Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem, że klocek RRODa dostał :P

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 284,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Hahaha i jaaaaaaaaaaa, tym bardziej, że byłem już po kilku awariach to znaczy moje Klocki. Jakkolwiek głupio by to nie brzmiało.

Pamiętam panikę w temacie he he.

Opublikowano

A co się stało?

Opublikowano

Czyli nie będzie next genowej grafiki na current genach. Szok.

Opublikowano
  • Autor

Miał też być nowy engine, albo znowu w PE piszą głupoty. ;]

Opublikowano

Przecież to Ubi wciskało kity o nowym silniku.

Nie chcę nic mówić, ale Epic do Gears of War 2 też wrzucił możliwość wyświetlania setek postaci, ale nikt nie nazywał tego nowym silnikiem.

Opublikowano

ten motyw w Batmanie że konsola złapała zwieche też myślałem że RROD ale wcześniej podobny motyw miałem w banjo kazooie więc szok na 2-3 sekundy był tylko, ''psujące'' się save'y w eternal darkness znacznie lepszy bajer.

btw. 16 rdzeni, 4GB RAMu, Radek 7000, BR, to brzmi fajnie w plotkach, ciekawe ile wspólnego to będzie miało z nowym klocem...jeśli nowy x/ps na serio będą dopakowane jak sobie tego życzymy, może to być ostatnia generacja jak niektórzy developerzy krzyczą.

Opublikowano

Z palca wyssane, kto niby by programował na te dodatkowe rdzenie. Przyjmijmy, że standardem w PCtach są 4 jajowe i pozostałe 2 konsole też będą miały 4-6 rdzeni - jaki developer third party będzie programował dodatkowe 10 :P?

Opublikowano

Litości, nawet nie ma co dywagować na temat 16 rdzeni, AMD niedawno dopiero wprowadziło pierwsze ośmiojajowce które okazały się słabsze niż quade-core od Intela.

Opublikowano

epic mówił że wykorzystywanie kilku-kilkunastu rdzeni to przyszłość ;] (pewnie ue4)

Opublikowano

IMO. 4 rdzenie, ~4GB RAMu i karta graficzna, ktora nie jest przestarzala spokojnie wystarczyloby. Bo po co mi 20 rdzeni, skoro karta jest z 2007 roku?

Opublikowano

16 rdzeni. Jasssne. Jezeli juz to 4 rdzenie po 4 watki dla kazdego. 4 x 4 = 16, wiec jezeli jest ziarnko prawdy w tej plocie to po prostu dałn, ktory o tym pisal nie zna sie na rzeczy.

Opublikowano

Przede wszystkim nie dadzą ogromnego zalicza, który byłby potrzebny na takie bajki jak 16 rdzeni, 7000 i 4gb ramu.

Opublikowano

Co do AC3 to Ubi nie zapowiadało nowego silnika tylko ze w tej części jest najwiecej zmian w silniku i system walki napisany od nowa (tego ostatniego nie jestem pewien).

Opublikowano

jak można w ogolę porównywać te parametry z komputerami . Najpierw to zobaczcie jakie parametry miało ps2 i kupcie sobie taki sam komputer i spróbujcie odpalić na nim mgs3 albo god of war .

16 rdzeni poj.ebani chyba

Opublikowano

Czemu to jest dla Ciebie az taka abstrakcja?

Mam przypomniec ile rdzeni ma PS3 wydane lata temu?

Wtedy Sig pewnie myslal, ze takie proce to w 2053 beda, srotfl.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Dlaczego 16 miałoby być abstrakcyjne, jak nikogo dzisiaj nie dziwi 8 rdzeni, a 4 maja telefony?

Opublikowano

Procki 6 rdzeniowe kosztują w retailu $700+

Resztę sobie dopowiedz sam :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.