Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

typfon fajnie zaczął, potem napisał kolejne posty i popsuł efekt

ma 63 posty z czego 60 w halo arena to swiadczy o tym ze nie zna sie i powinien zabierac glosu tutaj

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

dobra już nie będe,

wpadnę za miesiąc:*

Opublikowano

Jakbym nakręcił video reakcję na to co zastałem w temacie, po tym jak wróciłem do lapka, to pewnie wyglądałoby to mniej więcej tak:

Opublikowano

Ustalismy, ze konsola do singa = PS3, konsola do multi = Xbox.

Chyba ty ustaliles...

Powiedz to mln osób grających multi na ps3 w bf3,Killzone,UNCHARTED 3,etc.

Ps3 jest konsola do singla i multi tak samo jak Xbox360

Opublikowano

Niestety muszę coś wyznać, ale chyba w sumie stałem się tutaj szybko ofiarą zmasowanego ataku posiadaczy X360, z powodu iż prezentuje niewygodne dla nich poglądy, idee, czy przytaczam np. linki czy statystyki które stawiają pod znakiem zapytania sens ich wyboru konsoli. Sprowadzili mnie tym samym do poziomu mało merytorycznej dyskusji i pobili doświadczeniem. Z jednej strony rozumiem skąd się to bierze. To naturalna obrona wyboru. Z drugiej jest mi smutno, bo wiem że nie będę mógł im pomóc. Oni raczej nie zmienią wyboru. Ale będę teraz pisał jeszcze dosadniej, jeszcze bardziej merytorycznie, opierał się tylko na wiarygodnych źródłach - po to by niezdecydowani mogli uniknąć błędu, jakim jest dziś kupno X360. Nie mówię, że jest to zła konsola. Jest niezła, ale jest od niej jedna co najmniej lepsza. Nawet jak to kółko wzajemnej adoracji xboxa będzie ze mną walczyło, często licząc że przytłoczą mnie ripostami niskich lotów, będą wkładać mi w usta słowa których nie napisałem, arbitralnie jechać po największych ex'ach PS3, deprecjonować największe zalety tej konsoli, ja będę konsekwentnie to zwalczał, wytykał, i ośmieszał. Niech przykładem dla innych będą tacy za to userzy jak Soul czy Codename, którzy ZMIENILI.

Kocham gry i graczy, kocham tą społeczność, chcę dla nich jak najlepiej.

Opublikowano

Lionel, albo przestaniesz byc randomem, albo wrzucam na forum to co Ci dalem na priv.

Twoj wybor, ja staralem Ci pomoc.

edit: mendrus, a to ciekawe, az zadzwonie do Soula.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Powiedz to mln osób grających multi na ps3 w bf3,Killzone,UNCHARTED 3,etc.

Mln osob. Dobre! :)

Opublikowano

mendrek jaki troll matko boska. Idz wyruchaj te swoje plejstejszyn w wejscie hdmi

na miejscu osob ktore posiadaja ps3 wstydzilbym sie za tego ogra

Edytowane przez Damian.

Opublikowano

Bez kitu, najlepsze jest to, ze on w to wierzy xD

Opublikowano

Mendrek nie popłacz się tylko. Jakoś dziwnie ignorujesz tych userów, którzy mają obie konsole albo latami mieli obie i którzy ciągną z Ciebie łacha.

Tak więc czekam na więcej faktów pokroju "PS3 nie skaluje do 1080p bo wszystkie gry wychodzą na PS3 w 1080p w przeciwieństwie do X360". Tylko fakty wodzu :) Nie poznałbyś faktu nawet gdyby Ci wpadł do oka i wyleciał nosem.

Niech każdy się wstydzi za siebie ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja czekam na wiecej faktow z gejmpleju typu "przeszedlem gearsy nie robiac ani jednej egzekucji, wiec nie wiem jak sie ja robi" xD

Opublikowano

A ja czekam jak zacznie mi wmawiac, ze place za XBL 250zl :rofl2:

Opublikowano

Ja place...

za 3 lata subskrypcji ;]

Opublikowano

mendrek jaki troll matko boska. Idz wyruchaj te swoje plejstejszyn w wejscie hdmi

PS3 ma Mendrka, a X360 Daddy'ego. Równowaga w przyrodzie zachowana.

Opublikowano

A ja tam mam taka cicha nadzieję na zapowiedź Wiedzmina 2 na ps3 podczas konferencji CDPROJEKT pod koniec maja

Opublikowano

A ja tam mam taka cicha nadzieję na zapowiedź Wiedzmina 2 na ps3 podczas konferencji CDPROJEKT pod koniec maja

A w tej video zapowiedzi mówili coś o jakiejś bombie, bo jakoś mi umknęło - tylko: konferencja bla bla bla wiele ważnych rzeczy bla bla bla

Opublikowano

A w tej video zapowiedzi mówili coś o jakiejś bombie, bo jakoś mi umknęło - tylko: konferencja bla bla bla wiele ważnych rzeczy bla bla bla

Podobnie było przed zapowiedzia Wieska 2 na xboxa.

Też niby miało być nic ciekawego a tu BAM! Zapowiedź Wieska 2 na x360

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Mogliby zrobic Wieska na PS3. Wiecej osob by zagralo w ta zacna gre i Redzi by zarobili.

PS. Wiadomo juz jak sie sprzedal W2 na X360 ?

Opublikowano

PS. Wiadomo juz jak sie sprzedal W2 na X360 ?

Pierwszy wypust do sklepów - 500 tys. (w pierwszym tygodniu sklepy opuściło ok. 250 tys.). Podobno była szykowana kolejna partia.

Opublikowano

Świetny wynik.Nic tylko pogratulować i liczyć na to, że następny projekt będzie równie udany jak W1 i W2.

Opublikowano

Mendrek uwaza, ze to typowa sredniawka.

Opublikowano

Dla CDPR super interes. Zainwestowali 3 mln zł, a wróciło do nich z 10 mln zł :P Dobry pomysł, to kupić teraz ich akcje - spadły po wynikach z pierwszego kwartału i sprzedać je ze 3 dni po wynikach z ostatniego kwartału :P

PS. Kto tu pisał o jednordzeniowej matce, bo chciałem mu dać plusa :P Nie Ficuś przypadkiem? :)

Opublikowano

Zieeeeww, straszna nuda w tym temacie od kilku stron. Dyskusja o jakiś rozdzielczościach natywnych, skalowanych... ku.rwa kogo to obchodzi? Wracajmy do faktów, a fakty są takie, że PS3 rządzi, a X360 ssie pałkę.

PS. Mam nadzieję, że naprowadziłem temat na odpowiednie tory.

PS2. A pisząc serio, mam ochotę na multi GeoW3 i Reach, chyba opłacę lajwa na 3 miesiące.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti jak wrocisz do GeoW to ja tez :)

Nie chce mi sie samemu lamic ;[

Opublikowano

Posucha bo nie ma nowego materiału do beki. Trzeba poczekać na E3. Czyt. kolejną genialną konfę MS z pedofilskim tygryskiem jako gwoździem programu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.