Jump to content

Featured Replies

Posted

Battlefield 3 już kręci się w naszych czytnikach, zatem czas na tworzenie teamów i granie zespołowe :)

Mój GT: Radothan

• Replies 40
  • Views 23.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja niestety na swoją kopię muszę jeszcze poczekać ale mam nadzieję że do czwartku dojdzie (podobno mój sklep jutro ma zacząć wysyłać)

Mój GT: tomaszz PL

Edited by tomaszz04

A do mnie nie dotarł kurier,miał być dzisiaj do 20:00 a tu lipa:( Chyba już dzisiaj się nie pojawi.Szkoda,zamówiłem w PSX i myślałem,że dzisiaj powalczę...Lipa

EDIT: mam farta,przed chwilą wpadł do mnie kurier,dzisiaj powalczę:)

gamertag MadDziadpl

Edited by MadDziadpl

Gamertag : Darth krizz dodawać i walczymy ^_^

Edit : Za granie w CO-OP są do odblokowania fajne giwerki więc jak ktoś chętny to pisać .

Edited by Darth Krizzo

Na razie jest mnóstwo problemów ze wspólnym dołączaniem do gry, ale miejmy nadzieję, że niebawem wszystko wróci do normy.

GT: Manamana8

Panowie szukamy 2 chetne osoby do 4osobowych DM w Hardcorach, (rozgrywka 4 teamy po 4 ludzikow, pierwsi co 50 fraglesow natłuką wygrywaja), dodam ze tylko ogarniete soby potrzebne co ratio >1 maja :)

moj gt: Goldi Ownz U

wysylac zapro, headset jak cos jest

GT: PKciemny

od dzisiaj przerywam BC2 i lece z B3

Jakby ktoś chciał pograć Conquest to dawajcie inva na GT: Qb3k

• 2 weeks later...

Czy znalazłby się ktoś chętny na coopa? Nie chce mi się biegać na hard - chcę mieć te kilka achivków oraz odblokowane modele broni. Headset wymagany z powodu koordynacji cichej eliminacji w jednym z etapów.

ja również chętnie coś w coopie pogram, bo na razie po jednym przejściu wszystkich misji na hardzie mam bodajże tylko 70k pktów ;0

ja chętnie

pasowałby ci piątek, w okolicy 18tej? Mam nadzieję, że w dwie godziny dalibyśmy radę?

gt: of5ajd

głównie gram w conquest, jak coś to wysyłać zaproszenia i możemy pograć razem (headset jest).

Poszukuję chętnych do grania w godzinach nocnych czasu polskiego (wszystkie tryby).

Edited by Gregorius

• 3 weeks later...

Z chęcią ogarnę z kimś coopa. Dostępny "w kratkę" w ciągu dnia. Wieczorami i nocami właściwie non stop ;)

GT Gamenizer

ja chętnie popykam co-op w swieta

Mam pytanko da się jakoś ustawić w filtrach żeby zawszę były serwery na pięć flag a nie na trzy,cztery, czy to zależy od serwera chodzi oczywiście o Back To Karkand.

Edited by DreicoPL

Ma ktoś ochotę pograć w co-op'a teraz, ew. dziś w nocy?

W sumie potrzebny mi ktoś kto potrafi okiełznać helikopter :<

Edited by Stinkmeaner