October 21, 201114 yr https://registrierungen.t-mobile.i22isp.de/wp7-promo/?#/wp7-promo/users/new Wpisujcie cokolwiek + mail i macie kod. Ponoć to jakaś promocja T-Mobile w Niemczech, podejrzewam że szybko się skończy. inb4 mendy które będą sprzedawać kody na allegro po 10zł :F
October 21, 201114 yr Masz minusa za robienie ludzi w jajo. To nie są żadne MSP,tylko jakieś kupony na Zune Edit: Rzeczywiscie 400msp, wybacz za pomylke. Edited October 21, 201114 yr by Infidel
October 21, 201114 yr Ale żem się obłowił Oby tylko spam nie przychodził Infidel - ja mam już 1600 na koncie po tych kodach. PS 9 kodów bijacz Edited October 21, 201114 yr by majsterrPL
October 21, 201114 yr No i stronka padła, zdążyłem zgarnąć 4 kody. EDIT: Z czego 3 są już wykorzystane. Edited October 21, 201114 yr by Linek
October 21, 201114 yr Author Masz minusa za robienie ludzi w jajo. To nie są żadne MSP,tylko jakieś kupony na Zune Edit: Rzeczywiscie 400msp, wybacz za pomylke. Odpłaciłem się tym samym, zatem również wybacz moją małą e-zemstę Również wbiłem 4 kody, w ogóle to momentami był problem bo dany kod najlepiej od razu wpisać po odbiorze, jak się czekało 3-5 min to pisało że kod jest niewłaściwy albo użyty. EDIT: kozaki z neogafa chwalą się tysiącami MSP, jeden ponoć 20k nabił o_O ja bym się tak nie odważył. Mam nadzieję tylko że MS nie będzie je odejmował od konta, nie mam na co ich teraz wykorzystywać ale w przyszłości na pewno się przydadzą. Ponoć to była jakaś promocja związana z Windows Phone 7 i niemieckim T-Mobile, coś poszło nie tak Edited October 21, 201114 yr by MaZZeo
October 21, 201114 yr Udało się 400 na koncie i serwery im padły... kur brakło mi na Crysisa:/ A swoją drogą ciekawe czy jeszcze kiedyś to powtórzą Edited October 21, 201114 yr by kudlaty88
October 21, 201114 yr Dzieki Udalo mi sie zdobyc 2800MSP Season Pass do Gears of War 3 juz zakupione xD
October 21, 201114 yr Ja niestety nie uzbierałem na dodatki do LA Noire, bo zgarnąłem tylko 400msp, a kodów ostatecznie wyrwałem 6. Najlepsze jest to, że przepisywałem je od razu, więc od przesłania maila minęły może z 2 minuty i już po kodzie.
October 21, 201114 yr Ja niestety nie uzbierałem na dodatki do LA Noire, bo zgarnąłem tylko 400msp, a kodów ostatecznie wyrwałem 6. Najlepsze jest to, że przepisywałem je od razu, więc od przesłania maila minęły może z 2 minuty i już po kodzie. Było wpisywać na kompie
October 21, 201114 yr Author Dzieki Udalo mi sie zdobyc 2800MSP Season Pass do Gears of War 3 juz zakupione xD Teraz żałuje że wcześniej kupiłem punkty na allegro na tego season passa no ale z drugiej strony kto by się spodziewał takiej "promocji".
October 21, 201114 yr Kto odsprzeda troche po taniosci? Również dołączam się do pytania skórki do girsa by się przydały hehehe.
October 21, 201114 yr Nikt nie sprzeda bo te kody byly dublowane - niektore przychodzily i byly juz wykorzystane. Tak wiec teraz to juz pewnie wszystkie zostaly wklepane.