mashter 54 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kupiłem, zagrałem online, wyszedłem z online, pograłem kilka godzin offline i w sumie tyle. Oficjalnie potwierdzam, że w SC2HD tryb online nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jeszcze zeby chociaz lagow nie bylo, to czasami by czlowiek pyknal, powspominal dawne czasy, no ale niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Może szykują patcha... Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Z fejsbuka soul kalibera: SOULCALIBUR II HD ONLINE - UPDATE YOUR GAME NOWWe are pleased to announce that a new patch for SoulCalibur II HD Online will be deployed very shortly.Here is the patch note:Online Matching service improvements:* Improved matching filters. Players will now have the choice to search an opponent depending on his region.Available region are: “North America”, “South America”, “Europe”, “Asia” and “ANY”.ANY do not means all regions. ANY means all regions except “North America”, “South America”, “Europe”, and “Asia”.* Online matching search settings are now saved until the console is rebooted.* Rematch option can now be chosen during Online Free Match mode. The option have to be activated when player creates the game.* Communication quality meter is now displayed along the fight next to opponent’s ID.Fixed historical known bugs of the original SoulCalibur II PAL version released 10 years ago:* Cervantes crash bug from Arcade Version has been fixedCervantes A+K (Guard Impact)* Fixed bugs on several charactersIvy 4A+B → B cannot be guard > FixedMaxi's 3B+K → B hits twice > FixedVoldo's "Mantis Fire Dance". Mantis Crawl => 66 is cancelled by pressing G while command is performed > FixedKilik's K is hit, it can be cancelled by pressing G > Fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jakby ktoś mógłby machnąć ze mną kilka meczy Online na X360 to byłbym wdzięczny, brakuje mi tylko goownianych meczy online do aczików, a w tym tygodniu rozegrano niecałe 80 meczy w całym onlinie (po winach na Leaderboardsach)... nie ma z kim grać. Nick "Itz Molo". pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Spoko materiał o gościnnych postaciach w SC2. Dowiemy się np. że zamiast Haihachiego ktoś inny miał być gościnną postacią dla PS2 itp. Polecam: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
adamcky 1 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Witam Panowie Di, Amer, Soul, Team Dąbrowa jak żyjecie?? Zdrowi wszyscy? Dzieje cos sie w temacie Soula? Warto grać w jakąś część? Scena istnieje? Co z innymi ludźmi? Chcę troche wrócić do grania a czasów z Wami przy SC2 nie zapomnę nigdy. Pozdrawiam Adamcky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 No proszę, powrót po latach. Miło SC6 świetna sprawa, serio. Tzn mi przypasował bardzo. Jak tylko masz możliwość i chęci to obczaj sobie koniecznie. Natłukłem w tym ogromną ilość godzin i - moim skromnym zdaniem - wypada zdecydowanie lepiej od SC3, 4, 5... No a część 1 i 2, wiadomo - nie do ruszenia po dziś dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 O proszę :D. Sam nie gram w bijatyki, ale staram się śledzić scenę. Aktualnie w SC6 bardzo fajnie radzi sobie Habaduba (nie wiem, czy grał turniejowo w poprzednie części) - w turniejach online jest bardzo często w top 8, a niedawno, na swoim pierwszym offline'ie, Celtic Throwdown, był drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 The legend will never die.... 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Żyjemy! Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 walka trwa! Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Gramy w Soula raz na 10 tygodni. Jak będzie turek to dam wam znać. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Koniecznie na PAL50. Cytuj Odnośnik do komentarza
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, TEAM Dabrowa Tar. napisał: To były czasy :P) Edytowane 8 Lipca 2022 przez TEAM Dabrowa Tar. Błąd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Jutro turek w 6tkę online o 16, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Di 834 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Nagrałem luźny film na temat turniejów w Soulcalibura II w latach 2004-2005 i moich początków z grą, a tym samym ze sceną. Do tego trochę ciekawostek. Wszystko w ramach serii "Bita godzina" (tak, film trwa godzinę ). Film będzie dostępny od dziś od 15 i dzięki opcji premiery na YT będziemy mogli rozmawiać na jego temat na żywo na czacie, więc zapraszam :). Link: PS Momentami wyszło nieco chaotycznie, ale wiem co poprawić w przyszłości. 5 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Godzinny materiał dot. najlepszej bitki ever? Chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 O samej grze jest mało - mówiłem o turniejach tyle, że ledwo liznąłem system i na pewno będzie dogrywka ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ale nostalgiczna podróż Też do Areny zacząłem chodzić w 2004 roku ale na CvS2 XD chociaż w domu grałem też w SC2 na GCN (a taktyki ogarniałem z tego poradnika Psx Extreme ). Pamiętam, że rządził tam niejaki Bolo ale za kasą na ogół siedział Raven (chyba taką miał ksywę). Potem zacząłem też uczęszczać na "nocki" do Trema, gdzie część chłopaków grała w SC2 na TV a plebs 2D ciułał na jakimś małym monitorku w 2D ale nikt nie narzekał korzystając z gościnności gospodarza. Super się tego słucha, dzięki za filmik. Zasubskrybowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Dzięki! W Arenie faktycznie pracował Raven (teraz pracuje tak samo jak ja, w QLOC-u, ale w innym dziale), ale ja też, łącznie jakieś 1,5 roku. Byłem nawet świadkiem legendarnego wydarzenia, gdy Nemo wyciągnął gałkę ze sticka ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ja też! To był przerobiony HRAP z gałką Seimitsu LS32 (chyba) i długo po tym wydarzeniu Nemo chciał sprzedać tego (już naprawionego i w 100% sprawnego) sticka na forum a ja po pijaku jak świnia mu tą sprzedaż zasabotowałem przez wypomnienie mu w komentarzu tego wydarzenia XD Miałem później kaca moralnego ale sprzęt można by rzec był w naszych kręgach kultowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jak nie ma nic o mnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Krótko przy okazji Dąbrowy Tarnowskiej, ale jest ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Wy mieliscie Arene a my Mutiego mysle ze mielismy lepiej ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi