September 10, 201114 yr Chętnych do co-op w Dead Island zapraszam w tym temacie . Będę późnym popołudniem i przez cały wieczór , zapraszam MAJOCHEY_PL headset jest
September 15, 201114 yr W ten piątek po 22 (wcześniej praca), może komuś by pasowało porobienie trofików za coopa. Mam HS jak i Skype.
September 16, 201114 yr Zapraszam do rozwalki online , jestem na koncu pierwszego aktu nick: NIKO_PL Edited September 19, 201114 yr by AbraHAM
October 6, 201114 yr Nick szawel_pl jakby byl ktos chetny do wspolnego zabijania zombie i wbijania pucharkow to zapraszam. (hs jest)
October 11, 201114 yr Gra posiada jakis online pass do wpisywania? Czy wszystko mi pojdzie jak kupie uzywke.
November 4, 201213 yr pisze sie ktos na online? probowalem grac z jakimis freekami, ale nie moglm za nimi nadazyc wysylac request i jedziemy
April 10, 201313 yr Ja dzisiaj zaczalem, ale mam niestabilna sytuacje z konsola. Jak juz bede mial spokoj to chetnie pogram w coopie.
February 2, 201511 yr No ba! Ale serio, potrzebuję 2-óch osób do ustawki na trofea za coopa. Dokładnie za rozegranie 5 misji 4-osobowa drużyna i za pełny skład, gdzie każdy jest inną postacią. To jak, pomożecie?
February 5, 201511 yr W sumie też jestem chętny. Niewiele czasu spędziłem przy DI, będzie okazja nadrobić zaległość.