Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trials Evolution

Featured Replies

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 11,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

EDIT: Faktycznie, wszystko to można robić na silverze. Kolejny plus dla Redlynx.

poza tym - nawet gdyby się nie dało, to i tak warto grę kupić ;)

Edytowane przez Linek

Opublikowano

Jeszcze sprawdzałem u siebie na drugim koncie. Faktycznie, wszystko działa.

PS. Jakby ktoś się jeszcze nie zorientował, to replaye innych graczy można oglądać jeśli dany czas mieści się w pierwszych 10 tys. na danej trasie.

Opublikowano

o nawet nie wiedzialem. Ostatnio wykrecilem na Rat Lab dobry wynik (pierwszy raz platynowy), podczas proby zaliczenia achivmenta - 5 tys chyba bylem.

Opublikowano

Ja też o tym nie wiedziałem, do wczoraj. Sprawdzałem na srebrnym koncie co jest dostępne w Evolution i kiedy chciałem zobaczyć powtórkę ze swojego głównego konta, to mi nie wyświetlało. Zacząłem grzebać na głównym koncie po wynikach i się zorientowałem, że powtórki kończą się zawsze na 10.000 :)

Opublikowano

Fajnie widać jak z czasem skill rośnie. Kumpel mi wczoraj pisał, że pobił mój czas na jednej trasie, odpaliłem dzisiaj i poprawiłem ten czas o 0.7 sekundy po jakiś 3 minutach prób :P Do innej trasy usiadłem i tym samym motocyklem co wcześniej pobiłem swój czas o ponad 2 sekundy (sam nie mogłem uwierzyć jak zobaczyłem różnicę, a mając w pamięci, jak kiedyś zrobienie tego wcześniejszego zajęło mi z godzinę przy dźwięku rzucanego, na prawo i lewo, mięsa) :P Zajęło mi to ze 20 minut, ale różnicę w skillu, po tych 20h gry, widać gołym okiem :)

Edytowane przez DonSterydo