Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień Peter tam sam mówi do oprychów, że już nie jest nastolatkiem a MJ i grubas są w tym samym wieku.
Opublikowano wczoraj o 10:21 1 dzień Ale że co? Parker zmutuje w Venoma? Karny kutas za niewykorzystanie Hardy'ego.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Godzinę temu, Rudiok napisał(a):Ale że co? Parker zmutuje w Venoma? Karny kutas za niewykorzystanie Hardy'ego.Cofnij sie na poprzednia strone albo o dwie strony najlepiej. Symbiont bedzie najpewniej w Secret Wars.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jak mu nie wypierdoli po bokach dodatkowych łap i nie dostaniemy Man-Spidera, to chuj a nie mutacja.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. ... Nie zdziwiłbym się, gdyby (ze względu na klan ręki i ,,więzienne klimaty" w filmie) pojawili się w ,,BND" The Defenders, np. w okrojonym składzie, może Ghost Rider, albo i Deadpool, czy Madame Web. Wiadomo - czego pisać nie muszę - dość ogólnikowo ,,o co będzie kaman" w filmie. To będzie taki ,,dramatyczno-akcyjniakowo-MCUowy" miks gatunkowy, który ma coś wnieść nowego do MCU, dać ,,włodarzom" zarobić, i ucieszyć zarówno młodego i tego starszego widza. Nie widzę przeszkód do tego, aby to było świetne i soczyste kino w swoim temacie. xD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Na pewno brakuje im jajek, zeby dać ManSpidera do tego filmu, więc trochę nie chcę iść do kina tylko żeby sie wkurwić.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja już bilety kupione, musiałem na 30 lipca wziąć, bo 29 już wyprzedany