December 24, 201113 yr Ja też chetnie w co-op'a popykam, i nie koniecznie na hardzie,a tak tylko żeby broń odblokować. GT: angelus290789 Święta wieczorem i noc bez problemu. Edited December 24, 201113 yr by angelus
January 5, 201213 yr szukam kogoś chętnego na co-op odkrycie wszystkich broni plus zrobienie aczikuf co prawda jestem dostępny w kratkę ale jak zauważycie mnie na live czy na forum walcie smiało
January 11, 201213 yr Hej. Szukam ludzi do rozgrywki w multi. Niestety posypały mi się ludziki do teamu a granie samemu w tą gre niesprzyja. Również byłbym chętny do Co-Pa. Mój GamerTag: Kotlet
January 14, 201213 yr Zna ktoś może jakieś serwry, gdzie częściej można spotkać rodaka, a nie wrzeszczącego po francusku dzieciaka.
February 12, 201213 yr szukam kogos do co-op, + rush, conquest jak cos dzisiaj jestem dostepny caly dzien
February 19, 201213 yr Chętnie pogram z polakami, gram głównie szturm wieczorami i w weekendy. http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/Pl_Dudek_Pl/
February 26, 201213 yr Szukam kogoś chętnego na co-op'a i o gry w multi . W tygodniu grywam różnie z racji braku czasu i masy obowiązków :confused: w weekendy już luźniejsze i więcej czasu do pogrania . Jestem na Battlelogu ; raiders25 Edited February 26, 201213 yr by canuks
April 4, 201213 yr Czy ktoś jeszcze ma problem z multi, ja próbuje od 2godz. i cały czas mi wyskakuje , że ,,nie znaleziono serwerów'' Edited April 4, 201213 yr by angelus
April 6, 201213 yr Ostatnio można mnie spotkać na serwerze MIESNY JEZ TY GO ZJESZ zapraszam do spólnych gier.