Opublikowano 6 września 20195 l Demony przeszlosci 2009 roku xD Ten komentator chyba nie ogladal kadry przez ostatni rok.
Opublikowano 6 września 20195 l Ten sędzia jest jakiś pyerdolniety. Oddawać nam tę brameczkę (pipi)a Edytowane 6 września 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 6 września 20195 l Jednak Szczęsny to ma głowę pomyślał że na pewno będzie w(pipi) to nic broni Fabiański, co za gość . Sedzia chyba na głowę upadł jeśli tam był faul
Opublikowano 6 września 20195 l No to czekamy na następnego trenera. Może tym razem z Pogoni Siedlce albo Wisły Puławy?
Opublikowano 6 września 20195 l 8 minut temu, chris85 napisał: O widzę Figaro, że jesteś nie tylko wytrawnym znawcą gier, ale także futbolu. nie kojarzę cię randomie, ale tak, jestem
Opublikowano 6 września 20195 l Bielik xD mamy wynik skoro bronimy Zielinski xD no niesamowity grajek
Opublikowano 6 września 20195 l Tylko wprowadzenie brata Piotra, Roberta Zielińskiego, może zapewnić nam jeden punkt.
Opublikowano 6 września 20195 l 3 minuty temu, Figaro napisał: nie kojarzę cię randomie, ale tak, jestem Z taką ilością banów jaką miałeś, to zrozumiałe.
Opublikowano 6 września 20195 l Piątek? Skończył się. Zieliński? Nawet się nie zaczął. Fabiański? Yebany ręcznik. Pazdan? Skończył się. Lewy? Kiedyś miał lepszy brzuch. Jak żyć?
Opublikowano 6 września 20195 l Nawet brytyjski komentator nie widział tam faulu przy strzale Grosika....
Opublikowano 6 września 20195 l Nawet brytyjski komentator nie widział tam faulu przy strzale Grosika....Tylko co z tego skoro to była jedyny strzał na bramkę w całym meczu. Nic nie zmieni tej żenady
Opublikowano 6 września 20195 l Pol bedzie przepraszal za to "co najmniej 1:0". Koszykowka cwiercfinal, siatkowka polfinal, zaraz lekkoatletyka i worek medali a pilka nozna jak w je.banym lesie.
Opublikowano 6 września 20195 l Przepraszam czy ten tak zwany trener zrobił jakąś zmianę ? Oglądam na dwa ekrany mecz Niemców i mi umknęło
Opublikowano 6 września 20195 l Mecz tragedia. Rozegranie na środku pola chuynia, skrzydła tragedia, atak nie istnieje. Podsumowując no ja (pipi)e
Opublikowano 6 września 20195 l Borek mówił, że Jurek super trener... Ja głupi myślałem, że meczem z Izraelem wrócili na odpowiednie tory a to był chyba wypadek przy pracy. Co za kasztany Edytowane 6 września 20195 l przez da$io
Opublikowano 6 września 20195 l Ale gadania Borka to chyba nikt na powaznie juz nie bierze. 3 minuty temu, ragus napisał: Big if true Jest do zrobienia xD