Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przecież te wyniki to farsa. Skyrim wyróżniony do GOTY przed premierą, zanim jeszcze pojawiły się jakiekolwiek oceny. <ok>

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

Najlepszy trailer nowe Transformersy, a i lipa, że Batman nie został grą roku.

Opublikowano

mozna bylo sie tego spodziewac, duzo szumu o nic ;) chociaz Skyrim zasluzyl sobie na Goty

lipa ze nie pokazali gameplayu z The Last Of Us

Opublikowano

czekam na AW [kropka]!

Opublikowano

Nagrody mnie je.bią, więc napiszę tylko o trailerach.

Po pierwsze, pupilek sonybojów w postaci The Last of Us dupska nie urywa. Fakt, jakiś tam potencjał jest, ale na tą chwilę jest to zlepek pomysłów z innych gier/filmów/książek + Naughty Dog, więc pewnie z trzeciej osoby na silniku Uncharted.

Teraz o grze od Epic. Na bank będzie to popierdółka na XBLA/PSS. Tak, tego mi było trzeba. Kolejnego gów.na, które ominę szerokim łukiem. Chłopaki mają taki potencjał, a zajmują się arkejdówkami tower defense. Nigga plz.

A co mi się podobało? Przede wszystkim THPS w HD. Biorę w ciemno, jak dojdą jeszcze achievementy to w ogóle będzie cudo. Ta gra to moje dzieciństwo, nic więcej nie muszę dodawać. Drugie zaskoczenie- gameplay z Metal Gear Rising. Bardzo fajnie zapowiadający się slasher ociekający litrami krwi i akcji. Platinum Games to jedna z lepszych rzeczy jakie mogły się przytrafić tej grze. Bayonetta i Vanquish pokazują, że ziomki potrafią robić dobre gry, do tego Kojima wtrąci się tam gdzie powinie im się noga i powinno być dobrze.

Opublikowano

Dla mnie najważniejsze info VGA to to, że ND tak się rozrosło, że mogą robić dwie gry jednocześnie, no i druga związana z 1 info sprawa, to że LoU nie jest grą Santa Monica, a więc panowie przygotujmy się na rzeźnię od SM w następnym roku :) (ew. początek 2013 - pożegnanie się generacją coś jak Gow 2 na PS2)

Opublikowano

Tak jak zapowiadałem, (pipi) pokazali, więc jestem zadowolony. Teraz czekam na kolejne VGA, odpowiedni temat na forumku i niczym nie uzasadniony hype "nowa gra Epic, Samarytanin!" he, he :i_am_so_happy:

Opublikowano

Gra Epic to jakiś żart na XLA/PSN w stylu tower defense.

Chyba raczej na facebooka. Anyway żenada : D

Opublikowano

Tak naprawdę jeszcze w ogóle nie wiadomo jaka będzie to gra, a nuż wyjdzie z tego coś naprawdę konkretnego (w końcu to Epic Games). U mnie w każdym razie mają plusa, przynajmniej nie odcinają w nieskończoność kuponów jak to robią inni developerzy.

Opublikowano

Każdy kojarzy Epic z twardymi produkcjami jak Gearsy czy Unreal dlatego obecność takiej gry jak Fortnite spod dłuta studia budzi takie a nie inne odczucia. Może chłopaki chcą spróbować swoich sił na tym polu. Po za tym nie wierzę, że w pracę nad grą jest zaangażowany cały zespół.

Opublikowano

http://niezgrani.pl/...psza-akcja-vga/

Gość (Deadmau5) zostawił swój egzemplarz PS Vita w taksówce! Poważnie!

Jak sam twierdzi, jest (czy raczej był, hehe) jedynym posiadaczem PS Vity poza Sony. Jego muzyka będzie w Sound Shapes, więc pewnie dlatego miał swoją własną konsolę już teraz. Wyobrażacie sobie, jak wściekłe musi być Sony? Nawet nie wiadomo, gdzie teraz jest Vita, Deadmau5 wraz z agentem starają się ją znaleźć. Życzę powodzenia.

XD

Edytowane przez the_m

Opublikowano

To zabawne bo mozna ten wpis odczytac jako wielki pocisk, hehe.

Opublikowano

Myślę, że Matt miał zgoła inny zamiar :(