Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 37 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy jest jakiś tutorial dla nooba w grze? Zachciało mi się pograć w NBA jakiegoś czego nie robiłem od 2003 roku chyba ale trochę nie ogarniam a demo mocno okrojone jest.

Jest obszerny i przejrzysty tutorial gdzie można ćwiczyć wszystkie elementy gry, osobno można ćwiczyć również konkretne zagrywki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka!

Chciałby ktoś się może spotkać na grę na live w 2k12? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś może problemy z zacinaniem się gry, problemami z dźwiękiem i wczytywaniem się tekstur w wersji na PS3 ? Miałem już to samo z NBA 2k11, dodam, że z innymi grami nie ma najmniejszego problemu. Dziwna sprawa..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

-granie centrami też leży , zamiast pakować spod kosza,to oni jakieś lay-up'y walą, nawet jak są sami. O tym ,że cięzko jest nimi przepchać dużo mniejszego zawodnika nawet nie wspominam.

Mimo wszystko czolowka - Howard, Bynum idzie pograc na poscie i raczej wiekszosc zawodnikow przepchna. Jedynie moze irytowac, ze nawet oni dwaj jako czolowka maja czesto drewniane zagrania i pudluja w latwych sytuacjach. Ogolem jednak w obecnej NBA malo jest dobrych centrow. Najlepszy w grze jest Olajuwon, ale to w starych druzynach.

Ma ktoś może problemy z zacinaniem się gry, problemami z dźwiękiem i wczytywaniem się tekstur w wersji na PS3 ? Miałem już to samo z NBA 2k11, dodam, że z innymi grami nie ma najmniejszego problemu. Dziwna sprawa..

Niestety tez tak mam, to pewnie blad gry. Najczesciej wystepuje mi to w Assocation na poczatku spotkan.