October 3, 201114 yr na wzor BF3 ekipa latwiej bedzie sie zgadac na multi oraz spec opsy kubson84 headset jest
October 14, 201114 yr Na ps3liga.pl jest już dział rekrutacji MW3, jeśli ktoś szuka jakiejś dobrej ekipy to tam może spróbować - http://ps3liga.pl/board/viewforum.php?f=249
November 6, 201411 yr Dobrze by było, jakby jeszcze każdy napisał na jakiej konsoli gra Gamertag: SIIK BOZZ HS: Jest Konsola: Xbox One (ale 360 i ps3 też mam).
November 7, 201411 yr PSN: bojan_zaw HS: wiadomo Konsola: PS4 Gra: Ghosts/AW zapraszając do znajomych, napiszcie, że z forumka ;p
January 26, 201610 yr Siema, poszukujemy ludzi do klanu REBELIA [ps4]. Oczekujemy gry na luzie, bez spinania, klan dopiero co powstał,więc chętne osoby proszę o pozostawienie psnu lub napiszcie mi na priv
February 5, 201610 yr Koło 1.0 bedzie. Ale czego można się spodziewać jak od tygodnia ogrywamam COD'a
February 6, 201610 yr BLOPS3. PS4. 1.2 K/D. Lecę po Dark Matter. Chętnie pogram z jakąś ogarniętą ekipą. Bo grając puby w tej chwili, mam wrażęnie, że mam same warzywa w drużynie. PSN: Yeeepeekayey.
February 6, 201610 yr Wcześniej napisałem już posta w tym temacie, ale było to za czasów, gdy miałem tylko Xbox One. Obecnie do rodziny konsol doszła plejka PSN: OptimumOptimo HS: Jest Obecnie z serii Call Of Duty na PS4 posiadam tylko Black Ops 3 (K/D 2.00), ale kolejne części codów zamierzam już też kupować na tą platformę.