Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie by było jakby ten edytor do generowania questów do Wiedźmina 2 okazał się prawdą (no i wylądował też na X360). Ale pewnie pozostanie to tylko wymysłem jakiegoś redaktora :)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Moim zdaniem spokojnie zobaczymy taki efekt na NextGenach. Optymalizacja czyni cuda.

Licze na znacznie lepsza oprawe. To by nie bylo nawet smieszne jakby next geny ledwie dorownywaly grze z 2007 roku.

Opublikowano

@Don

A co byśmy mieli z edytora na X360? Nie widzę takiej potrzeby, to nie Trials, a świat też jest bardziej hermetyczny niż w takim TES.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

@Don

A co byśmy mieli z edytora na X360? Nie widzę takiej potrzeby, to nie Trials, a świat też jest bardziej hermetyczny niż w takim TES.

Nie wiem na czym miałoby to polegać, ale była taka plotka na jednym z polskich portali, że CDPR szykuje duże rozszerzenie z edytorem do W2. Jakby było za darmo, to czemu nie :)

Opublikowano

na Xboxie jest też 20-letnia Contra, więc co tam dopiero 6-letnia gra :D

Opublikowano

To, że lepiej sobie to odpalić na lapku, przynajmniej masz pewność że wszystko z grą jest w porządku po tylu patchach.

to samo mozna powiedziec o kazdym innym remejku lub odswiezonych wersjach :P

Opublikowano

To, że lepiej sobie to odpalić na lapku, przynajmniej masz pewność że wszystko z grą jest w porządku po tylu patchach.

No właśnie o to chodzi. Popularność hd kolekszyn mnie zadziwia.

Opublikowano

No właśnie o to chodzi. Popularność hd kolekszyn mnie zadziwia.

pucharki/achivki robia swoje :P

Opublikowano

Trzeba mieć lapka, który to odpali :D

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że każdy bardzo chętnie odpaliłby go na swojej konsoli. Szczególnie posiadacze PS3, którzy nie dostali i chyba już nigdy nie ujrzą drugiej części.

Edit: Dzieki Szczurek, całkowicie zapomniałem, że kupiłem pierwszego Crysisa z xbl i odpaliłem go max dwa razy. Trzeba by go w końcu przejść. :)

A skąd masz taka pewność, że posiadacze PS3 nie ujrzą Wiedźmina 2?

GamerTag Humulin

Smutne Figaro... Nie przemawia za mnie żadna zawiść, czy fanboystwo i nie mam żadnej pewności. Jutro się okaże. Życzę wszystkim posiadaczom PS3 zagranie w drugiego wieśka na ich konsoli.

Bazuję na tym, co CDPR mówiło w licznych wywiadach. Obecnie dłubią przy dwóch grach, najprawdopodobniej W3 oraz inny RPG(sf?). Nad konwersją X360 przez blisko rok siedziała setka osób. Stąd prosty wniosek, że obecnie CDPR fizycznie mogą nie być w stanie stworzyć dla Was tej gry. Może się mylę, może się nie znam. Może gry na Waszą konsolę pisze automat.

Opublikowano

Po 6 latach? W1 wyszedł o ile pamiętam pod koniec 2007 roku przecież (no chyba, że przejmujesz, że wyjdzie w 2013). Co do tematu to raczej nie będą wydawać tego za więcej niż 50 zł - gra jest zacna, ale wydaje mi się jednak, że większość wolałaby dwójkę (w tym także i ja).

Opublikowano

wiedźmina wydadzo tak jak crysisa

przez xbox live i ps store

sprawdzone info

Opublikowano

Chciałbym aby 30 maja zapowiedzieli W2 na ps3,ale szansę są male

Tak jak pisze Humulin cd projekt nie przewiduje tego w planach

IMAG0147-e1321545726794.jpg

Opublikowano

http://www.vg247.com...azEBO4E.twitter

nowe ip w klimacie cyberpunk

świetna wiadomość, takich gier nigdy nie za dużo (tylko mam nadzieje że to nie FPS) - strzelam że to jest ten tytuł AA (szkoda że nie AAA) z tabelki CDP

Na allegro za jedyne 75K zł można kupić konsolowisko.pl, chyba HIVowi nie poszło...

http://allegro.pl/po...2367580221.html

http://www.niezgrani...ko-na-sprzedaz/

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Na neogafie jaka euforia z tego powodu. Byłoby fajnie gdyby to była multiplatforma z premierą z przyszłym roku i gatunek cRPG, ale cosik mam przeczucie, że to popierdółka i wszystkie największe siły będą wrzucać w Wiedźmina 3.

Opublikowano

Dead Space 3 na konferencji EA to już praktycznie pewniak.

Opublikowano

świetna wiadomość, takich gier nigdy nie za dużo (tylko mam nadzieje że to nie FPS) - strzelam że to jest ten tytuł AA (szkoda że nie AAA) z tabelki CDP

"We will give you the first bit of information about our second AAA RPG in development."

;)

Opublikowano

Czyli nici z zapowiedzi wieska 2 na ps3? :c

Edytowane przez LionelPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.