Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Symulator farmy na Ps3 i x360 in Coming!

zdjęcie3-580x331.jpg

Pecetowcy tracą kolejnego mocnego exa :c

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Zajebiście, po co mi Wieśkiem latać po lasach i zabijać potwory jak mogę zostać FARMEREM !!

Edytowane przez Grez

Opublikowano

Byl juz na 3DSie. Inne firmy zawsze w tyle z Nintendo ;/

Opublikowano

(pipi)a, pokazali jeden żałowy screen, nagadali jakiś bzdur marketingowych, a wy się już tym jaracie jak dzieci, wtf?

w ogóle ta konfa CDP to była porażka na całej linii

Opublikowano

Ciekawe czy w symulatorze farmy bedzie mozna podlaczyc kierownice.

Oram sobie pole a tu ff wyrywa mi kierownice z rąk ;)

Opublikowano

(pipi)a, pokazali jeden żałowy screen, nagadali jakiś bzdur marketingowych, a wy się już tym jaracie jak dzieci, wtf?

Pewnie,że można się jarać. Ogłosili, że pracują nad The Cyberpunk, podali założenia i cele jakie chcą zrealizować.Setting nie jest jeszcze bardzo wyeskploatowany, a samo CDP jest na tyle solidne, że raczej się z tych założeń wywiążą więc nie widzę powodu by się tym nie cieszyć.Masy fapują do samej wzmianki o pracach nad kolejnymi kotletami z serii CoD czy AC, a nie można nad nowym ip zapowiadającym się intrygująco.

Sama konferencja była ok, pokazali/powiedzieli co planowali i tyle.Fakty bez zbędnych dupereli i to się tylko liczy.

Nie wiem czego ty oczekiwałeś mega biby z udziałem gwiazd szołbiznesu,zapowiedzi oficjalnej zapowiedzi trailera (jak to teraz w modzie) czy czego?

Opublikowano

Zapowiedzi Wieska na PS3, ot czego.

Koferencja byla slaba, bo nie wiemy nawet na jakie platformy gra sie ukaze. A to o czym mowili to same marketingowe obietnice, i na tym sie zawiodlem. Mature, complex storyline, non-liniear story... prosze (pipi)a.

Opublikowano

PS3 nie uciągnie Wiesława ergo Wiesław na PS3 nie wyjdzie.

Opublikowano

Zapowiedzi Wieska na PS3, ot czego.

Koferencja byla slaba, bo nie wiemy nawet na jakie platformy gra sie ukaze. A to o czym mowili to same marketingowe obietnice, i na tym sie zawiodlem. Mature, complex storyline, non-liniear story... prosze (pipi)a.

CDP bee bo nie dali Wieśniaka na PS3. No to się nie dziwię, że dla niektórych konfa bee. Zawsze można zagrać na PC/X360 bądź poczekać na zapowiedź wersji na PS3 o ile wyjdzie taka.

A co do platform dla The Cyberpunk to zapewne PC i ewentualnie X360.No chyba, że planują to już na konsole next gen.

Opublikowano

no to na E3 niech pokazują wszyscy po jednym screenie i (pipi)ą swoje farmazony, pewnie Paliodor i tak będzie zadowolony

Opublikowano

Można się było tego spodziewać skoro ich kolejny duży projekt ma w planie wydawniczym datę 2014. 2 lata przed premierą najczęściej nie ma się co pokazać poza trailerami nie mającymi nic wspólnego z samą grą.

Opublikowano

ja nie rozumiem tego oburzenia i zlosci ze nie zapowiedzieli wiedzmina 2 na ps3, przeciez kazdy z nas wie ze KAZDY wlasciciel ps3 ma mocarnego pieca, na ktorym ogrywa wszystkie exy z x360 :sorcerer:

Opublikowano

co tam symulator farmy...

Sony już wygrało tą generację

Opublikowano

@up,

no widzisz oni przynajmniej eksperymentują z nowymi IP (nie koniecznie są to hity AAA), a nie ciągle jadą na znanych markach jak N i MS. IMO to jest najlepsza cecha Sony i dzięki temu jeszcze nie stracili mojego szacunku ^_^

Opublikowano

true pograć żyrafą bezcenne! :sorcerer:

Edytowane przez typfon

Opublikowano

to dla beki zrobił , fakt faktem xbox360 ma najlepszego pada

Opublikowano

Właśnie miałem to wklejać. Zaskoczenie w chvj. Trochę to śmierdzi next-genem <believe>

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Coooooooooooooooooooooooooooooooooo ??????????????????

Opublikowano

łot de fak?

gościu w kajdanach, pasowałby Marcus który został wrzucony do ciupy przed wydarzeniami z GoW1, ale postać na obrazku zdaje się być inna.

People Can Fly? ;/

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Prequel ? Jezeli robi to EPIC to swientie, jezeli jednak bedzie to PFC to entuzjazm opada calkowicie.

Opublikowano

dokladnie, trzymam kciuki zeby to byl produkt EPIC a nie PFC,

nie ma co zaskoczenie niezle :)

Opublikowano

To na pewno GOW4. Pewnie znowu będzie miażdżylo jaja graficznie(unreal engine 4)

Nextgeny już za rogiem bo wątpię aby nowy GOW wyszedł na x360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.