Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

FarCry 3 premiera 6 września.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Trailer bardzo fajny, ale muzyka kompletnie nie pasuje.

Ale swoja droga, szykuje sie gruba premiera we wrzesniu, wyczekuje wiecej gameplayow bo gra zainteresowany jestem ;]

Opublikowano

po tym, co zaoferował mi Far Cry 2- choc trójka zapowiada się fajnie- to będę bardzo zachowawczo podchodził

dwójkę będę pamiętał długo. Jedziesz 20 min na misję (bo opcji retry nie przewidzieli geniusze) by zginać w 21 minucie przejazdu , zabity przez jakiś patrol - który respawnował sie w nieskończoność (nie dało się wyczyścić mapy)

Opublikowano

Miałem dzisiaj w łapach Vita i 3DS. Vita ma fajny duży ekran, a 3DS 3D. Szkoda, że żadna konsola nie ma obu tych ficzerów :P

Opublikowano

Mnie się Far Cry 2 podobał . Kwestia nastawienia i podejścia do grania ... Trailer FC3 mnie nań napalił lekko , ale do cholery po kiego wszędzie ten dub step wpychają :/ nie dość że to hujowy gatunek muzy to wszędzi go słysze , a gimbernia się jara "nowym techno"

Opublikowano

OH MY GOD, moze gry wideo tez sa dla gimberni?

NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

fakt dóbstepe (pipi)'nia, ale ty mazzeo to co metal rok fan

Opublikowano

.

Rozi zaniemówił z wrażenia :)

Co do Far Cry'a 2 pograłem chwilę u kumpla i nie byłem zachwycony ,ta gra pewnie potrafi wciągnąć po dłuższym graniu (i czasami pewnie jeszcze bardziej wnerwić :whistling: ),ale pokazuje to ,że tak naprawdę nie jest to gra dla każdego.Na trójeczkę czekam bo mam nadzieję ,że będzie się przyjemniej grało,a dwa że powrócą tropikalne klimaty.

Opublikowano

Wcale nie bo Lancelot - pewne info.

Opublikowano

nic nowego, w US różne akcje z kodami do gier na napojach istnieją od dawna.

btw. zawsze wolałem Pepsi.

Opublikowano

No, np. z dr.peppera były niedawno kodziki na dogtagi i mundur w BF3

Opublikowano

The Next Xbox is Code-Named … Durango

PS. Widze, że jest na wcześniejszej stronie. Skasować.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Durango, brzmi jak jakiś nowy model wibratora.

Opublikowano

mersi, brzmi jak booster.

Opublikowano

Czez brzmi jak xfactor xD

Opublikowano

Natal - stolica stanu Rio Grande do Norte w Brazylii

Durango - miasto w Meksyku/Hiszpanii/USA

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Osatnio robiłem poważne testy PS VITA w Empku i Saturnie i pierwsze spostrzeżenia są nastepujące:

1. Nie musiałem czekać w kolejce, bo nikogo chętnego do pomiziania konsolki nie było (godz 16)

2. Ekran jest genialny

3. Możliwości graficzne również

4. Czytelne meniusy

5. Zonk, gałki, nieergonomicznie rozłożone, zrobione na zasadzie tych z padów, tyle, że 5 razy mniejsze co dodatkowo wpływa na trudność w ich operowaniu

6.Zonk 2, szybkość wczytywania dostepnych demek raczej niepowalająca

To tak na szybko, bo po 15-20 minutach trzymania konsolki obudowanej jakąś przeciwkradzieżową klamrą, granie stawało się mocno uciązliwe,

edyt. zgadzam się, gałki są za nisko

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja miałem dokładnie te same zonki :P Myślałem, że demo mi się zawiesiło. A gałki powinny być wyżej.

Opublikowano

Jak coś ME3 to kolejna multiplatforma, którą lepiej ograć na X360, ostre spadki animacji na PS3 to norma...

Opublikowano

Może nie jest to finalny build.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.