168 l Z 1.5h Nawalka ogłosi kadrę. Polecam sobie przypomnieć powołania Janasa i reakcje na brak Frankowskiego i Dudka Edytowane 30 maja 20168 l przez c0r
Opublikowano 30 maja 20168 l Nie no, odliczając Wszołka, Tytonia i Rybusa wyleci jeszcze dwóch - obstawiam że Dawidowicz zostanie jednak, bo jest dość uniwersalny i może zagrać na DPM też. Odpadnie Starzyński i Sobiech
Opublikowano 30 maja 20168 l Tytoniowi nic nie jest, ale jest 4 bramkarzy, na EURO pojedzie 3 więc to logiczne że odpadnie.
Opublikowano 30 maja 20168 l Peszko to sobie powinien nad dupą wydziarać złotą myśl LEPIEJ MĄDRZE STAĆ NIŻ GŁUPIO BIEGAĆ A Tytoń się wypalił. Edytowane 30 maja 20168 l przez Tokar
Opublikowano 30 maja 20168 l Starzyński według mnie powinien zostać, bardzo dobra wiosna, Linetty za to powinien wypaść.
Opublikowano 30 maja 20168 l Dajcie jeden argument dla którego Peszko miałby wypaść, poważnie. Co, chcecie pojechać na EURO z dwoma skrzydłowymi (Grosicki i Błaszczykowski)? xD Wiadomo, że Peszko to nie jest poważny piłkarz, ale trudno, bierze się z tego co jest. Nie ma wątpliwości że na tą chwilę jest potrzebny w tej kadrze.
Opublikowano 30 maja 20168 l nie ma żadnego argumentu, aby pozbywać się Peszki, potrzebujemy każdego piłkarza bazującego na szybkości do gry z kontry
Opublikowano 30 maja 20168 l No to jestem zaskoczony. Jednak Dawidowicz i Sobiech nie jadą. Myślałem że wszyscy obrońcy raczej zostaną, ale z tego co wiem Dawidowicz na bokach obrony nie gra, a na ŚO mimo wszystko są Glik, Cionek, Salamon i Pazdan. Ogólnie dla mnie trochę za dużo eklapy.
Opublikowano 30 maja 20168 l Juz Cionka tyrajo.xd Co sie zdarzy , a co sie wydarzy Edytowane 30 maja 20168 l przez Mecenas
Opublikowano 30 maja 20168 l Już większość kablówek wykupiła prawa od solorza i proponują ppv za 99 golda :potter: