Skocz do zawartości

gamescom 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam wole się nastawić na jedną grę QD na generację. Najwyżej ewentualną zapowiedzią się miło zaskoczę. ;)

• Odpowiedzi 250
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Żal mi ciebie.

• nic nie przebije hype-u przed konf. sony na E3 w tym roku, ile to pewnych nowych gier miało być a skończyło się na Kapitanie Spok   na GC obstawiam nowy pokaz i info o fm4, nową grę twórców heavy

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Ktoś musi to powiedzieć: PS3 HAS NO GAMEZZZZ !!!

Opublikowano

Dla mnie póki co w 2012 na razie istnieją tylko 3 gry: Mass Effect 3, Bioshock Infinite i Halo 4.

Czuję w łokciu, że wychodzą jeszcze jakieś kosy za które bym sprzedał nerkę, ale jakoś nic mi do głowy nie przychodzi :P

Opublikowano

http://www.gameinfor...re-welcome.aspx Gamescom 2011 In Pictures

http://www.joystiq.c...s-best-in-show/ Gamescom awards announced

Zgadnijcie kto wygrał :rolleyes: , a najlepszą grą konsolową została Fifa 12... hah.

Kilka trailerów, parę gameplayi na krzyż, praktycznie zero zapowiedzi. Gdzie coś z Bio: I, Tomb Raidera, Aliens: CM? EA też w ogóle się nie popisało, rok temu chociaż zapowiedzieli ME2 na Ps3. A z tego co czytam, to większość ciekawszych pokazów odbyła się "za zamkniętymi drzwiami" a podobno to targi dla graczy heh.

Jestem ciekaw czy za "tymi zamkniętymi drzwiami" padły jakieś ciekawsze, większe zapowiedzi. Na które nałożyli od razu embargo, tak jak to często robią.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ogólnie ten cały gamescom to jakaś bieda. Miałem nadzieję, że będą się pojawiać gameplaye nadchodzących gier jak to było na E3, a tutaj nawet nic nie pokazali z takiego Batmana (podobno było coś za zamkniętymi drzwiami). To dla kogo w końcu te targi są, dla mediów, które i tak gry dostają za darmo, czy dla potencjalnych klientów?

Opublikowano

Ja tak ja w zeszlym roku wczoraj rowniez pojechalem na Gamescom i bardzo mi sie podobalo. Pogralem poogladalem i jestem zadowolony, za rok jade znowu !.

Przygotowalem mala relacje z tego eventu, wrzucilem rowniez duzo zdjec - zapraszam: ! :)

http://saptis.blogspot.com/2011/08/gamescom-2011-moja-relacja.html

Opublikowano
  • Autor

R* na GC:

z10142034Q.jpg

Ciekawe co tam pokazują za zamkniętymi drzwiami...

Opublikowano

Oooo.... :ph34r: musialo byc schowane bo tego nie widzialem. Pewnie niebawem wyplyna jakies informacje, ciekawe co to takiego bo na GTA mi to nie wyglada. :)

Opublikowano

Bo podobno dopiero dzisiaj wystawili/wystawiają swoje stoisko. A logo raczej jakby co to nie jest z konkretnej gry tylko pochodzi z ich kolekcji "Decay". Udostępnionej już jakiś czas temu, ale może np. oznaczać wiosenną premierę? ;p

Ale jaja jakby na koniec GS z czymś wystrzelili :ph34r: , czekamyyyyyy.

Opublikowano

Ojej, przecież wiadomo, że chodzi o Maxa. :P

L.A. Noire - marzec 2010 duża zapowiedź w EDGE, listopad 2010 pierwszy trailer

Max Payne 3 - marzec 2011 duża zapowiedź w EDGE, listopad 2011 pierwszy trailer

Opublikowano

Albo wystawiają L.A. Noire/RDR do pogrania jak kiedyś GTAIV ;p

Opublikowano

Na pewno nie chodzi o nowe GTA. Już przestałem liczyć na to, że jeszcze zagramy w GTAV na tej generacji. Całkiem możliwe, że prezentują kolejną nową grę a może kontynuację RDR?

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Tyle, że to jakiś stary trailer może 2009 roku, ktoś to wygrzebał po prostu i wrzucił do sieci. W rzeczywistości ta gra nawet nie powstaje...

Opublikowano

Beka w chuj, albo duże lagi, albo w ogóle nie wykrywa ruchów.

Opublikowano

znajomy mi napisał, ze 'lvl z mieczami' był bardzo dobry, ale faktycznie czasem kinect potrafił sie pogubić ( pewnie zasługa zakłóceń ;))

Opublikowano

Przytulnie i śmierdzi. Zjazd schodami z biznesowej strefy w otwarte sale to wjazd do potu i smrodu, masakra ;/

Opublikowano

ktoś pamięta haka gra konsolowa została uznana za najlepszą rok temu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.