kudlaty88 488 Opublikowano 23 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2012 3xTAK Niech kupuje śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 24 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2012 (edytowane) EDIT: Faktycznie, wszystko to można robić na silverze. Kolejny plus dla Redlynx. poza tym - nawet gdyby się nie dało, to i tak warto grę kupić Edytowane 24 maja 2012 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2012 Jeszcze sprawdzałem u siebie na drugim koncie. Faktycznie, wszystko działa. PS. Jakby ktoś się jeszcze nie zorientował, to replaye innych graczy można oglądać jeśli dany czas mieści się w pierwszych 10 tys. na danej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 24 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2012 o nawet nie wiedzialem. Ostatnio wykrecilem na Rat Lab dobry wynik (pierwszy raz platynowy), podczas proby zaliczenia achivmenta - 5 tys chyba bylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2012 Ja też o tym nie wiedziałem, do wczoraj. Sprawdzałem na srebrnym koncie co jest dostępne w Evolution i kiedy chciałem zobaczyć powtórkę ze swojego głównego konta, to mi nie wyświetlało. Zacząłem grzebać na głównym koncie po wynikach i się zorientowałem, że powtórki kończą się zawsze na 10.000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 25 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2012 Miasto Riften i smoki w Trials Evolution – fani Skyrim dobrali się do edytora tras Jestem pod wrażeniem :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2012 (edytowane) Fajnie widać jak z czasem skill rośnie. Kumpel mi wczoraj pisał, że pobił mój czas na jednej trasie, odpaliłem dzisiaj i poprawiłem ten czas o 0.7 sekundy po jakiś 3 minutach prób Do innej trasy usiadłem i tym samym motocyklem co wcześniej pobiłem swój czas o ponad 2 sekundy (sam nie mogłem uwierzyć jak zobaczyłem różnicę, a mając w pamięci, jak kiedyś zrobienie tego wcześniejszego zajęło mi z godzinę przy dźwięku rzucanego, na prawo i lewo, mięsa) Zajęło mi to ze 20 minut, ale różnicę w skillu, po tych 20h gry, widać gołym okiem Edytowane 27 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi