Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

jak słysze "po co następna generacja" to mi sie jakiś agresor załącza :confused:

ku.rwa moze jeszcze szkoda, że ludzkosc nie tkwi w erze kamienia łupanego skoro postęp jest niepotrzebny ?

Edytowane przez Orson

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

A skąd Ty możesz o tym wiedzieć. :bye2:

Nie wiem to pytam, szerloku.

Opublikowano

Moim zdaniem "następna generacja" najbardziej boli target z dośc niskim kieszonkowym... :)

Opublikowano

Sherlocku...wypraszam sobie.

Opublikowano

To po co się wcinasz, jak się nie znasz? :sleep:

Opublikowano

Ja jako prawdziwy konsolomaniak znam się lepiej niż pecetofiec.

Opublikowano

Na czym się niby lepiej znasz? Na serii AC?

(pipi) się znasz, kĄsolomaniaku.

Opublikowano

Stona się spiął. Misję uważam za udaną.

Opublikowano

Moim zdaniem "następna generacja" najbardziej boli target z dośc niskim kieszonkowym... :)

Mnie nie boli ;). W ogóle bardziej mi chodziło oto, że jeszcze na tej generacji doczekamy się paru ciekawych tytułów, więc nie trzeba cały czas marudzić o tym kiedy pojawią się nowe konsole.

Opublikowano

No widzisz, nawet życia nie znasz.

Gdybym się spiął, to bym nie toczył z Ciebie beki tylko bym Ci pojechał, kĄsolomaniaku od siedmiu boleści.

Co z tym AC? Bo rozumiem że nigdy w żadną część nie grałeś, a skrót kojarzysz tylko z pedalską gierką o zakapturzonym złodzieju żyjącym w matrixie?

C(pipi)owo panowie, nic się dziś z was wykrzesać nie da. Idzie zaczepka i zero reakcji. CO JEST?

:negative:

Opublikowano

Mnie nie boli ;). W ogóle bardziej mi chodziło oto, że jeszcze na tej generacji doczekamy się paru ciekawych tytułów, więc nie trzeba cały czas marudzić o tym kiedy pojawią się nowe konsole.

Bo nowa generacja wyklucza ciekawe tytuły.

<ok>

Opublikowano

No widzisz, nawet życia nie znasz.

Gdybym się spiął, to bym nie toczył z Ciebie beki tylko bym Ci pojechał, kĄsolomaniaku od siedmiu boleści.

Co z tym AC? Bo rozumiem że nigdy w żadną część nie grałeś, a skrót kojarzysz tylko z pedalską gierką o zakapturzonym złodzieju żyjącym w matrixie?

C(pipi)owo panowie, nic się dziś z was wykrzesać nie da. Idzie zaczepka i zero reakcji. CO JEST?

:negative:

Jaka jeszcze gierka na kĄputerki kryje się pod tym skrótem?

Opublikowano

Bo nowa generacja wyklucza ciekawe tytuły.

<ok>

No fakt, głupia teoria. Dobrze, że nic takiego w poprzednim poście nie napisałem. Skąd ci taka głupota przyszła do głowy?

Opublikowano

Szybkie pytanie do Xboxowców. Mam okazję zgarnąć X'a, który jest niestety przerobiony. Wypadłem dawno temu z tematu, nigdy swojego klocka wcześniej nie przerabiałem i nie wiem czy przeróbka zwiększa prawdopodobieństwo RRoDa? Da się przeróbke cofnąć? Bo nie chce tego ustrojstwa ;/ Jutro się dowiem o nim więcej ale jeżeli to Falcon to unikać, a jeżeli Jasper to już jest większe bezpieczeństwo?

Opublikowano

da radę, przeróbka nie ma nic do rroda, jeśli konsola z serii falcon lub starszych to i tak kiedyś padnie

Opublikowano

Ja kupiłem 3 lata temu przerobionego od kumpla. Używam go do exów i nigdy nawet się nie zawiesił przez te 3 lata z tym, że to ten jasper już, z hdmi.

Opublikowano

Właśnie po to bym go miał, do exów. Nadrobiłbym cholibka kilka zaległości :)

Opublikowano

"Przeróbka" to podmiana softu, nie ma nic wspólnego z awaryjnością :P

Jak chcesz grać tylko offline to bez różnicy. Jak chcesz grać po sieci to już rosyjska ruletka. Konsola może być oflagowana przez system jako przerobiona.

Opublikowano

No to bym nie brał przerobionej konsoli. Microsoft dokładnie wie, które konsole są przerobione i są naznaczone przez system. Co prawda masa ludzi gra po sieci na przerobionych konsolach, ale jak będzie jakaś randomowa fala banów (a są co roku) to nie ma gwarancji, że nie trafisz pod topór, nawet jak grasz na oryginałach, bo bany są za nieautoryzowaną ingerencję w oprogramowanie.

Opublikowano

I nie mozna najnowszego softu zainstalowac na takiej konsoli? Nie cofna w jakims serwisie przerobki? Skoro to softowa sprawa?

Opublikowano

Prawdopodobnie można, ale nie jestem pewny czy przypadkiem stygmat na konsoli w systemie Microsoftu nie pozostaje na stałe. Skontaktuj się z Juchym, on będzie wiedział dokładnie jak to działa i jakie są koszty: http://www.psxextreme.info/user/7655-juchy/

Opublikowano

Napiszę to jako pececiarz.

Nigdy w życiu nie miałem konsoli. Ale w gry gram nałogowo, od urodzenia, czyli już jakieś 24 lata... I ślinię się nawet na konwersje na PC, najgorszej z możliwych konsolowych produkcji...

Spójrzmy prawdzie w oczy. Nie byłoby obecnie na PC takiego szału na ultra grafikę, freak'i nie wklejaliby na Neo-gafie swych performance'ów i screenów w rozdzielczości 2560x1900 gdyby nie konsole. Jak nie będzie konsol, nie będzie gier. Chcę nowych konsol.

Chcę tego samego co teraz, ale w lepszej grafice.

Mam już serdecznie dość tego samego, ale cały czas w tej samej grafice...!!! Pierdolą mnie urozmaicenia, chcę lepszej grafiki, lubię wyjebaną grafikę.

Chcę tego samego co teraz, ale w lepszej grafice!!!

MAJKROSOFT I SONY, WY SKURWYSYNY! ! ! ! ! !111111111111111

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.