Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

izfizFmsCc0UQ.gif

Na trailerze nie ma żadnej macki w myśl japońskiej idei macek

tentacle-hentai-8.jpg

Przyczep się lepiej do tego, iż biologicznie niemożliwe jest, by tkanka rozbudowywała się tak szybko jak to się dzieje dzięki wirusowi T.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

daj spokój, japońskie gry to jak wycieczka do muzeum technologii, czeja to się na gry RockS , Psyko a byłeś taki fajny jednak dill zapodał ci skrewione piguły i mózg padł :)

Opublikowano

Nie biorę piguł. Rockstar Rockstarem, ale RE6 na chwilę obecną pokazało się od najlepszej strony. Orson jak zejdzie ci piz.da po joincie to oczekuje tu jutro sprostowania!

Opublikowano

Trailer zmiata szczenę razem z całą głową, ale widzę że co poniektórym chyba się w dupciach poprzestawiało i muszą troszkę pohejtować, ot tak dla zasady najwyraźniej. Za(pipi)ista oprawa wizualna - jest, efektowna i dynamiczna rozgrywka - jest, mroczny klimacik - jest. What's the problem? Ortodoksyjnych fanów klasycznych Resów jeszcze jestem wstanie zrozumieć, ale hejterów wszystkiego o japońskie już raczej nie. Polecam sp*erdalać pograć sobie w Girsy albo Anczarted jak się nie podoba :^^:

Opublikowano

Ostry wjazd na forum. Polecam jeszcze dissy na Nintendo :)

Opublikowano

Jestem specjalistą od dissowania krapiastych giereczek od Nintendo, ale dzisiaj nie będę ich już męczył.

Opublikowano

Microsoft opublikował dane finansowe. Do sklepów dostarczono 65,8 mln x360 i 18 mln Kinectów. Z zysków od 2008 roku wynika że Microsoft w końcu jest na małym plusie na x360

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Jestem specjalistą od dissowania krapiastych giereczek od Nintendo, ale dzisiaj nie będę ich już męczył.

Jedziesz, nudze sie.

Trailer RE6 wzorowy. Piatka byla mocno (pipi)owa bo klimat gdzies ulecial, tutaj juz widac poprawe. Leon wyglada jak szef i troche szkoda, ze pewnie bedzie duzo zmian bohaterow. Nacisk na akcje jest okej - w koncu to taka 4 na sterydach. Jedna z bolaczek RE5 bylo to, ze akcji duzo, ale sterowanie z poprzedniej epoki i kompletnie nie dostosowane. Tutaj juz widac poprawe (wslizgi, skoki). Mlody Wesker tez spoko, okladanie piacha zawsze okej. No i Ashley wraca. Ogolnie po pierwszym trailerze ciezko nie odniesc wrazenia, ze to prawdziwy sequel RE4.

Opublikowano

Nie biorę piguł. Rockstar Rockstarem, ale RE6 na chwilę obecną pokazało się od najlepszej strony. Orson jak zejdzie ci piz.da po joincie to oczekuje tu jutro sprostowania!

zeszła i...dalej się nie jaram .Uff ufff , jestem normalny jednak :P

słuchaj powiem tak: są cztery gry japonskie na tej generacji, które cenię. Zaliczam do nich:

1 PES 2012

2 Dark i Demon Souls (cenię ale nie gram w nie, nie mam czasu na taki hardkor)

4 Gran Turisimo - ale tu już wiele goryczy można wylac na manianę technologiczną

Jest to mały odsetek, nie dziw się, że nie jaram się grami od japońców.

do tego nie trawię ich stylu. Jak przedstawiają kicz to albo macki i mutację (jaki fetysz, zesz fak) albo jest to kicz tak wulgarny wręcz jak ten w grze z tą Chillliderką. Nie jest to wysmakowana dawka grosteski jak powiedzmy w Kill Billu a nagromadzenie absurdów, które jest niestrawne.

Do tego technicznie japonia jest w tyle za zachodem sporoo- to dopełnia ten dramat.

Jaram to się GTA V, Maxem Dsihonored, Borderlandsami a nie grą Capcomu..

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Ok, jak zobaczyłem płonące wraki samochodów, zdewastowane ulice i zombie + fajnego bydlaka w masce to cieplutko mi się zrobiło na serduszku. Też bardzo cieszę się na Maxa, GTA V, Darkness II, Borderlands itd., co nie oznacza, że mam udawać dystans do RE6, bo piątka była chu.jowa.

Acha, FM4 > GT5

Opublikowano

Gearsofwar3tentacle.jpg

Aj te japonce i ich tentakle!

Opublikowano

Bartek, to nie jest macka, to jest pnącze :sleep:

Opublikowano

Sam masz pnacze.

W mozgu ;/ Gramy w tej samej druzynie daunie.

Opublikowano
  • Autor

Jedziesz, nudze sie.

Trailer RE6 wzorowy. Piatka byla mocno (pipi)owa bo klimat gdzies ulecial, tutaj juz widac poprawe. Leon wyglada jak szef i troche szkoda, ze pewnie bedzie duzo zmian bohaterow. Nacisk na akcje jest okej - w koncu to taka 4 na sterydach. Jedna z bolaczek RE5 bylo to, ze akcji duzo, ale sterowanie z poprzedniej epoki i kompletnie nie dostosowane. Tutaj juz widac poprawe (wslizgi, skoki). Mlody Wesker tez spoko, okladanie piacha zawsze okej. No i Ashley wraca. Ogolnie po pierwszym trailerze ciezko nie odniesc wrazenia, ze to prawdziwy sequel RE4.

Też nie do końca przekonuje mnie kilka postaci (szczególnie ten nowy typek), ale być może chcą dodać jakiejś dramaturgii, jak w COD i ktoś zostanie zajebany. W sumie takie rozwiązanie podobałoby mi się.

RE4 to była pierwsza gra z kamerą znad ramienia? :blink:

Na pewno spopularyzowała tego typu celowanie, ale było coś podobnego np w Splinter Cell.

Opublikowano

Gearsofwar3tentacle.jpg

Aj te japonce i ich tentakle!

Prawdziwi mężczyźni grają w futbol i strzelają do kosmitów z męskiej broni. Po powrocie do domu robią to samo na konsoli.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Czyim alterkontem jesteś, waćpanie?

Śmierdzi to RE5

0 zainteresowania z mej strony.

A wygląda jeszcze gorzej XD Na początku myślałem że to wychodzi na PS2. Jaka paść ;/

Opublikowano

Twojej matki, kmiotku.

Mlody Wesker tez spoko, okladanie piacha zawsze okej. No i Ashley wraca. Ogolnie po pierwszym trailerze ciezko nie odniesc wrazenia, ze to prawdziwy sequel RE4.

Na której dokładnie minucie widzisz Weskera? No i w sumie blondyna też skojarzyła mi się z Ashley, chociaż przez chwilę miałem nadzieję, że to jednak Sherry.

Opublikowano

Sam masz pnacze.

W mozgu ;/ Gramy w tej samej druzynie daunie.

tumblrlae6z4h5cf1qcu9l9.jpg

BTW

GvhCT.png

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Twojej matki, kmiotku.

Mlody Wesker tez spoko, okladanie piacha zawsze okej. No i Ashley wraca. Ogolnie po pierwszym trailerze ciezko nie odniesc wrazenia, ze to prawdziwy sequel RE4.

Na której dokładnie minucie widzisz Weskera? No i w sumie blondyna też skojarzyła mi się z Ashley, chociaż przez chwilę miałem nadzieję, że to jednak Sherry.

Ten trzeci typo to pewnie ktorys z Weskerow. "Uroda" pasuje, naparzanie melee pasuje, specjalna krew - pasuje.

Opublikowano

Trochę naciągane, ale w sumie kto ma dobre pojęcie o fabule RE ten wie, że sam Albert był jednym z klonów, więc... czemu nie. Chociaż ja osobiście szczególnych podobieństw nie widzę.

Edytowane przez divineX

Opublikowano

Odblokowali oqozoo, -1 do samopoczucia :confused:

się tych alterkont porobiło . pomijając Kazuo razy 30 , to coraz nowe , inne , wyrastają jak grzyby po deszczu.

Stona jako mod był (pipi) niesprawiedliwy ale przynajmniej miał czas..w robocie i banował śierwojady a tak burdel na kółkach tu panuje

banuje sie spoko userów jak Pieczara np a jakies piz.dusie plastelinowe pozakładały setki kont i ni chu chu wypleni dziadów

Edytowane przez Orson

Opublikowano

izfizFmsCc0UQ.gif

Na trailerze nie ma żadnej macki w myśl japońskiej idei macek

tentacle-hentai-8.jpg

Przyczep się lepiej do tego, iż biologicznie niemożliwe jest, by tkanka rozbudowywała się tak szybko jak to się dzieje dzięki wirusowi T.

a mi wczoraj pisałeś o tym, że jak żołnierzom może brakować amunicji na akcji gdzie tu konsekwencja ?

Opublikowano

O co ci chodzi roślinożerny bydlaku?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.