Opublikowano 11 grudnia 201113 l Przecież te wyniki to farsa. Skyrim wyróżniony do GOTY przed premierą, zanim jeszcze pojawiły się jakiekolwiek oceny. <ok>
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Najlepszy trailer nowe Transformersy, a i lipa, że Batman nie został grą roku.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l mozna bylo sie tego spodziewac, duzo szumu o nic chociaz Skyrim zasluzyl sobie na Goty lipa ze nie pokazali gameplayu z The Last Of Us
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Nagrody mnie je.bią, więc napiszę tylko o trailerach. Po pierwsze, pupilek sonybojów w postaci The Last of Us dupska nie urywa. Fakt, jakiś tam potencjał jest, ale na tą chwilę jest to zlepek pomysłów z innych gier/filmów/książek + Naughty Dog, więc pewnie z trzeciej osoby na silniku Uncharted. Teraz o grze od Epic. Na bank będzie to popierdółka na XBLA/PSS. Tak, tego mi było trzeba. Kolejnego gów.na, które ominę szerokim łukiem. Chłopaki mają taki potencjał, a zajmują się arkejdówkami tower defense. Nigga plz. A co mi się podobało? Przede wszystkim THPS w HD. Biorę w ciemno, jak dojdą jeszcze achievementy to w ogóle będzie cudo. Ta gra to moje dzieciństwo, nic więcej nie muszę dodawać. Drugie zaskoczenie- gameplay z Metal Gear Rising. Bardzo fajnie zapowiadający się slasher ociekający litrami krwi i akcji. Platinum Games to jedna z lepszych rzeczy jakie mogły się przytrafić tej grze. Bayonetta i Vanquish pokazują, że ziomki potrafią robić dobre gry, do tego Kojima wtrąci się tam gdzie powinie im się noga i powinno być dobrze.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Dla mnie najważniejsze info VGA to to, że ND tak się rozrosło, że mogą robić dwie gry jednocześnie, no i druga związana z 1 info sprawa, to że LoU nie jest grą Santa Monica, a więc panowie przygotujmy się na rzeźnię od SM w następnym roku (ew. początek 2013 - pożegnanie się generacją coś jak Gow 2 na PS2)
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Tak jak zapowiadałem, (pipi) pokazali, więc jestem zadowolony. Teraz czekam na kolejne VGA, odpowiedni temat na forumku i niczym nie uzasadniony hype "nowa gra Epic, Samarytanin!" he, he
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Większą beka była nie z VGA, ale z ludzi wymyślających takie rzeczy jak na haju prawie.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Gra Epic to jakiś żart na XLA/PSN w stylu tower defense. Chyba raczej na facebooka. Anyway żenada : D
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Tak naprawdę jeszcze w ogóle nie wiadomo jaka będzie to gra, a nuż wyjdzie z tego coś naprawdę konkretnego (w końcu to Epic Games). U mnie w każdym razie mają plusa, przynajmniej nie odcinają w nieskończoność kuponów jak to robią inni developerzy.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Każdy kojarzy Epic z twardymi produkcjami jak Gearsy czy Unreal dlatego obecność takiej gry jak Fortnite spod dłuta studia budzi takie a nie inne odczucia. Może chłopaki chcą spróbować swoich sił na tym polu. Po za tym nie wierzę, że w pracę nad grą jest zaangażowany cały zespół.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l http://niezgrani.pl/...psza-akcja-vga/ Gość (Deadmau5) zostawił swój egzemplarz PS Vita w taksówce! Poważnie! Jak sam twierdzi, jest (czy raczej był, hehe) jedynym posiadaczem PS Vity poza Sony. Jego muzyka będzie w Sound Shapes, więc pewnie dlatego miał swoją własną konsolę już teraz. Wyobrażacie sobie, jak wściekłe musi być Sony? Nawet nie wiadomo, gdzie teraz jest Vita, Deadmau5 wraz z agentem starają się ją znaleźć. Życzę powodzenia. XD Edytowane 11 grudnia 201113 l przez the_m
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Kto to jest deadmau5? http://www.youtube.com/watch?v=_wbAfsnodQ8 może z gierki go skojarzysz
Opublikowano 11 grudnia 201113 l https://twitter.com/#!/mattbirchler/status/145691186781368320 Jak widać na świecie nie brak idiotów. Geoff po tym wpisie pewnie poczuł jak wsadza klingę typowi do ust.