Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Zgodze sie do systemu zniszczen, to jeden z wiekszych minusow gry odziwo. W niektorych miejscach powala, ale sa to zamkniete lokacje. Potem jest gorzej. Np. w misji Operacja Łamacz Mieczy, czyli tej pierwszej pokazanej przez EA w momencie jak pojawia sie snajper, zniszczeniu ulega tylko murek za ktorym sa Ci dwaj goscie z RPG. Denerwuje troche to, ze ograniczyli ten model, bo to w koncu Battlefield. Moze na PC jest w pelni aktywowany a na konsolach tak przyblokowany, nie wiem. Jednak troche to denerwuje.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie wiem czy to błąd czy może jednorazowy wyskok na święta, ale najnowsze zestawienie preorderów z VGC jest dostępne w pełnym wydaniu (zamiast tylko TOP20). Jak kogoś interesuje to może rzucić okiem.

http://www.vgchartz.com/preorders.php?date=40846

Opublikowano

Możliwe że liczba preorderów przekroczy 5 milionów. Ciekawe co byłoby gdyby nie wyszedł Battlefield.

Ap-ropo Battlefield osiągnął sprzedaż w pierwszym tygodniu 3,5 miliona a wliczając sprzedaż cyfrową na PC to 4miliony. Jestem pewien że dodatkowo na PS3 sprzedaż cyfrowa wyniosła minimum 1 milion.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Po 8 milionów w pierwszym tygodniu na każdą konsole by było a tak tylko 5-6 XD

Opublikowano

Jestem pewien że dodatkowo na PS3 sprzedaż cyfrowa wyniosła minimum 1 milion.

Tak, tak... :P

Opublikowano
  • Autor

I prawidłowo, bo to zwykły trolling, by nabić sobie wejść. Dziwne, że metacritic dodaje coś takiego do średniej.

Opublikowano

no i mają to co chcieli czyli rozgłos, nie wiem czemu metacritic bierze w ogole takie oceny pod uwage

Opublikowano

Na jakiej zasadzie oni w ogóle wybierają magazyny/serwisy do ocen ? Brali kiedyś pod uwagę jakąś recencję z PL ?

Opublikowano

Metacritic bierze pod uwagę oceny z gry-online.pl.

Opublikowano

I prawidłowo, bo to zwykły trolling, by nabić sobie wejść. Dziwne, że metacritic dodaje coś takiego do średniej.

Nie pierwszy raz coś takiego się zdarza, a wcześniej takiego odzewu nie było.

Opublikowano

Bo Uncharted nie jest grą której można dawać takie oceny w przeciwieństwie do innych.

Opublikowano

Jestem pewien że dodatkowo na PS3 sprzedaż cyfrowa wyniosła minimum 1 milion.

Tak, tak... :P

zapomniał to podzielić przez 5 :woot:

Opublikowano

Bo Uncharted nie jest grą której można dawać takie oceny w przeciwieństwie do innych.

No pewnie, Gears of War 3 na bank zasluguje na 67/100 ...

http://www.gameshark...ar-3-Review.htm

http://www.metacriti.../critic-reviews

Edytowane przez Ins

Opublikowano

MYSZa7- Dlaczego? Każdy ma prawo do własnego gustu. Czasami widać, że recki są zwykłym trollingiem (np. dawanie 1 za grafikę w U3), ale może też być tak, że gra recenzentowi nie podejdzie. Grałem w dużo gier, którym od strony technicznej nie zarzuciłbym za wiele, ale ogólną ocenę wystawiłbym o wiele niższą niż średnia na metacritic.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

A wy to tak na serio bierzecie? Dostało sobie U3 5/10 ,zrobiła się afera, stronka nabiła sobie wejścia i tyle...niech sobie koleś ocenia tę grę na 5/10 mnie to totalnie smyra. Po co robić z tego sensację?

Opublikowano

Średnia ma to do siebie, że jest wyliczana ze wszystkich wartości liczbowych panowie ;) Inaczej nie byłaby średnią :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dobra Panowie, zdaje mi się, że ograałem wszystkie exy co chciałem na klocka. Krótka piłka, będą jeszcze jakieś głośne exy typu Gearsy ?

Wiem o Halo, ale coś jeszcze ?

Jak nie to sprzedaje go za drobne bo mi salon szpeci ta biel :)

edit: jakiś żołnierz ordynus PS3 nie chce kupić za grosze aby sprawdzić Gyrosy (mam nawet 1), Halo (mam nawet trójkę), Alana, Fable itp. ? będziecie mieli lepsze argumenty niż widziane u kolegi lub na YT

Zapomniałem o Wieśku drugim i wy też, do tego czasu będzie dalej szpecił mi salon :)

Opublikowano

A wy to tak na serio bierzecie? Dostało sobie U3 5/10 ,zrobiła się afera, stronka nabiła sobie wejścia i tyle...niech sobie koleś ocenia tę grę na 5/10 mnie to totalnie smyra. Po co robić z tego sensację?

Lol, właśnie nie chodzi o samą recenzję tylko flame jaki ona wywołała.

Opublikowano

Lol, właśnie nie chodzi o samą recenzję tylko flame jaki ona wywołała.

I słusznie bo jak tak można ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.