Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

C&C: Generals 2 od Bioware od ex na PC, w dodatku dostepny (prawdopodobnie) tylko poprzez Origin.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

Tylko The Last of Us dało radę, choć to i tak wyłącznie FMV. Po pierdoleniu Geoffa nastawiałem się na gameplay, o ja głupi chuj. Gra Epic to jakiś żart na XLA/PSN w stylu tower defense. Trailery Infinite, Hitmana i ME3 bardzo spoko, ale to żadne nowości. To, że kolejnym tytułem sygnowanym przez BioWare będzie C&C Było wiadomo. Alan fajny. Tyle.

OGÓLNIE, IDŹ PAN W CHUJ

Edytowane przez Gość

Opublikowano

i tak w przyszłym roku diablo 3>wszytsko inne :sorcerer:

Opublikowano

Bethesda i Studio of the Year? Za to, że wypuścili zabugowaną grę? I MW3 shooterem roku, dobre :)

Za to ex na PS3 dostał 4 raz z rzędu nagrodę za najlepszą grafikę :)

Co do The Last of Us - tym "you won't believe" było jednak to, które studio za to odpowiada. Byłem (jak pewnie większość) przekonany, że nie ma szans na Naughty Dog a tu proszę :D To by tłumaczyło czemu Uncharted 3 było krótsze niż U2... i to, że ND ma na swojej stronie kilkanaście nowych ofert pracy ;) Ciekawe czy się wyrobią na 2012.

Ale to dobrze bo to oznacza, że Santa Monica jednak prawdopodobnie robi GoW IV (niech tylko to zapowiedzą w końcu) :D

Opublikowano

Psyko po słowach "in-game trailer" nie było trzeba po prostu oczekiwać gameplayu tylko czegoś na silniku gry. Rzadko kiedy reveal trailer pokazuje samą grę.

Opublikowano

Psyko po słowach "in-game trailer" nie było trzeba po prostu oczekiwać gameplayu tylko czegoś na silniku gry. Rzadko kiedy reveal trailer pokazuje samą grę.

no ja się własnie też dziwię że wszyscy oczekiwali gameplayu

sama gra fajnie się zapowiada, ale zobaczymy co z tego wyjdzie (kurde, że im się jeszcze chce robić jakieś nowe serie na te już stare jak swiat konsole)

Opublikowano

Ahahahah beka z was.

Beka z bezmózgów od VGA, cod (pipi) szuterem roku a nie Gearsy, BF3 nie wygrywa w grafice, trolololololollo.

Co do Epic to

208tnk8.jpg

Mówiłem że tak będzie, że aż wam się zachciało zarywać noce ;]

Opublikowano

Jednak nie żałuję że poszedłem spać zamiast oglądać tę farsę :D

Przecież te nagrody są bardziej ustawiane niż wybory na Białorusi.

Opublikowano

mi po VGA rodzi się tylko jedno pytanie - co do chu.ja pana robi Santa Monica...byłem wręcz pewny,że te Last of Us to będzie ich gra, a tu taki szokens.

Dwa lata mija od GoW3 i dalej nic nie wiaodmo nad czym pracują.

Opublikowano

Youtube i wszystko co jest podciagniete pod Games ;)

Co jest na filmiku ?

EDIT: Jesli ND jest odpowiedzialne za ten tytuł , to ja składam pre-order. Nieważne o czym jest ta gra :)

Na 99% to nie Naughty Dog robi tą grę, nie napalaj się ;)

Ledwo się wyrobili z Uncharted 3 a jakimś cudem mieli by już zapowiadać kolejną grę? No bez przesady ;) To raczej robota Santa Monica bo minęły już prawie 2 lata od skończenia God of War 3 więc mieli dużo czasu żeby coś przygotować.

:) Kupuje :)

Opublikowano

Dobra, ja w nocy piłem dawać mi tu relację :P

Opublikowano

Co jest na filmiku ?

EDIT: Jesli ND jest odpowiedzialne za ten tytuł , to ja składam pre-order. Nieważne o czym jest ta gra :)

Ledwo się wyrobili z Uncharted 3 a jakimś cudem mieli by już zapowiadać kolejną grę? No bez przesady ;) To raczej robota Santa Monica bo minęły już prawie 2 lata od skończenia God of War 3 więc mieli dużo czasu żeby coś przygotować.

bowing_RE_More_Rage_Comics-s304x387-68598-580.jpg

Dobrze, że napisałem 99% i dałem sobie 1% szans na pomyłkę :teehee:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Lyon w środe też miał 1% na awans :) A jednak "cuda" sie zdarzają

The Last of Us - Santa Monica- Został jeszcze jakiś Bóg w Grecji do Ubicia ? :)

Co jest na filmiku ?

bowing_RE_More_Rage_Comics-s304x387-68598-580.jpg

Dobrze, ze napisałem 99% i dałem sobie 1% szans na pomyłkę :teehee:

Chyba pójdę do bukmacherów.

Opublikowano

Bethesda dostała nagrodę za najlepszego developera, po tym co zrobili z wersją na PS3, nie no yebana farsa jest to VGA :lol:

I portal dostający nagrodę multiplayer tylko za kampanię co-op, zamiast Gearsów...

btw czy tylko mnie z tych wszystkich trailerów podobał się najbardziej ten od Transformersów?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Cieszę się, że smacznie spałem, nic szczególnego na VGA nie zauwazyłem.

Jakoś wszystko odgrzewanymi kluchami zalatuje...

Opublikowano

Jedyny plus tego VGA, którym w ogóle się nie interesowałem to intro Diablo III i zapowiedź C&C Generals 2.Choć i tak całe te VGA to jedna wielka padaka, ot typowy debilny szoł dla oszołomów z kraju pędzonego na hamburgerach i coli.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Nie czaje tej spiny wszystkie nagrody prawidłowe.

Jedynie hajp który powstał na nowe tytuły jak zwykle nie sprostał rzeczywistosci ^^

Opublikowano

Nie, nagrody są jak co roku o kant chu.ja potłuc ;] Z resztą nic dziwnego, jakby MW3 nie wygrał to by dzieciaczki opluły colą monitory i zadławiłyby się doritosami.

Szkoda że Epic i Naughty Dog muszą się wciskać do zatłoczonego pociągu zombie. Epic robi popierdółkę, a ND zapewne znowu grę z iście "filmowością prosto z Hollywoodu" nad którą większość redaktorzyn ledwo potrafiących trzymać pada będzie się spuszczać.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

I znowu szkoda mi Batman, jeszcze jedna nagroda by im się przydała.