Opublikowano 10 września 201113 l Chętnych do co-op w Dead Island zapraszam w tym temacie . Będę późnym popołudniem i przez cały wieczór , zapraszam MAJOCHEY_PL headset jest
Opublikowano 11 września 201113 l hej. takze chetnie bym z kims pogram dzis zakupilem gre. id jaycobx
Opublikowano 15 września 201113 l W ten piątek po 22 (wcześniej praca), może komuś by pasowało porobienie trofików za coopa. Mam HS jak i Skype.
Opublikowano 16 września 201113 l Zapraszam do rozwalki online , jestem na koncu pierwszego aktu nick: NIKO_PL Edytowane 19 września 201113 l przez AbraHAM
Opublikowano 6 października 201113 l Nick szawel_pl jakby byl ktos chetny do wspolnego zabijania zombie i wbijania pucharkow to zapraszam. (hs jest)
Opublikowano 11 października 201113 l Gra posiada jakis online pass do wpisywania? Czy wszystko mi pojdzie jak kupie uzywke.
Opublikowano 21 lutego 201213 l Gra w to ktos jeszczę??? Dopiero dostałem i szukam chętnych do co-op.
Opublikowano 4 listopada 201212 l pisze sie ktos na online? probowalem grac z jakimis freekami, ale nie moglm za nimi nadazyc wysylac request i jedziemy
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l Ja dzisiaj zaczalem, ale mam niestabilna sytuacje z konsola. Jak juz bede mial spokoj to chetnie pogram w coopie.
Opublikowano 2 lutego 201510 l No ba! Ale serio, potrzebuję 2-óch osób do ustawki na trofea za coopa. Dokładnie za rozegranie 5 misji 4-osobowa drużyna i za pełny skład, gdzie każdy jest inną postacią. To jak, pomożecie?
Opublikowano 5 lutego 201510 l W sumie też jestem chętny. Niewiele czasu spędziłem przy DI, będzie okazja nadrobić zaległość.
Opublikowano 30 maja 20159 l Ktoś chętny do Dead Island???? Pisać na psn-ie - większości po południa i wieczory