Skocz do zawartości

FIFA 12 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

Boostuja Twoja druzyne, tak samo jak trenerzy poszczegolni. Dostajesz pare procent do umiejetnosci zawodnikow, jak masz ich wielu.

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 76,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj mnie jeden koles rozwalil, mial caly CZARNY sklad i samych kotów. Pomieszana Barca z Realem miedzy innymi czarny Messi, Xavi, Iniesta, Benzema, Ozil, Casillas... brakowalo mu tylko CR7, wygral

• Kupuj tanio - sprzedawaj drogo Serio. Ludzie często nie wiedzą ile dany piłkarz jest warty i wystawiają go w "promocyjnej" cenie. Czasem okazję wyrwiesz za pomocą metody 59. minuty, a czasem po prost

• Trzeba miec mocny skad, z Overallem >85 chyba, np: CF: 85 Rossi (Villarreal) – 8k ST: 86 Gomez (Bayern Munchen) – 14k RW: 85 Reyes (Atletico Madrid) – 7k CM: 85 Sahin (Real Madrid) – 9k CDM: 8

Opublikowano

No, ale jak ich użyć? Mają sobie po prostu "siedzieć" w klubie czy jak?

Opublikowano

nie wiem czy mialem dzisiaj jakiegos glitcha ale kupilem paczke za 7,500 monet i wpadl mi achiv za zdobycie zawodnika z druzyny tygodnia... tyle ze zadnego czarnego w paczce nie mialem :P

Opublikowano

Ogólnie na tych paczkach straciłem już jakieś 150k i teraz raczej staram się zbierać kasę na kupowanie zawodników na aukcjach. Po 6 paczkach z rzędu, gdzie nie padało mi praktycznie nic wartego uwagi trochę się już zirytowałem.

Opublikowano

No ja juz sklad do gry mam a teraz kupuje sobie paczki "tak dla jaj ;)"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W UT cisnę na prawdę dużo, otwarłem ok.90 paczek i żadnej "czarnej karty", ale trofi za trafienie zawodnika tyg. wpadło o_O.. mniejsza z tym, wygrywam praktycznie każdy mecz i średnio za mecz dostaję 900 coinsów, no chyba, że gram turniej to ok. 600 coinsów i wiecie co wcale nie mam dobrego składu (mam zrobioną ligę francuską), ale mam za to problem z tym trofeum żeby osiągnąć tam jakąś wartość klubu.. jak ją podnieść w miarę szybko?

Opublikowano

kupuj złote karty na aukcjach do 400 coinsow najszybciej rosnie wartość klubu ;)

ja kupiłem 2 paczki złote i 1 raz miałem czarną złotą kartę. nie kupujcie tych paczek wielki syfff .

Opublikowano

Ja nakupiłem pełno brązowych lśniących kart po 150 i srebrnych lśniących za 200-300 :) Złotych prawie nie miałem :)

Opublikowano

oddam około 100 coinsow za 15 pln jak ktos chetny pisac PW

Napisałem na PW.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie. Czy ta liczba przy pilkarzu dotyczy tez jakichs ukrytych zdolności (ta w lewym gornym rogu)?? Dlaczego o to pytam?? Ano Blaszczykowski ma obecnie 77 i Sam z Leverkusen ma 77, a znacznie przewyzsza blaszczykowskiego w strzałach (10 punktów). dodatkowo np Gomez ma współczynnik całkowity 86 przy dość przeciętnych poszczególnych statystykach. I tak sie właśnie zastanawiam co on dokładnie oznacza??

Opublikowano
  • Autor

overall jest obliczany jakoś inaczej teraz, nikt dokładnie nie wie które staty są brane pod uwage przede wszystkim, byc może dodatkowe traity typu "playmaker" , "acrobat" , "goal poacher" podbijają całość

Gomez zasługuje absolutnie na taki rating, to jest maszynka do strzelania bramek, zobacz jego heading, on jest moim koszmarem online :bad:

BTW nowy TOTW, docenili Piszczka

http://www.ea.com/au/football/fifa-ultimate-team/show-off#cUumPolpbdcXY

Opublikowano

Dzisiaj mnie jeden koles rozwalil, mial caly CZARNY sklad i samych kotów. Pomieszana Barca z Realem miedzy innymi czarny Messi, Xavi, Iniesta, Benzema, Ozil, Casillas... brakowalo mu tylko CR7, wygralem z typem 4:1

ciekawe jestem ile siana wpakowal w ten sklad xD

Opublikowano

Witam . Kupiłem przed chwilą złotego Garetha Bale'a za równe 15 000 przez kup teraz i nie wszedł mi acziw ? Co zrobiłem nie tak ? Kasy już nie mam na następnego grajka a nie chce mi się już w to grać bo wolę pykać offline ligę Premierleague :)

Opublikowano

Hm.. dziwne, szukałem po trophy guide i wygląda na to, że wszystko gra.. ale jeśli chcesz zdobyć tylko acziwka to dogadaj sie z kumplem, żeby dał Ci 15k i odkupisz od niego karte złotą, a potem po prostu mu oddasz. Chyba jedyne wyjście jak nie chce Ci sie więcej grać ;)

Opublikowano

Wystawiłem na aukcję i spróbuję jeszcze raz jak chłopka sprzedam :) Spróbuję jednak 15001 :)

Za drugim razem się udało :)

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

Wrzucam 2 kodziki do Ultimate Team wersja PC, dajcie znać czy działają :)

8QHE-A3KS-PYHJ-WASV

DBQF-HBQK-EQL9-GX4K

Opublikowano

Ktoś może sprzedaje monety do FUT na PS3? albo moze ma ktos Messiego IF na sprzedaż? :music:

Opublikowano

Ktoś może sprzedaje monety do FUT na PS3? albo moze ma ktos Messiego IF na sprzedaż? :music:

Wiesz, że taki Messi w przeliczeniu na złotówki to gdzieś 300-400zł?

Opublikowano

Wiesz, że taki Messi w przeliczeniu na złotówki to gdzieś 300-400zł?

Wiem i go chce kupic :music:

Opublikowano

Dzisiaj mnie jeden koles rozwalil, mial caly CZARNY sklad i samych kotów. Pomieszana Barca z Realem miedzy innymi czarny Messi, Xavi, Iniesta, Benzema, Ozil, Casillas... brakowalo mu tylko CR7, wygralem z typem 4:1

ciekawe jestem ile siana wpakowal w ten sklad xD

Ograłem podobnego gościa jak z nim później rozmawialem to wydał ponad 700 dolców na paczki!!!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strasznie mi sie UT spodobal, jednak mam watpliwosci odnosnie kilku spraw:

- coinsy lepiej zarabia sie grajac online czy offline? Czy nie ma roznicy?

- jaka formacja i liga / narodowosc jest w miare dobra, a tania?

- poczatkowo lepiej grac brazowym skladem, czy jak najszybciej probowac zlozyc 'zlota jedenastke'

- warto kupowac srebrne / zlote paczki, czy raczej polowac na okazjie w auction house?

- jakies rady na poczatek? :)

edit: - czarno-zlote karty sa lepsze od zlotych?

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Strasznie mi sie UT spodobal, jednak mam watpliwosci odnosnie kilku spraw:

- coinsy lepiej zarabia sie grajac online czy offline? Czy nie ma roznicy?

- jaka formacja i liga / narodowosc jest w miare dobra, a tania?

- poczatkowo lepiej grac brazowym skladem, czy jak najszybciej probowac zlozyc 'zlota jedenastke'

- warto kupowac srebrne / zlote paczki, czy raczej polowac na okazjie w auction house?

- jakies rady na poczatek? :)

edit: - czarno-zlote karty sa lepsze od zlotych?

Co do rad, to przede wszystkim napier***** i gromadzic kase. Czarne karty sa lepsze niż zlote. Zbieraj jak najszybciej złoty sklad. Ja tam offline nie gram, bo schematycznie do bolu jest. Warto grac pojedyncze mecze online, bo w wypadku wygranej wpada ok 800c, a w turniejach z 600, a w poczatkach gry raczej wielu turkow nie wygrasz. Paczek nie kupuj, czekaj na okazje i kupuj na aukcjach. Mozesz tez kupowac po to, zeby pozniej sprzedac z zyskiem, ale trzeba znac rynek. No i ciesz się mniej schematyczną grą niz w zwyklej fifie, gdzie mozesz strzelic bramkę, tą drugą nogą, którą w 12 nigdy nie wchodziło spoza pola karnego :)