Opublikowano piątek o 09:064 dni Peter tam sam mówi do oprychów, że już nie jest nastolatkiem a MJ i grubas są w tym samym wieku.
Opublikowano piątek o 10:214 dni Ale że co? Parker zmutuje w Venoma? Karny kutas za niewykorzystanie Hardy'ego.
Opublikowano piątek o 11:324 dni Godzinę temu, Rudiok napisał(a):Ale że co? Parker zmutuje w Venoma? Karny kutas za niewykorzystanie Hardy'ego.Cofnij sie na poprzednia strone albo o dwie strony najlepiej. Symbiont bedzie najpewniej w Secret Wars.
Opublikowano piątek o 14:343 dni Jak mu nie wypierdoli po bokach dodatkowych łap i nie dostaniemy Man-Spidera, to chuj a nie mutacja.
Opublikowano piątek o 15:533 dni ... Nie zdziwiłbym się, gdyby (ze względu na klan ręki i ,,więzienne klimaty" w filmie) pojawili się w ,,BND" The Defenders, np. w okrojonym składzie, może Ghost Rider, albo i Deadpool, czy Madame Web. Wiadomo - czego pisać nie muszę - dość ogólnikowo ,,o co będzie kaman" w filmie. To będzie taki ,,dramatyczno-akcyjniakowo-MCUowy" miks gatunkowy, który ma coś wnieść nowego do MCU, dać ,,włodarzom" zarobić, i ucieszyć zarówno młodego i tego starszego widza. Nie widzę przeszkód do tego, aby to było świetne i soczyste kino w swoim temacie. xD
Opublikowano piątek o 23:223 dni Na pewno brakuje im jajek, zeby dać ManSpidera do tego filmu, więc trochę nie chcę iść do kina tylko żeby sie wkurwić.
Opublikowano sobota o 09:383 dni Ja już bilety kupione, musiałem na 30 lipca wziąć, bo 29 już wyprzedany
Opublikowano sobota o 20:162 dni ,,Bańka spekulacyjna" to to nie jest... ani Avatar 2 ,,sprzed lat", xD... No ale... Jeśli rzeczywiście jest tak jak ten facebookowy post mówi, to... ,,BND" złamie barierę 2,5 miliarda filmodolarów w GBO. Nie zdziwię się żadnej opcji wyników w BoxOffice... nawet jeśli byłby to tylko miliard. Sporo i tak przy tym tytule zależy od ,,marketingu szeptanego" i opinii przedpremierówek dla dziennikarzy etc. A... i żeby było jeszcze ciekawiej... Brand New Day nie będzie wyświetlany w IMAX... ponoć producenci i reżyser chcieli (nie wiem ile w tym prawdy) poświęcić film dla technologii ScreenX. Zobaczymy. I na 80% pojawi się Deadpool albo któryś z mutantów z klasycznej załogi X-Men. Karl Urban to mój faworyt na nowego ,,Rosomaka" w MCU.
Opublikowano niedziela o 09:072 dni No tak, w roli nowego Wolverine'a, który w teorii ma być na lata albo dekady obsadzą 54-letniego chłopa Przecież on jest 4 lata młodszy od Jackmana XD
Opublikowano niedziela o 13:182 dni Ciekawe... ,,BND" ma mieć specyficzny format wyświetlania obrazu; immersja z samego widowiska ma być rzekomo ,,niecodzienna". Jak podaje jeden z newsów na temat tego filmu: ,,W zależności od rodzaju sali kinowej widzowie zobaczą film w formacie 1.90:1 lub 2.39:1, co ma zapewnić optymalne doświadczenie niezależnie od typu ekranu"... Jak pisałem wyżej, szkoda, oj szkoda, że IMAXa nam nie użyczą w tak ważnym (oby tego dla MCU nie spartolili) w marvelowskim świecie filmów tytule. Zapewne za ileś miechów w przód ,,BND" będzie dostępny w PS Core na wypożyczenie / kupno w IMAX Enhanced. <34 godziny temu, Masorz napisał(a):No tak, w roli nowego Wolverine'a, który w teorii ma być na lata albo dekady obsadzą 54-letniego chłopa Przecież on jest 4 lata młodszy od Jackmana XDUrban prezentowałby się kapitalnie w roli Wolviego! Nie musiałby być tym ,,bazowym" Rosomakiem w MCU, może jakąś jego alternatywną wersją, w wieku około 50-60 lat. No, a czemu by nie! Aktor ma charyzmę łotrzyka, takiego wygadanego gówniarza, wkur****ego na wszystko dookoła, który prałby ino Supków niemiłosiernie. :D