Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ja też chetnie w co-op'a popykam, i nie koniecznie na hardzie,a tak tylko żeby broń odblokować. GT: angelus290789 Święta wieczorem i noc bez problemu. Edytowane 24 grudnia 201113 l przez angelus
Opublikowano 5 stycznia 201213 l szukam kogoś chętnego na co-op odkrycie wszystkich broni plus zrobienie aczikuf co prawda jestem dostępny w kratkę ale jak zauważycie mnie na live czy na forum walcie smiało
Opublikowano 11 stycznia 201213 l Hej. Szukam ludzi do rozgrywki w multi. Niestety posypały mi się ludziki do teamu a granie samemu w tą gre niesprzyja. Również byłbym chętny do Co-Pa. Mój GamerTag: Kotlet
Opublikowano 14 stycznia 201213 l Zna ktoś może jakieś serwry, gdzie częściej można spotkać rodaka, a nie wrzeszczącego po francusku dzieciaka.
Opublikowano 8 lutego 201213 l Ja gram w B3 zaraz po HALO Reach. Gram różnie, jednak najpewniej w weekend.
Opublikowano 12 lutego 201213 l szukam kogos do co-op, + rush, conquest jak cos dzisiaj jestem dostepny caly dzien
Opublikowano 19 lutego 201213 l Chętnie pogram z polakami, gram głównie szturm wieczorami i w weekendy. http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/Pl_Dudek_Pl/
Opublikowano 26 lutego 201213 l Szukam kogoś chętnego na co-op'a i o gry w multi . W tygodniu grywam różnie z racji braku czasu i masy obowiązków :confused: w weekendy już luźniejsze i więcej czasu do pogrania . Jestem na Battlelogu ; raiders25 Edytowane 26 lutego 201213 l przez canuks
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Czy ktoś jeszcze ma problem z multi, ja próbuje od 2godz. i cały czas mi wyskakuje , że ,,nie znaleziono serwerów'' Edytowane 4 kwietnia 201213 l przez angelus
Opublikowano 6 kwietnia 201213 l Ostatnio można mnie spotkać na serwerze MIESNY JEZ TY GO ZJESZ zapraszam do spólnych gier.