Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Final Fantasy. Jest akcja? Jest przygoda? No to nazwijmy to sobie action-rpg-adventure. Need for speed: The Run. Jest akcja? Jest przygoda? Wypisz wymaluj action-racing-adventure. I tak dalej, i tak dalej. Na końcu wychodzi na to, że 99% gier to jakaś mutacja action-adventure.

Akurat ja nie muszę się z niczym (i z nikim) dealować - uznaję action-adventure jako gatunek (trochę naciągany btw), ale nie jestem za tym, żeby ładować do niego co drugiej gry. Dla mnie Uncharted to taki sam shooter jak choćby Resident Evil 4 czy właśnie Gears of War.

Edytowane przez Johnny L

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 294,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Jak dla mnie slashery to tylko myśl japońska i są grami gdzie trzeba być kosmitą by opanować większość combosów i przechodzić bez frustracji grę na wysokich poziomach.

Opublikowano

Kiedy będzie pokazana okładka z najnowszego Game Informera?

Opublikowano

W ogóle wie ktoś gdzie można znaleźć pełne skany świeżych nr Game Informera i Edge?

Opublikowano

Jak dla mnie slashery to tylko myśl japońska i są grami gdzie trzeba być kosmitą by opanować większość combosów i przechodzić bez frustracji grę na wysokich poziomach.

To jest w takich grach piękne. Przy większości gier (czy to wyścigi, strzelanki czy RPG) nie trzeba jakoś szczególnie długo siedzieć, żeby zacząć wymiatać, w slasherach wygląda to inaczej, zwłaszcza w japońskich, które nieraz wymagają nieludzkiego skilla (DMC, NG czy Bayo na najwyższych poziomach to piękny hardcore). Masterowanie takich tytułów to sama frajda, ale trzeba posiadać sporo cierpliwości i samozaparcia - jak to mówią: ćwiczenie czyni mistrza. Efekty są niezwykle spektakularne, wystarczy obadać niektóre filmiki na YT gdzie ludzie rozwalają takiego DMC3 na Dante Must Die bez zgarnięcia najmniejszego szlaga.

Opublikowano
Son_I_am_disappoint.jpg
Opublikowano

Jaki z ciebie każual Psyko, nie wierze normalnie.

Widzialem jakies let's playe z oryginalu i wiadomo, ze gra sie mocno zestarzala, ale klimat kopie i dzisiaj. Dosc przerazajaca rzecz (przynajmniej dla mnie).

Dobry news ogólnie.

Opublikowano

Bartek, po prostu nie lubię gier strategicznych, ostatnio to parę godzin w SCII grałem i było spoko w multi, ale tak to meh. Myślałem, że ta plotka o Blade Runnerze od Valve się sprawdzi <naiwniak>

Wiem, że powinienem się jarać - są przecież kosmiczne pokemony i marines :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mimo iż nie zagram to cieszy mnie taka zapowiedź. To świadczy o tym, że nie wszyscy twórcy zabijają branży CoD-opodobnymi produkcjami tylko tworzą gry z gatunków już dzisiaj na wymarciu.

Opublikowano

Za grę odpowiada Firaxis, więc może być dobrze.

Opublikowano

A ja nawet nie wiem co to ten Firaxis

Opublikowano

No tak konsolowcy ; D

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli zachowają tradycję, to PS3 i najładniejsza gra na tej konsoli.

Opublikowano

Uncharted będzie pobić trudno, ale GoW zawsze miał miażdżącą skalę. Boję się o fabułę i o to czy cała gra utrzymałaby równy poziom.

Opublikowano

jak wyeliminują bolączki trójki (tzn wszyscy przeciwnicy będą dowaleni graficznie jak kratos i wyeliminują kwasy typu bitmapy bodajże z ogrodów hery) to imo będzie juz najładniejsza gra na ps3, do tego zjadliwa fabuła, porządne wsparcie 3d i będzie git

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano
  • Autor

Na PS2 i PSP skok między poszczególnymi częściami był bardzo dobrze widoczny, tutaj pewnie będzie tak samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.