Opublikowano 28 stycznia 201213 l Boostuja Twoja druzyne, tak samo jak trenerzy poszczegolni. Dostajesz pare procent do umiejetnosci zawodnikow, jak masz ich wielu.
Opublikowano 28 stycznia 201213 l No, ale jak ich użyć? Mają sobie po prostu "siedzieć" w klubie czy jak?
Opublikowano 28 stycznia 201213 l nie wiem czy mialem dzisiaj jakiegos glitcha ale kupilem paczke za 7,500 monet i wpadl mi achiv za zdobycie zawodnika z druzyny tygodnia... tyle ze zadnego czarnego w paczce nie mialem
Opublikowano 28 stycznia 201213 l Ogólnie na tych paczkach straciłem już jakieś 150k i teraz raczej staram się zbierać kasę na kupowanie zawodników na aukcjach. Po 6 paczkach z rzędu, gdzie nie padało mi praktycznie nic wartego uwagi trochę się już zirytowałem.
Opublikowano 28 stycznia 201213 l No ja juz sklad do gry mam a teraz kupuje sobie paczki "tak dla jaj "
Opublikowano 4 marca 201213 l W UT cisnę na prawdę dużo, otwarłem ok.90 paczek i żadnej "czarnej karty", ale trofi za trafienie zawodnika tyg. wpadło o_O.. mniejsza z tym, wygrywam praktycznie każdy mecz i średnio za mecz dostaję 900 coinsów, no chyba, że gram turniej to ok. 600 coinsów i wiecie co wcale nie mam dobrego składu (mam zrobioną ligę francuską), ale mam za to problem z tym trofeum żeby osiągnąć tam jakąś wartość klubu.. jak ją podnieść w miarę szybko?
Opublikowano 4 marca 201213 l kupuj złote karty na aukcjach do 400 coinsow najszybciej rosnie wartość klubu ja kupiłem 2 paczki złote i 1 raz miałem czarną złotą kartę. nie kupujcie tych paczek wielki syfff .
Opublikowano 4 marca 201213 l Ja nakupiłem pełno brązowych lśniących kart po 150 i srebrnych lśniących za 200-300 Złotych prawie nie miałem
Opublikowano 5 marca 201213 l oddam około 100 coinsow za 15 pln jak ktos chetny pisac PW Napisałem na PW.
Opublikowano 28 marca 201213 l Panowie. Czy ta liczba przy pilkarzu dotyczy tez jakichs ukrytych zdolności (ta w lewym gornym rogu)?? Dlaczego o to pytam?? Ano Blaszczykowski ma obecnie 77 i Sam z Leverkusen ma 77, a znacznie przewyzsza blaszczykowskiego w strzałach (10 punktów). dodatkowo np Gomez ma współczynnik całkowity 86 przy dość przeciętnych poszczególnych statystykach. I tak sie właśnie zastanawiam co on dokładnie oznacza??
Opublikowano 28 marca 201213 l Autor overall jest obliczany jakoś inaczej teraz, nikt dokładnie nie wie które staty są brane pod uwage przede wszystkim, byc może dodatkowe traity typu "playmaker" , "acrobat" , "goal poacher" podbijają całość Gomez zasługuje absolutnie na taki rating, to jest maszynka do strzelania bramek, zobacz jego heading, on jest moim koszmarem online BTW nowy TOTW, docenili Piszczka http://www.ea.com/au/football/fifa-ultimate-team/show-off#cUumPolpbdcXY
Opublikowano 28 marca 201213 l Dzisiaj mnie jeden koles rozwalil, mial caly CZARNY sklad i samych kotów. Pomieszana Barca z Realem miedzy innymi czarny Messi, Xavi, Iniesta, Benzema, Ozil, Casillas... brakowalo mu tylko CR7, wygralem z typem 4:1 ciekawe jestem ile siana wpakowal w ten sklad xD
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Witam . Kupiłem przed chwilą złotego Garetha Bale'a za równe 15 000 przez kup teraz i nie wszedł mi acziw ? Co zrobiłem nie tak ? Kasy już nie mam na następnego grajka a nie chce mi się już w to grać bo wolę pykać offline ligę Premierleague
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Hm.. dziwne, szukałem po trophy guide i wygląda na to, że wszystko gra.. ale jeśli chcesz zdobyć tylko acziwka to dogadaj sie z kumplem, żeby dał Ci 15k i odkupisz od niego karte złotą, a potem po prostu mu oddasz. Chyba jedyne wyjście jak nie chce Ci sie więcej grać
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Wystawiłem na aukcję i spróbuję jeszcze raz jak chłopka sprzedam Spróbuję jednak 15001 Za drugim razem się udało Edytowane 5 kwietnia 201213 l przez malin1976
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Wrzucam 2 kodziki do Ultimate Team wersja PC, dajcie znać czy działają 8QHE-A3KS-PYHJ-WASV DBQF-HBQK-EQL9-GX4K
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Ktoś może sprzedaje monety do FUT na PS3? albo moze ma ktos Messiego IF na sprzedaż?
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Ktoś może sprzedaje monety do FUT na PS3? albo moze ma ktos Messiego IF na sprzedaż? Wiesz, że taki Messi w przeliczeniu na złotówki to gdzieś 300-400zł?
Opublikowano 17 kwietnia 201213 l Ktoś może sprzedaje monety do FUT na PS3? albo moze ma ktos Messiego IF na sprzedaż? Wiesz, że taki Messi w przeliczeniu na złotówki to gdzieś 300-400zł? Wiem i go chce kupic
Opublikowano 17 kwietnia 201213 l Dzisiaj mnie jeden koles rozwalil, mial caly CZARNY sklad i samych kotów. Pomieszana Barca z Realem miedzy innymi czarny Messi, Xavi, Iniesta, Benzema, Ozil, Casillas... brakowalo mu tylko CR7, wygralem z typem 4:1 ciekawe jestem ile siana wpakowal w ten sklad xD Ograłem podobnego gościa jak z nim później rozmawialem to wydał ponad 700 dolców na paczki!!!!!!
Opublikowano 21 kwietnia 201213 l ZAPRASZAM NA AUKCJE COINSY NA PS3 http://allegro.pl/fifa-12-ut-coins-ps3-10-000-i2292166631.html
Opublikowano 22 kwietnia 201213 l Witam, jeśli złe miejsce przepraszam, mam na sprzedaż Coinsy na xboxa myśle że cena w porównaniu do pozostałych aukcji na allegro na konsole xbox nie za wysoka. Link: http://allegro.pl/show_item.php?item=2295217812 Zapraszam
Opublikowano 1 maja 201212 l Strasznie mi sie UT spodobal, jednak mam watpliwosci odnosnie kilku spraw: - coinsy lepiej zarabia sie grajac online czy offline? Czy nie ma roznicy? - jaka formacja i liga / narodowosc jest w miare dobra, a tania? - poczatkowo lepiej grac brazowym skladem, czy jak najszybciej probowac zlozyc 'zlota jedenastke' - warto kupowac srebrne / zlote paczki, czy raczej polowac na okazjie w auction house? - jakies rady na poczatek? edit: - czarno-zlote karty sa lepsze od zlotych? Edytowane 1 maja 201212 l przez Qvstra
Opublikowano 2 maja 201212 l Strasznie mi sie UT spodobal, jednak mam watpliwosci odnosnie kilku spraw: - coinsy lepiej zarabia sie grajac online czy offline? Czy nie ma roznicy? - jaka formacja i liga / narodowosc jest w miare dobra, a tania? - poczatkowo lepiej grac brazowym skladem, czy jak najszybciej probowac zlozyc 'zlota jedenastke' - warto kupowac srebrne / zlote paczki, czy raczej polowac na okazjie w auction house? - jakies rady na poczatek? edit: - czarno-zlote karty sa lepsze od zlotych? Co do rad, to przede wszystkim napier***** i gromadzic kase. Czarne karty sa lepsze niż zlote. Zbieraj jak najszybciej złoty sklad. Ja tam offline nie gram, bo schematycznie do bolu jest. Warto grac pojedyncze mecze online, bo w wypadku wygranej wpada ok 800c, a w turniejach z 600, a w poczatkach gry raczej wielu turkow nie wygrasz. Paczek nie kupuj, czekaj na okazje i kupuj na aukcjach. Mozesz tez kupowac po to, zeby pozniej sprzedac z zyskiem, ale trzeba znac rynek. No i ciesz się mniej schematyczną grą niz w zwyklej fifie, gdzie mozesz strzelic bramkę, tą drugą nogą, którą w 12 nigdy nie wchodziło spoza pola karnego