Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Final Fantasy. Jest akcja? Jest przygoda? No to nazwijmy to sobie action-rpg-adventure. Need for speed: The Run. Jest akcja? Jest przygoda? Wypisz wymaluj action-racing-adventure. I tak dalej, i tak dalej. Na końcu wychodzi na to, że 99% gier to jakaś mutacja action-adventure.

Akurat ja nie muszę się z niczym (i z nikim) dealować - uznaję action-adventure jako gatunek (trochę naciągany btw), ale nie jestem za tym, żeby ładować do niego co drugiej gry. Dla mnie Uncharted to taki sam shooter jak choćby Resident Evil 4 czy właśnie Gears of War.

Edytowane przez Johnny L

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Jak dla mnie slashery to tylko myśl japońska i są grami gdzie trzeba być kosmitą by opanować większość combosów i przechodzić bez frustracji grę na wysokich poziomach.

Opublikowano

Kiedy będzie pokazana okładka z najnowszego Game Informera?

Opublikowano

W ogóle wie ktoś gdzie można znaleźć pełne skany świeżych nr Game Informera i Edge?

Opublikowano

Jak dla mnie slashery to tylko myśl japońska i są grami gdzie trzeba być kosmitą by opanować większość combosów i przechodzić bez frustracji grę na wysokich poziomach.

To jest w takich grach piękne. Przy większości gier (czy to wyścigi, strzelanki czy RPG) nie trzeba jakoś szczególnie długo siedzieć, żeby zacząć wymiatać, w slasherach wygląda to inaczej, zwłaszcza w japońskich, które nieraz wymagają nieludzkiego skilla (DMC, NG czy Bayo na najwyższych poziomach to piękny hardcore). Masterowanie takich tytułów to sama frajda, ale trzeba posiadać sporo cierpliwości i samozaparcia - jak to mówią: ćwiczenie czyni mistrza. Efekty są niezwykle spektakularne, wystarczy obadać niektóre filmiki na YT gdzie ludzie rozwalają takiego DMC3 na Dante Must Die bez zgarnięcia najmniejszego szlaga.

Opublikowano
Son_I_am_disappoint.jpg
Opublikowano

Jaki z ciebie każual Psyko, nie wierze normalnie.

Widzialem jakies let's playe z oryginalu i wiadomo, ze gra sie mocno zestarzala, ale klimat kopie i dzisiaj. Dosc przerazajaca rzecz (przynajmniej dla mnie).

Dobry news ogólnie.

Opublikowano

Bartek, po prostu nie lubię gier strategicznych, ostatnio to parę godzin w SCII grałem i było spoko w multi, ale tak to meh. Myślałem, że ta plotka o Blade Runnerze od Valve się sprawdzi <naiwniak>

Wiem, że powinienem się jarać - są przecież kosmiczne pokemony i marines :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mimo iż nie zagram to cieszy mnie taka zapowiedź. To świadczy o tym, że nie wszyscy twórcy zabijają branży CoD-opodobnymi produkcjami tylko tworzą gry z gatunków już dzisiaj na wymarciu.

Opublikowano

Za grę odpowiada Firaxis, więc może być dobrze.

Opublikowano

A ja nawet nie wiem co to ten Firaxis

Opublikowano

No tak konsolowcy ; D

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli zachowają tradycję, to PS3 i najładniejsza gra na tej konsoli.

Opublikowano

Uncharted będzie pobić trudno, ale GoW zawsze miał miażdżącą skalę. Boję się o fabułę i o to czy cała gra utrzymałaby równy poziom.

Opublikowano

jak wyeliminują bolączki trójki (tzn wszyscy przeciwnicy będą dowaleni graficznie jak kratos i wyeliminują kwasy typu bitmapy bodajże z ogrodów hery) to imo będzie juz najładniejsza gra na ps3, do tego zjadliwa fabuła, porządne wsparcie 3d i będzie git

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano
  • Autor

Na PS2 i PSP skok między poszczególnymi częściami był bardzo dobrze widoczny, tutaj pewnie będzie tak samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.